Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Στα Βυσσινί Ο Cesinha

Σύμφωνα με δημοσίευμα του sportdog.gr :
Ο Κάρλος Σέζαρ ντος Σάντος ή απλά Σεσίνια, είναι και τυπικά παίκτης της ΑΕΛ, καθώς υπέγραψε ιδιωτικό συμφωνητικό διάρκειας δύο ετών.
Ο 31χρονος Βραζιλιάνος αριστερός χαφ-εξτρέμ θα ενσωματωθεί από σήμερα στην αποστολή των "βυσσινί", καθώς βρίσκεται ήδη στον δρόμο για το Καρπενήσι.


Πάντως δείχνουν να του "πηγαίνουν" τα βυσσινί... ελπίζω να μας πάει και αυτός.....

Πρόβλημα Από το Πουθενά....

Οκ οι καλοί Λαρισαίοι εργολάβοι τα έκαναν όλα σωστά και φταίει η κακιά ΕΡΓΟ3 η οποία μυριστικέ ψητό και έπεσε με τα μούτρα.
ΟΚ το κακό και αναξιοπρεπές κράτος, εδώ και κάποια χρόνια δε επιστρέφει το φπα έστω και αν αυτό είναι υποχρέωση του.
Οκ, κακοτεχνίες που πρέπει να διορθωθούν και πρέπει να βάλουμε για άλλη μια φορά το χέρι στην τσέπη (λέμε τώρα).
Πρόβλημα μεγάλο οι εργαζόμενοι... οποιοσδήποτε χάνει σε τούτη την συγκυρία την δουλειά του, είναι πραγματικά ένα πρόβλημα...

Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Λίγη Αναμονή Ακόμη...

Έπειτα από τις εφέσεις που κατέθεσαν η Καβάλα, και ο "γείτονας", και οι οποίες θα εκδικαστούν την Τετάρτη 3 Αυγούστου, μαζί με το δικαστήριο της ΑΕΛ για την επικύρωση της βαθμολογίας, το αποτέλεσμα, θα γίνει γνωστό την Παρασκευή 5 Αυγούστου, εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε ως οπαδοί, είναι λίγη υπομονή.
Ναι εντάξει θα μου πείτε ειδικά εφέτος η υπομονή μας πρέπει να άγγιξε τα όρια της γαϊδουρινής, αλλά, πλέον το βόδι φαγώθηκε, (μεταφορικά και κυριολεκτικά αν στη θέση του συμπαθέστατου κατά τα άλλα ζώου βάλουμε τον αχιλλέα), το μόνο που μας απομένει είναι η ουρά.

Περί Σχολίων....

Μέρες τώρα, κάτι "καλόπαιδα" ΑΕΛΑΡΕΣ επειδή τους δινόταν η ευκαιρία μέσο των σχολίων του blog, να γράψουν ότι θέλουν προσπάθησαν να κάνουν το blog, μπουρδέλο να το πω? σαν τα μούτρα τους να το πω? τέλος πάντων. Έπειτα από αυτό, αποφάσισα τα σχόλια να έχουν έγκριση, όπως εξάλλου συμβαίνει σε όλα τα site. Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε, έπειτα από αρκετή σκέψη, και αυτό γιατί δεν

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Το Γκάζι στο Πάτωμα......

Καλές οι χαρές, τα πανηγύρια, η δικαίωση, η παραμονή κλπ κλπ. Είναι ώρα για δουλειά όμως πια. Αν η διοίκηση δεν πατήσει τέρμα το γκάζι τώρα όσο υπάρχει ακόμα χρόνος, ώστε να ενισχύσει την ομάδα με ποιοτικούς και ενδεκαδάτους ποδοσφαιριστές, (όχι κατ' ανάγκη ονόματα, τα είδαμε και αυτά χρόνια τώρα), θα έχουμε πρόβλημα. Γνωρίζουμε όλοι πως η προετοιμασία για ένα αθλητή είναι το Α και το Ω για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας στα παιχνίδια της χρονιάς. Τώρα υπάρχει ακόμα χρόνος, (λίγος), ώστε η ομάδα να ενισχυθεί πραγματικά, και να εμφανιστεί δυνατή μέσα στο γήπεδο.

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Για την Τιμή των Όπλων.....

