Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Όπως το ΄88.......


Γιατί κωλυσιεργούν εκεί στην ΕΠΟ και  το δευτεροβάθμιο όργανο της ΕΠΟ για τις αδειοδοτήσεις δεν συνεδριάζει όπως ξέραμε Πέμπτη και πήγε την συνεδρίαση Δευτέρα? Γιατί η ΕΠΟ δεν βγάζει φωτοτυπίες τις ενημερότητες του νιόνιου και να της αναρτήσει στην επίσημη ιστοσελίδα της? Γιατί επιμένει ο Θωμαΐδης στο blog  του για το συγκεκριμένο θέμα?
Μήπως γιατί έτσι, ΟΛΑ τα αθηναϊκά και τα συμπρωτευουσιάνικα  ΜΜΕ  έχουν περισσότερες μέρες , ώστε με πιασάρικους  τίτλους στα πρωτοσέλιδα τους να  πιέζουν την ΕΠΟ του κυρίου Πιλάφιου και να πάρουν την αδειοδότηση?

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

ΑΟ Ξάνθης -ΑΕΛ μΠέος.....

Ήταν λίγο πριν το Πάσχα όταν το αφεντικό μιας ιστορικής ομάδας της χώρας προχώρησε σε αποκαλύψεις που «ξένισαν». Και ξένισαν όχι γιατί πίστευε κανείς πως δεν συμβαίνουν τέτοια πράγματα στην πεντακάθαρη κοινωνία της Super League, όσο διότι μίλησε για επώνυμες καταγγελίες στα υψηλά κλιμάκια του ελληνικού ποδοσφαίρου που μάλιστα επιβεβαίωσε τα περιστατικά!

Χουριανοί Τις έχει Μεγάλες!!!!

Χουριανοί Τις έχει Μεγάλες!!!! Όχι όχι μη πάει ο νους σας στις αποδόσεις, έπειτα είπαμε δεν διαφημίζουμε και δεν τα "πιάνουμε" από κανένα. Αυτό ήθελα να το γράψω χθες το βράδυ έπειτα από το άκουσμα της είδησης για τον ερχομό του μεγαλομετόχου, και τις περικοπές που ετοιμάζεται να ζητήσει από τους παίκτες, αλλά βλέπεται οι εξελίξεις τρέχουν, και τώρα πάει γάντι με τις αποκαλύψεις της "Δίκης" και τα θέματα των πανθυρώνιων... αυτοί που πήγαν καμιά 400ρια στην βουλή χθές και σήμερα ο Φίλαθλος τους πολλαπλασίασε επί 2,5 για να τους βγάλει 1000...Για αυτό σας λέω..προσέξτε τι διαβάζεται και ποιος το γράφει...

Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Ανακοινώσεων το Ανάγνωσμα

Και να που επέστρεψε ο καραβοκύρης απ΄ τα ξένα και εκεί που όλα τα sites γράφανε ότι τα παρατάει μη αντέχοντας το βάρος του υποβιβασμού, έβγαλε και γλώσσα. Ποίος? Ο μπροστινός του μαριδάκη!! Ποίος? Ο κολλητός του Αχιλλέα, του "βαγγέλη ψάξου"
Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν....
Ρε Πηλαδάκη θα σου γράψω κάτι και ας σου το μεταφέρουν όπως θέλουν οι καλοθελητές και οι χειροκροτητές σου, τις μισές από τις ανακοινώσεις, και τις ενέργειες που έκανες τον τελευταίο μήνα,

Τρεις Μέρες Μόνο...

Χρόνια Πολλά σε όλους!!
Τρεις μέρες μόνο, έλειψα για τις Πασχαλινές διακοπές μακριά από υπολογιστή, ραδιόφωνο και τηλεόραση έτσι ώστε πραγματικά να ξεκουραστεί το θολωμένο από όλη την χρονιά μυαλό και να πάρει δυνάμεις για την συνέχεια.
Τρείς μέρες μόνο έλειψα, μη διαβάζοντας τίποτα σχετικό, και με την επιστροφή διαβάζω το 1ο σχόλιο της τελευταίας ανάρτησης που άφησα στο blog πριν φύγω και μου γυρνάνε τα λαμπάκια ανάποδα... τσάμπα το ταξίδι της ξεκούρασης λέω...έγραψα εκεί κάτι σχετικό...

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

ΕΥΧΕΣ ΠΑΕ ΑΕΛ

Η ΑΕΛ δεν βιώνει και τις καλύτερες στιγμές στην ιστορία της, ωστόσο, η διοίκηση της ομάδας δεν ξεχνάει ότι κάποιοι συνάνθρωποί μας δεν θα περάσουν και το καλύτερο Πάσχα! Ιδιαίτερα κάποια παιδάκια που ταλαιπωρούνται με σοβαρές αρρώστειες και δίνουν καθημερινά μάχη με τη ζωή!

Γι’ αυτό η «βυσσινί» ΠΑΕ αποφάσισε να διαθέσει ένα ποσό για τα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες, μία κίνηση που αξίζει συγχαρητηρίων και πρέπει να βρει μιμητές!

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Με Τρώει η Γλώσσα.

Δεν μπορώ ρε γαμώτο, όσο και αν το προσπάθησα δεν μπορώ να μην σχολιάσω την επικείμενη πρόσληψη Τεχν. Διευθυντή από τον μεγαλομέτοχο.
Μέρες που ναι.... θέλω να μπινελικόσω αλλά κρατιέμαι.
Δημήτρης Μάρκος λοιπόν όπως διατείνονται όλα τα αθλητικά sites για Τεχν. Διευθυντής, και έρχομαι να

Επισκέψεις

Καφεδάκι σε γνωστό "γωνιακό" μαγαζί ήπιε ο πρώην της ΑΕΛ Γ.Δ μαζί με τον Γεωργίτσα αν δεν απατώμαι . Καφεδάκι και κουβεντούλα σε στάση που έκανε πηγαίνοντας προς Καστοριά.
Ακόμη ένας παλιός γνώριμος μας όμως επισκέφτηκε την πόλη μας χθες.

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Καραμέλα

Θα θελα να ξέρα τι θα γραφτεί και τι θα ειπωθεί όταν η καραμέλα της αδειοδότησεις τελειώσει?? Θα θελα να ήξερα τι κωλοτούμπα θα κάνουν κάποιοι πάλι. Μετά θα τους φταίει πάλι ο vissini coursaros γιατί?? ε γιατί έτσι τους αρέσει!!
Πόσο σοφότεροι γίναμε άραγε σήμερα?
Καταρχήν ανακαλύψαμε πως κάποιοι κατάλαβαν και το είπαν μάλιστα  το Δεκέμβριο!! ότι τα συμβόλαια δεν παίζουν μπάλα!!
Είδαμε το ένα site να διαψεύδει το άλλο, έχοντας πληροφορίες έκαστο από άνθρωπο της ΠΑΕ.
Ακούσαμε πως ο Νταμπίζας είναι διαμάντη για την β εθνική και πρέπει να μείνει και πως δεν θα κάνει τα ίδια αν έχει προπονητή!.
Μάθαμε ότι η προσφυγή του Κούλιτς έγινε γιατί δεν ξέρει πόσο συνεπείς!!! είναι η διοίκηση μας,

Ντίνος Εξαρχάκης! Η Αυτού Μεγαλειότης!!

Βέβαια πριν από λίγο είπε ότι δεν μας διαβάζει γιατί γράψαμε εναντίον του, εν συνεχεία εφαρμόζοντας την γνωστή γκεμπελίστικη τακτική ανέφερε αποσπασματικά μόνο τις απόψης τούτου εδώ του blog Ρε Ντινάκο διαφήμιση μου κάνεις? Α! θα είδες ότι εγώ δεν τα αρπάζω από διαφημίσεις και όχι μόνο. Προφανώς θα ξέρεις ότι εμένα δεν μπορείς να με "δαγκώσεις¨" όπως άλλους και άλλους. Ξέρω το μήνυμα που σου έστειλα μέσω του facebook δεν πρόκειται να το αναγνώσεις, δεν σου κρατάω κακία βέβαια γιατί τόσο του φτάνει του καθενός!.

H Σιωπή.

Τελευταία όσο και μη θες να ασχοληθείς συνεχώς σε blog, sites, και εφημερίδες βλέπεις το όνομα του μεγαλομετόχου μας, σε πρωτοσέλιδες αναρτήσεις.
Βόμβα σκάει εδώ, βόμβα σκάει, εκεί, βόμβα παραπέρα. Πολύ λάδι όμως και από τηγανίτα ??
Μέχρι και η Αθλητική Μακεδονίας Θράκης έχει σήμερα "πρωτοσέλιδο χτύπημα" για τον μεγαλομέτοχο μας, αναφέροντας ότι "καταθέτει στοιχεία στον Αθλητικό εισαγγελέα".
Το ερώτημα που εύκολα έρχεται στο μυαλό και το γράφω εδώ είναι το γιατί τώρα?

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Αυτός Θα Φτιάξει την ΑΕΛ που Ονειρευόμαστε???


Χθες η ΑΕΛ έκανε μια ντροπιαστική ήττα από τον Γαύρο και μετά από 3 ώρες ο πρόεδρος ήταν με κέφια και χαρές στην ''αυλαία'' Ρέμου-Παπαρίζου...

Ξεφτίλα.. ακόμη μια Ξεφτίλα...