Θα πάμε εις τας Ευρώπας λένε οι της γείτονος πόλης, αρχές. Εκεί θα προσφύγουμε μπας και δικαιωθούμε.!!!
Άρα... το χουν σίγουρο πως και στην δευτεροβάθμια, το παιχνίδι είναι χαμένο. Κάπου μέσα τους ξέρουν τις  βρομιές όλων αυτών των χρόνων, (γιατί δεν είναι μόνο η χρονιά που πέρασε), τις γνωρίζουν όλοι, και έτσι κανείς δεν πρόκειται να τους πάρει στα σοβαρά. Ξέρουν πως το τελευταίο τους χαρτί θα ναι το CAS και εκεί λένε θα προσφύγουν, μπας και δείξουν την αθωότητα τους.

Και Όμως Υπάρχουν Ακόμα μ(Π)εοστηριχτές.....

Ακούω ραδιοφωνικές εκπομπές από Βόλο και έχουν πολύ γέλιο.  Και όμως υπάρχουν ακόμα υποστηρικτές του Αχιλλέα, και όμως βγαίνουν ακόμα και τώρα βολιώτες και (υπο)στηρίζουν τον κατάδικο, πρώην πρόεδρο τους.
Βγαίνουν μάλιστα Νικιώτες και τα χώνουν, και δυστυχώς βγαίνουν άλλοι της Κασσάνδρας και λεν πως οι Λαρισαίοι διαιρούν τη γείτονα πόλη για να βασιλεύουν.

Ξημέρωσε Μια Νέα Μέρα..

Δυστυχώς μέχρι της 4:15 που έκανα την τελευταία ανανέωση στον υπολογιστή δεν είχε βγει η απόφαση. Ξυπνώντας λοιπόν πριν από λίγο, και μιλώντας με φίλους στο κινητό, το οποίο είχε καμιά 10αρια αναπάντητες, το άκουσμα της χαρμόσυνης είδησης μου έφτιαξε το κέφι, μου πήρε τον πονοκέφαλο, και και και....
Βέβαια έριξα και μια κλεφτή ματιά στα sites πριν γράψω αλλά η χαρά, και προπάντων η ικανοποίηση που νοιώθω τώρα δεν περιγράφεται, και δύσκολα γίνεται κείμενο
Καλημέρα ΑΕΛΑΡΕΣ μας Ξημέρωσε Μια Όμορφη Μέρα!!!!

Αναμονή.....

Είπα να μη το γράψω πιο πριν περιμένοντας πως κοντά 2 η ώρα που ναι τώρα, θα έχει βγει η απόφαση, αλλά εκείνοι εκεί... επιμένουν να μας ταλαιπωρούν (και άλλο), καλοκαιριάτικα, μη ανακοινώνοντας ακόμη την απόφαση για τους "γείτονες" και την Καβάλα..
Ας είναι..... υπομένω λοιπόν έχοντας πίστη πως κάτι καλό θα βγει...

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Το Μαρτύριο της Σταγόνας

Διαβάζουμε πάλι σήμερα δηλώσεις του υπουργού που αναφέρει ότι "το πρωτάθλημα πρέπει να αρχίσει", και μεις περιμένουμε μέρα με την μέρα, μπας και κάνας αθλητικός εισαγγελέας ανακοινώσει επιτέλους τις περιβόητες ποινές μπας και δούμε καμιά άσπρη μέρα.
Περιμένουμε σχεδόν ένα καλοκαίρι τώρα, μέρα με την μέρα, ώρα με την ώρα, λεπτό προς λεπτό, να μεγαλώσει η χαραμάδα του φωτός για την παραμονή μας στην πρώτη κατηγορία, που άνοιξε με την αποκάλυψη της υπόθεσης koriopolis....

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Το Λύσαμε και Αυτό!!!!

Οι καμπάνες χτυπάν δυνατά, τα "παιδιά" κλεισμένα στα κελιά, και όλα θα παν καλά!!!!
Καμία σχέση με το αντικείμενο, όλα για το θεαθήναι... Βρήκαμε τη λύση στο πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς και τις απαντήσεις για το σκάνδαλο koriopolis!!! Θα κλείσουμε τους συνδέσμους!!! Θα κόψουμε τα χρήματα του ΟΠΑΠ, που μάλλον θα πουληθεί, και τέλος θα ρίξουμε και ποινές, ακόμη και αν αρχίσουν τα πρωταθλήματα!!!! Μήπως κάπου τα έχουμε ξανά ακούσει αυτά? Α!!! Ξέχασα!! Θα κόψουμε και τις οργανωμένες μετακινήσεις!!!!

Μωρές Παρθένες

Τις παρθένες θέλουν να παίξουν τόσο η ομάδα του γειτονικού νομού όσο και η ομάδα της Καβάλας. Αυτό το συμπέρασμα βγαίνει από την ανάγνωση των απολογητικών υπομνημάτων που κατάθεσαν στην αθλητική δικαιοσύνη, ζητώντας την αναστολή έκδοσης απόφασης μέχρι να κριθεί η υπόθεση στην ποινική δικαιοσύνη!!!
Τσίπα δεν έχει καθόλου ο χοντρός, πιθανότατα για όλα αυτά που είδαν το φως της δημοσιότητας φταίει

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Η Φανέλα με το 4

Παρουσιάστηκαν λοιπόν σήμερα, μάλλον δόθηκαν στην δημοσιότητα οι αριθμοί που θα φέρουν οι μέχρι τώρα παίχτες της ομάδας μας την νέα αγωνιστική χρονιά.
Εντύπωση, απορία, και δεύτερες σκέψεις,  προκαλεί η απουσία ονόματος δίπλα στον αριθμό 4
Εκείνο που ακούγεται έντονα πλέον στις συζητήσεις των οπαδών της ΑΕΛ είναι μήπως ο περσινός

Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Τελικά ΜΑΣ Δουλεύουν Χοντρά??

Ρε μεγαλομέτοχε?? Πόσα θες να μας τρελάνεις? Την ώρα που όλοι η Λάρισα μιλάει για την ομάδα, την ώρα που ακόμη και στις παραλίες ο οπαδός της ΑΕΛαρας μας ασχολείται με την ομάδα, την ώρα που ο κόσμος όλος γελάει με τον Σοφοκλή, (όχι τον αρχαίο), αλλά τον Πιλά(φ)ιο, εσύ πας στα μπουζούκια μαζί του, σαν να μην τρέχει τίποτα, ξέρουμε είσαι θαμώνας του κουμπάρου σε καθημερινή βάση, (όταν είναι ανοιχτός), αλλά εσύ ρε τι δουλειά έχεις με τον κολλητό του χοντρού?? Αυτοί οι δυο είναι ΕΝΑ δεν είπαμε?

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Βρε τι Φτιάν η Ζέστα..

Η αγία ΕΠΟ δεν είναι μέρος του προβλήματος δήλωσε ο πρόεδρός της Σοφοκλής Πιλά(φ)ιος....
Υπάρχουν κοινωνικές ομάδες που πλήττοντε από την ζέστη, είναι η άστεγοι, οι μη έχοντες κλιματιστικό στο σπίτι τους, οι άρρωστοι, που η ζέστη προκαλεί δυσφορίες, οι, οι οι............
Εσύ όμως πρόεδρε..... της ΕΠΟ, (το διευκρινίζω για αποφυγή παρεξηγήσεων), δεν πρέπει να ανήκεις σε αυτές!!! Αυτή την εντύπωση μας δίνεις με τα χαρμάνι και τα  γκούτσι που φοράς.
"Πιστεύω ότι αυτή η απολογιστικού χαρακτήρα αναφορά στα πεπραγμένα μας, δίνει το δικαίωμα σε κάθε έναν από εσάς να περπατάει με ψηλά το κεφάλι. Διότι η ΕΠΟ δεν είναι μέρος του προβλήματος. Η ΕΠΟ αγωνίζεται και πασχίζει για τις λύσεις. Λύσεις αποτελεσματικές, σύγχρονες, αποδοτικές", είπε μεταξύ άλλων...

Η Ερώτηση....