Ακόμη μια ξεφτίλα νιώσαμε χθες στο πετσί μας. Ακόμη μια συντριβή για την αγαπημένη μας ΑΕΛ έλαβε χώρα χθες στο τηγάνι...
Παίχτες άνευροι, προπονητής στον κόσμο του, φίλαθλοι απογοητευμένοι, και ΑΕΛ ανύπαρκτη.
Δυστυχώς ο γνώστης της Ελληνικής πραγματικότητας κκ Κωστένογλου, δεν κατάφερα να βγάλει το κάρο από τη λάσπη. Δυστυχώς όλος ο συφερτός που έφερε ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ δυό χρόνια τώρα δεν κατάφερε να βγάλει την ΑΕΛ από το βόθρο με τα Σ-Κ-Α-Τ-Α .

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Vissini Coursaros

Μάθαμε ότι κάποιοι μας ψάχνουν. Πέραν τον απειλητικών emails που στέλνουν κάποιοι με ψάχνουν. Θα κάνουν πολύ καιρό να με βρουν, αν το καταφέρουν ποτέ.
Δε πειράζει εκείνοι να ναι καλά, σήμερα δεν θα γράψω τίποτα, πως μπορείς να το κάνεις άλλωστε όταν το συναίσθημα σε οδηγεί σε ατραπούς.
Σήμερα απλά θα πενθήσω στέλνοντας τα αναθέματα εκεί που πρέπει. Από αύριο εδώ θα μαστε πάλι.
Μπράβο σε όσους διαδίδουν ότι για τον υποβιβασμό μας και αυτό το ξεφτιλίκη φταίει τούτο εδώ το blog. Αξία μας δίνεται, εσείς μπορείτε άνετα να πάτε στο ΑΕΛ FC ARENA να χειροκροτήσετε τον πρόεδρο σας  για το κατάντημα μας. Μπορείτε ακόμα βέβαια να ψηφίζετε στο blog όπου ο Λαζ Παπ αναδείχτηκε καλύτερος δημοσιογράφος της πόλης πως σας έπεισε ο μεγαλομέτοχος.
Κρίμα........

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Αδειοδοτήσεις το Ανάγνωσμα

Δε ξέρω τι στοιχεία έχει η ΠΑΕ, (μακάρι να χει), επί του θέματος,  δεν ξέρω τι θα ισχύσει τελικά στην απόφαση για τις αδειοδοτήσεις, και πόσο νερό θα χυθεί ακόμα στο μύλο αυτό, δεν ξέρω καν αν θέλω να μείνουμε στην κατηγορία στα χαρτιά, ή όχι, και να επιβεβαιωθεί ο μΠέος που λεγε για προεδρικά διατάγμα και σωτηρία, εκείνο που ξέρω είναι ότι η χθεσινή απόφαση της ΕΠΟ ήταν αναμενόμενη. Και θα σας πω το εξής.

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Νταμπίζας

Μόλις επέστρεψα από επεγγελματικό ταξίδι και είχα σκοπό να μη γράψω πήγα να κάνω μια γύρα στα sites να δω τι έπαιξε σήμερα για την ομάδα και ανοίγοντας το olavissini.gr και συγκεκριμένα εδώ,: http://www.olavissini.gr/?p=5505
Νταμπίζα θα σου πηδήξουμε το ταμ τι ρι ρι... υποψία αλήθειας να χει αυτό το δημοσίευμα, δε θα ξέρεις από που θα σού ρθει. Γαυρομουνόπανο, λεκέ της ΑΕΛ πόσα σέντερ μπακ έδιωξες όλα αυτά τα χρόνια για να σαι συ ο βασικός ρε αρχίδι? Μήπως ξεχνάμε αυτά που κανες στη Κρήτη και στο Ιμπέριαλ ?? Νομίζεις ξεχνάμε την επιθεσή σου

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Κωλοτούμπες Και Μη.

Κάποιοι στο παρελθόν είχαν σχόλια στις αναρτήσεις τους, και μάλιστα με like & unlike έτσι ώστε ο διχασμός να ξεκινήσει σιγά σιγά να εισέρχεται στο σώμα της ΑΕΛ.
Εν συνεχεία, μη αντέχοντες την κριτική κόψανε τα σχόλια, ... κάποιοι από αυτούς μάλιστα απορούν που οι προπονητές δεν πήγαιναν στις συνεντεύξεις τύπου, τι στιγμή που καταργώντας τα σχόλια στα site που εργάζονται πράξαν ακριβώς το ίδιο..

Εισιτήρια Διαρκείας 2011-2012

Με το δεδομένο της Β εθνικής όπου πιθανότατα θα αγωνίζεται η ΑΕΛ την επόμενη χρονιά, και με 4000 και πλέον κατόχους εισιτήριων διαρκείας να ενδιαφέρει το θέμα, έγραψε σήμερα η "αρχαιοτέρα" άρθρο σχετικά με τις τιμές της νέας χρονιάς. Άρθρο του Σωτ. Κέλλα, που αν συνυπολογίσουμε τα λόγια των δημοσιογράφων των ραδιοφώνων είναι ο μόνος που έχει "προεδρικό" ρεπορτάζ, άρα το ρεπορτάζ  του αρθρογράφου που αποτυπώθηκαν στο χαρτί πιθανότατα είναι και σκέψεις του μεγαλομετόχου για τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της νέας χρονιάς.