Είναι γεγονός πως η συνέντευξη του προπονητή μας άφησε θετική αύρα στην πόλη και στον οπαδό της ΑΕΛ. Είναι γεγονός επίσης πως κάποιοι προσπάθησαν να "μειώσουν" την επιτυχία των παιδιών του olavissini.gr. Κάποιοι μάλιστα έφτασαν σε σημείο να αναφέρουν από μικροφώνου ότι δεν υπάρχει καμία αξιοσημείωτη είδηση γύρω από την ΑΕΛ μας. Τόση μικροψυχία πια?
Ρωτήθηκα από φίλος στο facebook (φάτσα μπάτσα, κατά Ντίνου, ο οποίος είναι και από τους λίγους που promoτάρι τα παιδιά του olavissini.gr), αν προσωπικά έστειλα ερώτηση για τον νέο μας προπονητή.
Φυσικά και έστειλα,

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Κρις Κόουλμαν

Ακούγοντας την συνέντευξη του προπονητή μας, η πρώτη εντύπωση είναι μία... Πραγματικός προπονητής, ξέρει τι θέλει, ξέρει πως το θέλει, και τέλος δείχνει τουλάχιστο να ξέρει πως θα το επιτύχει.
Μακάρι οι καθαρές απαντήσεις, να μετουσιωθούν σε πραγματικές λύσεις για την ομάδα.
Keep Walking..

Θα Μπορούσε και Καλύτερα.

Επόμενο ραντεβού 3-8-11. Αυτή την φορά δε θα είναι εθνική οδός, δε θα είναι οι γραμμές του σιδηρόδρομου, δε θα είναι το AEL FC ARENA, θα είναι στην Αθήνα.
Εκεί όπου θα εκδικάζεται η προσφυγή της ΑΕΛ κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας. Εκεί όπου για μια ακόμη φορά καλούμαστε να δώσουμε βροντερό παρόν.
Όσο για χθες στον Ευαγγελισμό??

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Επανάληψη Μήτηρ Μαθήσεως (ΟΛΟΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ)

Όπως έγραψα και σε κάποιο σχόλιο αναγνώστη μου η επανάληψη είναι η μαμά της μάθησης, εκτός αυτού είναι και ένα καλός τρόπος  ώστε να γίνει κατανοητό σε όλους η αναγκαιότητα να είμαστε όλοι εκεί.
Για αυτό λοιπόν σήμερα, στις 21:00
ΟΛΟΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ!!!!
ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ!!

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Ατυχία.....

Δυστυχώς άτυχος στάθηκε ο νεαρός  αμυντικός της Πελασγιώτιδας Σίμος Κιος ο οποίος δοκιμαζόταν  στην απογευματινή προπόνηση της ΑΕΛ με την ομάδα.
Ο νεαρός έμεινε στο χορτάρι για αρκετή ώρα και τελικά τον παρέλαβε ασθενοφόρο του "Ιασώ".
Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για κάταγμα αστραγάλου.

Λίγο Γέλιο...

Αξίζει 5:34 από την καθημερινότητα μας.... Άλλωστε το γέλιο ομορφαίνει τη ζωή...

Σκέψεις Καλοκαιρινής Ραστώνης

Δυστυχώς ή ευτυχώς μου χει καρφωθεί στο μυαλό η συνέντευξη του Ν.Ν.... Πάω γυρίζω, το φέρνω από δω, το φέρνω από κει, όλο το μυαλό είναι καρφωμένο εκεί.
Γιατί? Φήμες λένε πως ο νέος κόουτς με τις διπλές προπονήσεις τους έχει πάρει τα πέταλα.... Χύνουν πολύ ιδρώτα τα παληκάρια..... Θυμάστε κάποιος άλλος που προσπάθησε να τους κάνει διπλές προπονήσεις τι έπαθε πέρσι το χειμώνα? Θυμάστε τι είχαμε διαβάσει ότι του ζήτησαν οι αρχηγοί για τις διπλές προπονήσεις?

Πάμε Ευαγγελισμό!!!!

Πάμε Ευαγγελισμό λοιπόν!! Αύριο 21:00 ΟΛΟΙ η φίλαθλη Λάρισα, όλη η πόλη, όλος ο νομός πρέπει, επιβάλετε και κρίνεται αυτονόητο να είναι εκεί.
Διεκδικούμε το δίκαιο. Απαιτούμε ότι με μεθοδεύσεις μας στέρησαν όλο το χρόνο.
Δεν περισσεύει κανείς. Το κάνουμε για την ΑΕΛ...

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Ένας Ακόμη Χρόνος με τον Παναγιώτη

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναγιώτης Κατσιαρός θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την ΑΕΛ για ακόμη ένα χρόνο.
Έτσι "κλείνει" η αριστερή πτέρυγα στα μετόπισθεν..
Να θυμίσω εδώ πως ο Παναγιώτης ήταν από τους λίγους ο οποίος έβγαινε και μιλούσε μετά από κάθε στραπάτσο... κάτι άλλοι, κρυβόταν στα πίσω καθίσματα των λεωφορείων...

N.Ν Η Συνέντευξη...

Όλοι σας θα μάθατε η θα διαβάσατε την συνέντευξη του Ν.Ν στο contra.gr, αν πάλι όχι μπορείτε να την βρείτε και στο olavissini.gr
Είναι δυνατόν μετά από τέτοια συνέντευξη να μην σχολιάσω το τι έχει πει ο Ν.Ν?
Πρώτον ο χρόνος, και το μέσο το οποίο επιλέχθηκε από το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή δείχνει ξεκάθαρα που έχει γραμμένη την πόλη στην οποία τρώει ψωμί τελευταία έξι χρόνια, αλλά και πόσο σέβεται τους εδώ εκπροσώπους του τύπου που τόσο πολύ τον εκθείαζαν όλα αυτά τα χρόνια.

Περί Τεχνικού Διευθυντού

Ζέστα(η), σφύζουν οι παραλίες από κόσμο, το θερμόμετρο χτυπάει κόκκινο στην Λάρισα, μα εμείς εκεί.... στις επάλξεις για την ΑΕΛ. Δοσμένοι ψυχή και σώμα στην καψούρα μας. Και μπορεί κάποιοι να λεν ότι όταν περνάει η καψούρα έρχονται πιο ήρεμα πράγματα, σε εμάς όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
Στο θέμα μας όμως.... Τεχνικός διευθυντής ή τεχνικός σύμβουλος ήταν από τις πρώτες αλλαγές που θα γινόταν στην προσπάθεια ανασυγκρότησης της ομάδας.
18 Ιουλίου σήμερα.... πέρασαν κάτι μήνες από τότε, ονόματα ακούστηκαν πολλά αλλά από τηγανίτα τίποτα.

Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Πάμε??? Στοίχημα???

Η Λιάνα Κανέλλη, έβγαλε στην δημοσιότητα και παρέδωσε στην Βουλή μια λίστα 1.200 ατόμων, οι οποίοι έχουν κερδίσει υπέρογκα ποσά στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Στον κατάλογο, φέρονται να βρίσκονται πολλοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου και μάλιστα, η γνωστή δημοσιογράφος έκανε ειδική αναφορά
στον επικεφαλής της...

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Λάθη του Παρελθόντος

Διάβασα για τον Φροξυλιά, τον νεαρό παίχτη της αεκ ο οποίος λέει το ρεπορτάζ προτείνεται να έρθει δανεικός στην ΑΕΛ.
Ποιος είναι ο Φροξυλιάς? Είναι ένας νεαρός επιθετικός, ο οποίος αν δεν με απατά η μνήμη μου αγωνιζόταν στον Τοξότη....... Λάρισας.
Πως βρέθηκε στην αεκ??? έλα μου ντε!!!
Ας πούμε όμως τα πράγματα όπως έχουν, οκ ο παίχτης δεν πήγε όπως έπρεπε στην ΑΕΛ από την αρχή,

Skata.....

Προς τι ο τίτλος της ανάρτησης? Έτσι νιώθω τώρα... Γυρνώντας από τo μπλόκο στην εθνική οδό, και με την επικύρωση της βαθμολογίας, καθώς και την πρώτη της ΑΕΛ μας στο γήπεδο, η μόνη λέξη που μου έρχεται να γράψω είναι σκατά.... Με κεφαλαία με μικρά, με ελληνικά ή greeklish το νόημα παραμένει το ίδιο..
Το κακό είναι πως τα σκατά μας έχουν περικυκλώσει, το κακό είναι πως ακόμα και να θέλω να πιστέψω τον Πηλαδάκη μερικές φορές, (τις περισσότερες), ενώ στα λόγια τα λέει καλά, από πράξεις μηδέν.

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Επανεξέταση = Κουκούλωμα????