Ποινική Δίωξη στον μΠέο

Αχιλλέα??? πες αλεύρι??? ο Σιμιτζόγλου σε γυρεύει!! Βρε μαλάκα χοντρέ ! ακόμη να το πάρεις είδηση?? Ποινική δίωξη για απόπειρα ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ!! ρε συ βλάκα χοντρέ? τι θα πουν τώρα τα παιδάκια σου ε? Τι γίνεται τώρα με τα παντελόνια σου ρε? Λαμόγιο! ε! Λαμόγιο....

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Λέτε να???


Οι φήμες έχουν οργιάσει στα ποδοσφαιρικά στέκια της Αθήνας.Ο υποβιβασμός της ΑΕΛ δεν άρεσε στους υγιείς σκεπτόμενους φιλάθλους του ελληνκού ποδοσφαίρου. Ωστόσο πολλοί είναι αυτοί που σύγκρηναν την φετινή πορεία της ΑΕΛ με την αντίστοιχη περσινή της γαλλικής ομάδας Le Mans, η οποία πέρυσι είχε χτίσει το νέο της γήπεδο και την ίδια χρονιά υποβιβάστηκε στην δεύτερη κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου.Στην Γαλλία είχε υποθεί πως ο υποβιβασμός της ομάδας δεν ήταν καθόλου τυχαίος καθώς η uefa επιδοτεί τις ομάδες με νέα γήπεδα που αγωνίζονται σε μικρότερες κατηγορίες

Προπονητές-Συνεντεύξεις-Πανιά-Εισιτήρια κλπ

Προπονητές-Συνεντεύξεις-Πανιά-Εισιτήρια, κλπ.. από όλα έχει ο μπαξές, όπου και να γυρίσεις ότι και να ακούσεις ο καθένας μας θα πει το μακρύ του και το κοντό του. Εγώ θα ξεκινήσω με τα λοιπά.....
Σίγουρα η επόμενη μέρα ενός επώδυνου υποβιβασμού είναι δύσκολη για μας τους φιλάθλους, μιας και η περηφάνια μας για την ομάδα πληγώθηκε πολύ, και αν κάποιοι ως πιο παλιοί νιώσαμε στο πετσί μας και παλαιότερα υποβιβασμούς, για τη νέα γενιά πιστεύω θα ναι πιο δύσκολα.

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Εισιτήρια Χαμένοι - Κερδισμένοι...


Ξεκινάμε από τα πέταλα και από το κατά πόσο είναι κερδισμένοι, (οικονομικά), οι κάτοχοι καρτών διαρκείας της φετινής χρονιάς  σύμφωνα πάντα με τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας γι α παλαιούς κατόχους.
Έχουμε και λέμε λοιπόν, στους αγώνες του Αλκαζάρ, με  Ατρόμητο –Καβάλα-Κέρκυρα-Τρίπολη-Ξάνθη  το μεμονωμένο εισιτήριο κόστιζε 17 euro ενώ με τον Πανιώνιο 10 euro,άρα έχουμε  σύνολο 95 euro 
Με Πάοκ-Ηρακλή – Σέρρες-Βόλο –Εργοτέλη-Παο  τα εισιτήρια στα πέταλα του AEL FC ARENA

Εισιτήρια - Εισπράξεις - Μ.Ο

Καλά το  ότι κάποιοι  μας αντιγράφουν είναι τιμή για μένα, βέβαια εμπλουτίζουν το θέμα  όπως εκείνοι νομίζουν και καλά κάνουν κατά την άποψη μου, και μπράβο τους. Εξάλου εκείνοι είναι επαγγελματίες και ζουν από αυτό ενώ εγώ το μόνο λόγο που χω είναι για να βγει η αλήθεια και να πάψουν κάποια φερέφωνα να μας περνάνε για βλάκες.
Παρακάτω σας παραθέτω πίνακα με τα εισιτήρια τις εισπράξεις και το μέσο όρο των εισιτηρίων ανά αγώνα.

Έσοδα ΠΑΕ

Έγραψα χθές, με αφορμή μήνυμα αναγνώστη μας για τα εισιτήρια του αγώνα με την χανούμισα, το ποσό που εισέπραξε η ΑΕΛ, (επίσημα), από τους αγώνες της σε Αλκαζάρ και Arena. Αυτό το ποσό λοιπόν ξεπερνάει για λίγο το 1.000.818.euro. χωρίς τον αγώνα με τον Εργοτέλη που δεν το βρήκα.

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Στην Πρίζα!!!