Επανεξετάζεται σύνφωνα με πληροφορίες ο φάκέλος αδειοδότησης του Ηρακλή καθώς και αυτός του Οφη από την ΕΠΟ.
Έπειτα και από αυτή την εξέλιξη είναι σχεδόν βέβαιο πως η υπόθεση πάει φουλ για κουκούλωμα...
Έ ρε γλέντια!!!!
Πάντως αν αυτό περάσει έτσι από εμάς (τους οπαδούς), είμαστε άξιοι της μοίρας μας... Η ομάδα τώρα μας χρειάζεται πραγματικά, τώρα πρέπει να δώσουμε το βροντερό παρών σε μεθοδεύσεις τύπου πιλάφιου, γαβριδάκη, κλπ...

Έτοιμοι??? ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ!!!

Λοιπόν....
Σήμερα πάμε Arena,




&


 μετά Πάμε εθνική!!!

Τα Κουκιά

Η πιο σημαντική μέρα έφτασε.... το τι θα γίνει από σήμερα και έπειτα είναι θέμα εκείνων οι οποίοι καλούνται να πάρουν τις αποφάσεις.
Ο κόμπος είναι εδώ και καιρό στο χτένι.... δεν έφτασε σήμερα, χρόνια τώρα. Ο γόρδιος δεσμός, όπως μας έχει διδάξει η ιστορία δεν λύνεται... Κόβεται... Θα τον κόψουν? θα δείξει...
Ας δούμε λοιπόν τα "κουκιά" του καθενός στην σημερινή συνεδρίαση της Λίγδας που ο πρόεδρός της ζήτησε να καταργηθεί και να γυρίσει το πρωτάθλημα στην ΕΠΟ. Δηλαδή ο ίδιος ο πρόεδρος της κινείται αντίθετα από το σκοπό που πρέπει να υπηρετεί ως πρόεδρος της.

Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Πάντος (Α)καίρου

Διαβάζοντας τον Themujic  στο Olavissini.gr πριν λίγες μέρες και συγκεκριμένα εδώ www.olavissini.gr/%CE%B1%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B1/%CE%BF-%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%B5%CE%BB/ ψύλλοι στα αυτιά μας μπήκανε μιας και ο τίτλος του άρθρου θορύβησε πολλούς, το δε όνομα που ανέφερε η ανάρτηση (πτου κακά δεν το ξαναγράφω!), και το πιθανό ενδεχόμενο άφιξης του στην Λάρισα, σε συνδυασμό και με την συνεργασία της ΠΑΕ με τον Μπονόβα, εξόργισε πολλούς στα Λαρισαικά cafe.

Τα Μάτια Μας Δεκατέσσερα....


Αντιγράφω από τo sday.gr το παρακάτω κείμενο του Αντώνη Καρπετόπουλου με γενικό τίτλο "Μύλος".... Και ξέρετε κάτι όποιος δεν θέλει να ζυμώσει δέκα μέρες κοσκινίζει... Ελπίζω τα παρακάτω να μην έχουν καμία σχέση με αυτό που πραγματικά θα συμβεί, με αυτό που αύριο όλοι η φίλαθλη Ελλάδα περιμένει να ακούσει. Θα ναι άραγε το "ξεσκέπασμα", το "ξεμπρόστιασμα" η Ηθική δικαίωση, ή θα ναι ακόμη ένα κουκούλωμα, όπως τόσα άλλα, στον έρμο ετούτο χώρο?  
Διαβάστε το κείμενο που μας αφορά,......

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Και Άλλη Μεταγραφή???

Σύμφωνα με αθηναϊκές ιστοσελίδες ο Γιώργος Σαιτιώτης είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει συμβόλαιο με την ΑΕΛ. Προσωπικά σαν παίχτης θεωρώ πως είναι ένας από αυτούς που πραγματικά ξέρουν την κατηγορία μιας και χρόνια αγωνίζεται σε αυτή με ιδιαίτερη επιτυχία θα έλεγα. Εξάλλου τα 95 γκολ σε έξι χρονιές κάτι λέει.
Επίσης δεν ξέρω γιατί, φέτος θα ήθελα επιτέλους να δούμε ένα καθαρόαιμο σέντερ φορ το οποίο θα έχει χαμηλό κέντρο βάρους! Γιατί αυτό? Γιατί τόσα χρόνια ψάχνοντας για "φορ περιοχής" προκοπή δεν είδαμε... Μη ξεχνάμε επίσης πως η ηλικία του είναι 29 χρονών, και αυτό σίγουρα είναι καλύτερο από τα 35+ που είχαμε συνηθίσει...

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Ο Μαχλάς Μας Έδειξε το Δρόμο...

Έπειτα από την "νίκη" του Μαχλά τόσο σε επικοινωνιακό όσο και σε ουσιαστικό  επίπεδο, έπειτα από τις πληροφορίες που λεν ότι πάμε με τα χίλια για επικύρωση της βαθμολογίας της Σούπας Λίγδας τη Δευτέρα, έπειτα από το επικοινωνιακό ντεμαράζ Πιλάφιου στα ΜΜΕ, με τις γνωστές δηλώσεις του, έπειτα από το ότι ο παχουλός "γείτονας" όρισε ως μάρτυρα υπεράσπισης τον Πιλάφιο, (αυτοί οι δυο είναι ένα από όσο έλεγε ο Αχιλεύς), μήπως είναι η ώρα, ή μήπως αργήσαμε κιόλας, να προσφύγουμε στα πολιτικά δικαστήρια, έτσι ώστε να παγώσουν τα πάντα όσον αφορά την επικύρωση του πρωταθλήματος, μπας και δούμε άσπρη μέρα?

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Ελληνικό Ποδόσφαιρο αν Ήταν Μπουρδέλο Θα είχε Σειρά

Μη μου πείτε ότι ο τίτλος δεν απεικονίζει την πραγματικότητα της κατάστασης που επικρατεί τις τελευταίες μέρες στο ποδόσφαιρό μας?
Αν δεν ήταν η ΑΕΛ και αν η καψούρα μας δεν ήταν τόσο μεγάλη για αυτή, θα προ έτρεπα τους οπαδούς όλων των ομάδων να μη ξαναπατήσουν στα γήπεδα. Διαβάσατε τις δηλώσεις Πιλάφιου? Καλά νομίζει ότι απευθύνεται σε ιθαγενείς? Είδατε που η ΕΠΟ δεν έστειλε δικηγόρο να παραστεί στην δίκη με τον όφη?

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Kαι Άλλοι Λόγοι Για να Κλαίμε

Πραγματικά όταν βλέπεις και διαβάζεις αυτά τα θέματα σου έρχεται να κάνεις μπάμ..... Μπαίνω αμέσως στο ψητό! Διαβάζω στο gazetta.gr και το χτύπημα είναι διπλό.... Και εξηγούμε. To πρώτο άρθρο λοιπόν της συγκεκριμένης ιστοσελίδας αναφέρεται στο Προπονητικό Κέντρο Απήλιον. Ο τίτλος του άρθρου? "Υπάρχει και άλλος Αθλητισμός" Που αναφέρεται? Στην παρακαταθήκη που άφησε ο πρώην πρόεδρος του Πανιωνίου, στον σύλλογο του, και δεν είναι άλλο από ένα απίστευτο προπονητικό κέντρο όπου μπορούν να γυμνάζονται τα παιδιά του συλλόγου τους.

Τερματοφύλακες, Η Αναζήτηση Συνεχίζεται...

Ζέστη(α) έχουμε μπόλικη, από σήμερα δε, έκανε την εμφάνιση της για τα καλά, μεταγραφικά αλλά και ουσιαστικά τίποτα δεν κινείται προς το παρόν, πέραν των γνωστών τοπικών ονομάτων τα οποία θα τα έχετε διαβάσει σε τοπικά ΜΜΕ και άρα είδηση που έχει παιχτεί παύει να είναι είδηση. Με δεδομένο πως όλα και όλοι κρίνονται στο τερέν δεν θα μπω στην διαδικασία αυτή την στιγμή να σχολιάσω παραπέρα. Εκείνο που με έτρωγε τις τελευταίες μέρες, και έπειτα από την αποχώρηση Τσονοφάλσκι ήταν να θυμηθώ το πόσοι τερματοφύλακες περάσαν από την ΑΕΛ τα τελευταία χρόνια. Άραγε έχετε αναρωτηθεί ποτέ?

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Να Πω ότι Δε το Έγραψα....