Σχόλιο αναγνώστη μας εδώ : http://vissinicoursaros.blogspot.com/2011/04/blog-post_9723.html
μας έβαλε στην πρίζα βραδιάτικα...  Καθίσαμε λοιπόν και ψάξαμε τα επίσημα εισιτήρια που έχουν ανακοινωθεί μέχρι σήμερα, το πόσα είναι, τι εισπράξεις έκαναν, καθώς και το μέσο όρο σε κάθε αγώνα. Οι αριθμοί ήταν αμείλικτοι.... τα στοιχεία τα πήραμε από το επίσημο site της ΠΑΕ το μόνο που δε

Credits


Αχ βρε Λάζαρε! Αχ θα σε μαλώσω. Βρε συ είναι δυνατόν από ένα τόσο σοβαρό τυπάκι όπως η πάρτη σου να ακούγονται τέτοιες λέξεις!! Άκου εκεί χέστηκα!!! Τς τς τς  πιπέρι βρε συ! Και δεν το είπες μόνο μια φορά βρε Λάζαρε! Παπαπαπαπα είναι δυνατόν δημοσιογράφος του διαμετρήματος σου να πέφτεις σε τέτοια φραστικά ολισθήματα?? Σε ακούνε και μικρά παιδιά βρε συ!

Είμαστε Όλοι Εκεί???

Αφού λοιπόν και σήμερα τα παπαγαλάκια κατάπιαν την γλώσσα τους, και φεύγοντας από την συνέντευξη τύπου νιώθαν όλα ευτυχισμένα που ο μεγαλομέτοχος με μεγαλοπρεπή, βασιλική εμφάνιση έκλεισε τα στόματα της κριτικής και άνοιξε τα δικά τους θα ρωτήσω το εξής :

Στέλιος Βενετίδης

Πόσο κρίμα είναι που ένας ποδοσφαιριστής με την προσφορά του Βενετίδη (την συνολική και όχι την φετινή), να αποβάλετε και μάλιστα πιθανότατα στο τελευταίο παιχνίδι του στην Α΄ εθνική.
Κρίμα ρε Στέλιο, δεν σου άξιζε κάτι τέτοιο..
Και οι δημοσιογράφοι???? καμία αναφορά....

Απαράδεκτη Δημοσιογραφία

Ρε δημοσιογραφίσκοι της δεκάρας ! Μαλάκες δεν σας λέω πλέον δυστυχώς γιατί αποτελεί τίτλο τιμής. Ρε βλάκες πουλημένα τομάρια η ομάδα έπεσε και σεις στα ραδιόφωνα χαριεντίζεστε και γελάτε κάνοντας πλακίτσα ο ένας με τον άλλο, ο Μάιστρος μάλιστα ανέφερε πως θέλεις και bodyguard χα χα χα
Γελάκια πλακίτσες και δε πα να γαμηθούν όλοι.
Βρε Μάιστρε της δημοσιογραφίας έγραψες και κείμενο τρομάρα σου κατακρίνεις τις κουκούλες μη γνωρίζοντας καν τους νόμους? Βέβαια που μυαλό να τα σκεφτείτε όλα αυτά αφού στο μόνο που είχατε μυαλό ήταν να μη σας αφήσει ο μεγαλομέτοχος στον άσσο και δεν έχετε να φάτε ψωμί...

Ενδεχομένως....

Ενδεχομένως να χω φταίξει και γω.... 
Έξι λέξεις όλο το ζουμί... δυστυχώς δεν έμαθες από τα λάθη σου... δυστυχώς όταν ξεκίνησες την συνέντευξη είπες πως φταίνε παίχτες - προπονητές - διοίκηση.
Δυστυχώς πάλι στους ανώριμους τα έριξες. 
Είπες και το αμίμητο, ΄"ή όλοι παραδεχόμαστε τα λάθη μας ή αλλιώς το μέλλον μας δεν θα είναι όμορφο"

Καληνύχτα μεγαλομέτοχε... όνειρα γλυκά....

ΥΓ: Στους χειροκροτητές που ταν εκεί πόσα έδωσες???? 

Vissini Coursaros

Ακούω το ράδιο και γελάω!! Φαγώθηκαν με την ανάρτηση που τους αφορά μιας και μόνοι τους βγαίνουν και εκτίθενται για μια ακόμη φορά.Ο vissini coursaros αισθάνεται περήφανος για τις αναρτήσεις του. Εσείς αισθάνεστε περήφανοι που καταφερθήκατε εναντίον συνοπαδών σας? Πονάτε περισσότερο?
Βάλτε τα ΑΕΛομετρα εκεί που ξέρετε, εμείς από δω θα τα λέμε όσο και να ζορίζονται κάποιοι...