Να πω ότι δεν το έγραψα? Δε πέρασαν καν πέντε μέρες από τότε... Θυμάστε τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάφιο και της δηλώσεις που έκανε περί δικαιοσύνης και απόδοσης της στους εμπλεκόμενους με το σκάνδαλο Κοριόπολις? Δείτε τι έγραψα εδώ : http://vissinicoursaros.blogspot.com/2011/06/blog-post_30.html
Πάμε τώρα στα σημερινά, διαβάζω σήμερα στο aixmi.gr άρθρο του Καρπετόπουλου σχετικό με το θέμα.
Τι λέει?? Άστα καλύτερα.... Πάμε ολοταχώς προς συγκάλυψη. Και θα μου πείτε τώρα, ντάξει μωρέ και

Με μια Δεύτερη Ματιά....

Εκείνο που με ανησυχεί πλέον σοβαρά, είναι πως κανένας νέος παίχτης, ειδικά ξένος, δεν θα έρχεται στην ΑΕΛ γιατί θα φοβάται μη του κόψουμε την μπάλα, όπως πράξαμε πριν κανά δυο χρόνια στον Facundo Para και όπως ετοιμαζόμαστε να κάνουμε στον jan Blazek.
Άσε που ο Κόουλμαν δεν τον ήθελε γιατί 1ον ήταν ξανθός, και αυτός "πάει" μόνο τους μελαχρινούς (στο νησί βλέπετε δεν έχουν ξανθούς), και 2ο από τα dvd που χει δει, κατάλαβε πως είναι προτιμότερος ο

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Γιαν (η) μου το Μαντήλι Σου??


Από το arenalarissa.gr  βρήκα αυτό.....


«Είχα συμβόλαιο, για αυτό και γύρισα. Είμαι χαρούμενος που τουλάχιστον ξέρω που θα αγωνίζομαι του χρόνου. Από την Ελλάδα δεν μπορούσα να φύγω έτσι. Στον σύλλογο είπα πως έχω συμβόλαιο μαζί τους( Σλόβαν Λίμπερετς) και πως πρέπει να παραμείνω».



Αυτά ήταν τα λόγια του Γιαν Μπλάζεκ στο efotbal.cz.

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Δεν Αρχίζουμε Καλά.......

Παγωμάρα.. Αυτή είναι η λέξη που αντικατοπτρίζει τα αισθήματα όλων  μας, στην διάδοση των όσων ανέφερε σε τοπικό ραδιόφωνο ο Μπονόβας (άραγε ως τι μίλησε αυτός?) Ποια ήταν τα λόγια που χρησιμοποίησε? Διαβάστε παρακάτω, (για όσους δεν τα έχουν διαβάσει ήδη) :  «Έτσι και αλλιώς, στην ομάδα υπάρχουν πολλοί παίκτες Σούπερ Λίγκας και με την παραμονή τους εξασφαλίζεται η ομοιογένεια. Προτάσεις που έχουμε για Ρομέου, Ιγκλέσιας και Πούρι τις έχουμε παγώσει για αυτό το λόγο. Αν μείνουμε λοιπόν στη Λίγκα πιστεύω πως πρέπει να μείνουν όλοι αυτοί οι παίχτες. Αν όμως παίξουμε στη Β', υπάρχει μια οικονομική ζημιά 5-6 εκ. ευρώ που κάπως πρέπει να καλυφθεί. Στο επίπεδο και της απαιτήσεις αυτής τη κατηγορίας μπορείς να βρεις πιο εύκολα αντικαταστάτη ακόμη και για έναν παίκτη όπως ο Ρομέου».

Μήπως Ήρθε η Ώρα???

Καλώς ο τζερτζελές με τα στημένα, πέρασαν οι μέρες ευχάριστες αφού αυτό που έγινε στην Ελληνική επικράτεια δεν έχει ξανά γίνει.
Καλώς ο χαβαλές στα ράδια, τα ανέκδοτα, τα τραγουδάκια, τα τα τα.....
Μήπως όμως ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε και με τα του οίκου μας?
Οι μέρες περνάνε, ο μήνας,  Ιούλιος πια, (καλό μήνα!!), και μεταγραφικά δεν κουνιέται φύλλο. Τη δευτέρα έρχεται ο Κοουλμαν να πιάσει δουλειά, αλλά ακόμη και με το περσινό ρόστερ, (εκτός αυτών που έκαναν προσφυγές),  δεν έχει ξεκαθαριστεί τι θα γίνει.