39%



Διάφορα παπαγαλάκια σήμερα από το πρωί διαδίδουν ότι αύριο, (σήμερα ), ο μεγαλομέτοχος θα ανακοινώσει πως το 39% της ΠΑΕ  μετοχοποιείτε και δίνεται σε όποιον θέλει. Δηλαδή 51% πήλαδάκης 39% πολυμετοχικότητα, και 10% ερασιτέχνης.
Η πρώτη ερώτηση - απορία που μου ρχεται στο μυαλό είναι η εξής? Για μαλάκες ψάχνει? γιατί για βλαχάκια μας περνάει, αυτό είναι δεδομένο
Γιατί σκέφτομε έτσι?? θα πω τα εξής:

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Toumer Metin

Σ' ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερες στην ομάδα μας, σε ευχαριστουμέ για την αγωνιστικότητα σου για την προσωπικότητα σου  ένα μεγάλο RESPECT αλλά......
βγες και μίλα..... βγες και πες  τα πράγματα όπως είχαν όλοι την χρονιά, όλοι μας σε χειροκροτήσαμε, όλοι μας σε σεβόμαστε, αλλά ως προσωπικότητα και ως ένας από μας όπως έδειξες ότι είσαι,
ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑ....
Gel de konuşalım

Τα Κατάφερε....

Μπράβο μεγαλομέτοχε!!! Μπράβο Σπαρτιάτη πρόεδρε!!! Το σχέδιο σου βρίσκεται σε σωστό δρόμο!!!
ΜΑΣ ΔΙΧΑΣΕΣ !! ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ
Με την λήξη του παιχνιδιού και ενώ εσύ βρισκόσουν στην σουίτα σου με κλειστά παράθυρα για να μη μας ακούς, οι μπροστινοί σου, ξέρεις αυτοί στην Σωκράτους με τον καφετυροπιτάδικο, και το λαστιχάδικο που ναι απέναντι, αυτός που έφτιαξε τις κουρτίνες στην ήττα της πρεμιέρας στους monsters αφιλοκερδώς?? δε νομίζω,

Το Άλλοθι Ενός Ενόχου.

Μεγάλη μέρα σήμερα.... Μεγάλη μέρα για την ΑΕΛ μας, μεγάλη μέρα για τον κόσμο της. Μέσα από αυτό το blog τρεις μήνες τώρα προσπαθούμε να αναδείξουμε τα κακώς κείμενα που αφορούν την ΑΕΛ μας, και τις αιτίες του ξεπεσμού της. Οι αιτίες πολλές ο υπεύθυνος ένας.
Σήμερα όμως που είναι και μεγάλη μέρα δεν ξέρω αν πρέπει να δώσουμε αφορμή στον μεγαλομέτοχο να μας την πει και από πάνω.

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Νάτοι Και οι Μπροστινοί!!!

Αναρωτιόμασταν ειδικά τούτες τις ώρες που η ΑΕΛ τελειώνει κατά πως όλα δείχνουν από την Α εθνική ή Σούπερ Λιγκ στο νεότερο, τι στο καλό χρειάζεται ακόμη ένας  σύλλογος, λέσχη., club ή όπως θέλετε αλλιώς πείτε το στη Λάρισα. Βέβαια, σε παλιότερη μας ανάρτηση είχαμε γράψει πως οι κάτοχοι των δερμάτινων θέσεων ίσως για κάποιον να είναι περισσότερο ΑΕΛ από όλους τους άλλους, και για αυτό χρειαζόταν η δημιουργία μιας Λέσχης ΑΕΛ, προφανώς είναι η Λέσχη που αντιπροσωπεύει  τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και το  life style του.
Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις, να και οι ανακοίνωση γραμμένη πιθανότατα σε συνεργασία με τον μεγαλομέτοχο,

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Πηλαδάκης... βρε βρε βρε..

Ψαχουλεύοντας στο διαδίκτυο για ειδήσεις σχετικά με την Ομάδα μας διάβασα πολλά... κάποια μου κάναν εντύπωση, (όπως ότι πλήρωσε ο μΠέος για να κάνουμε συλλαλητήριο), και θεώρησα πως τα παπαγαλάκια του πηλαδάκη εξακολουθούν να συνεχίζουν το παραμύθι τους, Κάποια επουσιώδη (όπως το ότι ο Πηλαδάκης απλώνει τα πλοκάμια του και σε άλλου είδους εταιρείες), και το άφησα να περάσει στο ντούκου γιατί είναι γνωστό πως παρά της αντιθέτου "φήμες" που διέσπειραν  υπάλληλοι της ΠΑΕ -  είτε είναι στο Μισθολόγιο της είτε όχι, πως ο πρόεδρος δεν έχει λεφτά - όπως όλοι μας γνωρίζουμε "λεφτά υπάρχουν".
Σε εκείνο όμως που πραγματικά Κόλλησα, και κόλλησα για τα καλά είναι το παρακάτω δημοσίευμα του exedra.gr που αφορά το ΑΟ Τρικάλων και έχει σχέση με την ΑΕΛ και το μεταφέρω copy - paste :

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Πόσο Μαλάκας Εϊσαι?

Είχα σκοπό να μη ξαναγράψω τουλάχιστο μέχρι το παιχνίδι με την κότα για σένα, αλλά τα θέλει ο κώλος σου δεν εξηγείτε αλλιώς, αφού και να θέλει κανείς να μην ασχοληθεί μαζί σου, (που δε θέλουμε γιατί σου δίνουμε και αξία έτσι), δεν μπορούμε να μη το κάνουμε γιατί είσαι πολύ μαλάκας τελικά.
Ξέρεις που αναφέρομε Μέγα Μάιστρε της δημοσιογραφίας? Ξέρεις που αναφερόμαστε μαλάκα Μάιστρε ? Η υπομονή έχει και τα όρια της.... σήμερα τα ξεπέρασες... σήμερα έδειξες, και μας απέδειξες περίτρανα πόσο πουλημένο τομάρι είσαι και πόσο ξεφτίλας.

Άρχισαν τα Όργανα...



Άρχισαν τα όργανα κατά πως φαίνεται πολύ πριν μπούμε στο Σαββατοκύριακο που η ΑΕΛ μας θα παίζει το τελευταίο της παιχνίδι στο ΑΕL FC ARENA στην Super Λίγδα, για φέτος. 
Άρχισαν τα όργανα και σε όλα τα αθλητικά sites αναπαράγεται η είδηση ότι έγινε "πέσιμο" στον Ματίας από φιλάθλους της Ομάδας  μας.
Σίγουρα το κλίμα είναι φορτισμένο, σίγουρα η συναισθηματική φόρτιση των ανθρώπων που ασχολούμαστε καθημερινά με την ΑΕΛ είναι μεγάλη, και δυστυχώς και κατά τα φαινόμενα όσο πλησιάζει η Κυριακή θα γίνετε μεγαλύτερη. 
Η πρόταση μου είναι πως πρέπει αυτή την φόρτιση να την βγάλουμε όσο το δυνατόν πιο

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Το Νου Σας, Γατάκια.....

Τελειώνει σιγά - σιγά η χρονιά και έρχεται η ώρα της απολογιστικής συνέντευξης Πηλαδάκη. Το γράφω εδώ  σε αυτή την ανάρτηση αν και είναι  εκτός θέματος για να συνεχίσω τη σκέψη μου από την προηγούμενη ανάρτηση και να τονίσω πως η συνέντευξη του Πηλαδάκη πρέπει να είναι ΑΠΟΛΟΓΙΤΙΚΗ και όχι απολογιστική. Οι ένοχοι απολογούνται για τα εγκλήματα τους....
Πάμε τώρα στο θέμα που θέλω να σχολιάσω έπειτα από κάτι που άκουσα σήμερα στο ραδιόφωνο και το θεωρώ πολύ σοβαρό... Επειδή οι παιχταράδες της Ομάδας μας αντιλαμβάνονται το κλίμα που επικρατεί στην πόλη, και επειδή πολλοί  από αυτούς το παίζουν γατάκια, και εξυπνάκηδες, θεωρούν

Μεγάλη Δευτέρα

Δευτέρα λοιπόν 11-4-2011 και μιά βδομάδα νωρίτερα από το προκαθορισμένο με βάση την επίσημη Ελληνική θρησκεία θα είναι η Μεγάλη Δευτέρα του Πηλαδάκη.
Και λέμε για μεγάλη Δευτέρα γιατί περιμένουμε έστω τούτη την ύστατη ώρα οι αστέρες της δημοσιογραφίας μας να θέσουν αμείλικτα τα ερωτήματα που αφοράν πρώτα το παρελθόν και εν συνεχεία το μέλλον της ΑΕΛ μας.

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Αερόσακος

Καλά έπειτα από την απίστευτη συνομιλία του Γιώργου (nesak) αν δεν απατάμε το nick name,  με τον Μέγα Μαΐστρο της δημοσιογραφίας έμεινα έκπληκτος!! Ξεμπρόστιασμα κανονικό.!!
Να αγιάσει το στόμα σου φίλε παρόλο που δεν σε ξέρω προσωπικά, και σίγουρα χάνω από αυτό.
Όσο για τον δημοσιογράφο.... προσπαθούσε απλά να είναι ο Αερόσακος της ανύπαρκτης, άφωνης, και εξαφανισμένης, μονοπρόσωπεις διοίκησης του Σπαρτιάτη.
Απίστευτος χείμαρρος ο ακροατής με τον δημοσιογράφο (λέμε τώρα),

Κωλοτούμπα

Ήδη η Λαρισαϊκή δημοσιογραφία καιρό τώρα αρχίζει να το γυρνάει το παραμύθι. Βέβαια τι να κάνουν τα παιδιά, τα γιαούρτια είναι ήδη ανά χείρας και περιμένουν να βρουν τις μάπες τους ! Το γιατί το καταλαβαίνουν και οι ίδιοι... Μέχρι και ότι ο Σπαρτιάτης παίζει football manager μάθαμε χθες από τον Μέγα Μαΐστρο της δημοσιογραφίας...
Βέβαια την σποντίτσα του για τους ανώριμους φιλάθλους

Η Τύχη Του Αγνοείτε

Οι τελευταίες δηλώσεις Πηλαδάκη σε ΜΜΕ έγιναν σχεδόν ένα μήνα πριν. Ήταν τότε μετά το ματς με τον βάζελο μετά την νίκη με 2-0, τότε που είπε αυτολεξεί :
 "Σχεδιάζω σύντομα να πω ορισμένα πράγματα γενικά για το ποδόσφαιρο, σε μια συνέντευξη Τύπου και πιστεύω πως όσα πω θα ενδιαφέρουν πολύ κόσμο.

 Το άσχημο είναι πως χρειαζόμαστε συνδυασμό αποτελεσμάτων για να παραμείνουμε στην κατηγορία"

Η δήλωση αυτή έγινε 6 Μαρτίου ανήμερα των Αποκριών με ότι αυτό συνεπάγεται...ο συνδυασμός αποτελεσμάτων έγινε αλλά  από τότε

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Κωστέλογλου ή Παπακωστέ....

1ο Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι σε εκθέτει ο Κόζακ που δεν είχε λεπτά συμμετοχής μέχρι σήμερα και ας μην έκανε τίποτα το σπουδαίο
2ο Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική σε εκθέτη ο Ταλ γιατί εσύ επέμενες να βάζεις τον Μελίσση, ένα αμυντικό "γενικών" καθηκόντων όπως κατά δήλωση σου είπες
3ο Σε γράφει στα παπάρια του ο Τουμέρ, την στιγμή που δεν έπρεπε καν να ξεκινάει το παιχνίδι, και φεύγει στα αποδυτήρια μόνος του.
4ο Πειθαρχία είναι λέξη συνώνυμη με

Αδιαφορία.....

Και ενώ όλοι η ποδοσφαιρική Λάρισα περίμενε σήμερα αν μη τι άλλο να δει πάθος από τους παίχτες της ΑΕΛ είδαμε μια ΑΕΛ αδιάφορη, χωρίς πάθος χωρίς καθαρό μυαλό χωρίς να είναι ΑΕΛ. Μια ΑΕΛ που δυστυχώς ούτε στους χειρότερους μας εφιάλτες δεν θέλουμε να δούμε.
Για το παιχνίδι τι να πεις? Εντάξει το μόνο λάθος του Βοσκάκη κατέληξε σε τέρμα εναντίον μας την στιγμή που αν δούμε απ' την αρχή την φάση ο Αμπουμπακαρί και ενώ έχει υπό έλεγχο την μπάλα χωρίς να πιέζεται την αφήνει να βγει πλάγιο, εν συνεχεία παίρνουν μέτρα οι παίχτες του βούλγαρου, λάθος του Βοσκάκη, αχρείαστο φάουλ έξω από την περιοχή, κανένας στην μπάλα να μην εκτελεστή γρήγορα, κανένας από τους κεντρικούς αμυντικούς με τον αθανασιάδη, και γκολ. Πόσα λάθη?? δεν θέλω να τα μετρήσω.
Κατά τα άλλα είχαμε για μια ακόμη φορά

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Antonio De Nigris

Σαν σήμερα είχε έρθει στην ζωή ο Αντόνιο Ντε Νίγκρις στο Μόντερεϊ του Μεξικού. Και συγκεκριμένα την 1η Απριλίου 1978.

Στις 16 Νοεμβρίου 2009 ο διεθνής Μεξικανός ποδοσφαιριστής έχασε την ζωή του από καρδιακή ανακοπή, ενώ αγωνιζόταν στο ελληνικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στην ΑΕΛ
Ήταν μια μαύρη στιγμή για το εγχώριο και διεθνές ποδόσφαιρο, αφού ένας ακόμα αιφνίδιος θάνατος κτύπησε τον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Καλό Μήνα.

Πρωταπριλιά σήμερα αλλά εμείς δεν έχουμε καμιά διάθεση να δημοσιεύσουμε κάποιο ψέμα. Σαν ψέμα μοιάζει όλη η φετινή χρονιά, σαν ψέμα μοιάζει η Β εθνική. Μακάρι να ναι ψέμα....

Από Club γίνανε Λέσχη

Από club τελικά γίνανε Λέσχη και τι Λέσχη !!! Πανελλήνια μάλιστα ! Έτσι λοιπόν μετά την Λέσχη φίλων ΑΕΛ έχουμε και την Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Α.Ε.Λάρισας. 
Άντε παιδιά καλές δουλειές, τώρα και πάντα τέτοια. 
Μια ερώτηση ως υστερόγραφο, η λέσχη του σκουληκάρη έχει τον έλεγχο της Παε τέτοιος