Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Λεπτομέρειες....

Μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου στο χθεσινό παιχνίδι με τα Σέρρας... Καθοριστικό ρόλο βέβαια σε αυτό έπαιξε κατά την προσωπική μου άποψη και η τιμή του εισιτηρίου. Μη ξεχνάμε πως περνάμε δύσκολα, και τα μηνύματα είναι πως θα περάσουμε δυσκολότερα..
Θα ήθελα να σταθώ σε μια λεπτομέρεια... Οκ είμαστε μεγάλη ομάδα, αλλά το να βγάζεις τα εισιτήρια 2 ώρες πριν τον αγώνα, και πολύ φίλαθλοι μας να χάνουν ένα μέρος του είναι κρίμα.

Η Μεγάλη μας Ευκαιρία...

Πολλές ευκαιρίες μας δίνονται φέτος το καλοκαίρι. Κάποιες πέρασαν και δεν ακουμπήσαμε, άλλες πάλι ενώ ξεκινήσαμε καλά οι εγωισμοί μας, δεν μας άφησαν να κοιτάξουμε το γενικότερο καλό. Άλλος όμως είναι ο σκοπός αυτής της ανάρτησης. Άλλο έχω κατά νου.
Από όπου και να πέρασα σήμερα έβλεπα ανθρώπους με καλή διάθεση, ανθρώπους να σχολιάζουν το πόσο καλή ήταν η ΑΕΛ μας χθες.
Όλοι συμφωνήσαμε πως το Σάββατο, θα είναι ποιο ξεκάθαρα τα συμπεράσματα γιατί η ομάδα του σπυριάρη είναι σίγουρα δυνατότερη από αυτή των Σερρών.
Και εδώ είναι που ταιριάζει ο τίτλος της ανάρτησης...

Κουλουβάχατα....

...Τα χαμε χύμα, μας ήρθαν και τσουβαλάτα. Τι θέλει να πει ο ποιητής? Την απόφαση για τα Τρίκαλα την μάθατε πιστεύω. Ε! όταν διαβάζεις την απόφαση αυτή, και βλέπεις πως μπορεί να εξελιχθούν τα πράγματα η μόνη λέξη που ταιριάζει σε όλο αυτό είναι η λέξη της επικεφαλίδας.
Άραγε ο Πιλάφιος που βρίσκεται?? Θα βγει από την τρύπα του να μιλήσει?? Τι να πει θα μου πείτε...

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Γεμίσαμε ΑΕΛ

Δε θα γράψω πολλά.. Δε χρειάζεται άλλωστε για όσους είμαστε σήμερα στο γήπεδο και είδαμε την ΑΕΛ.
Εκείνο που πρέπει να κάνουμε είναι να στύψουμε το μυαλό μας, και να πάμε πολύ πίσω για να ξανα θυμηθούμε πότε ξανά είδαμε μια τέτοια ΑΕΛ.
Μια ΑΕΛ με προσηλωμένη στο παιχνίδι με πίεση, με αλληλοκάλυψη, με, με, με...

Καλή η Α Εθνική αλλά ας Δούμε και τη Β.....

Παρά την πίστη που έχω ότι η ομάδα θα αγωνίζεται στην Α εθνική κατηγορία, η οποία πίστη πηγάζει εσωτερικά όπως έχω γράψει και παλαιότερα, καλό είναι να δούμε και τους πιθανούς αντιπάλους μας σε περίπτωση που η κακιά ώρα το φέρει και αγωνιστούμε στην Β εθνική.
Γράφω αυτή την ανάρτηση έχοντας πάντα στην σκέψη μου, ότι καλό είναι να είμαστε προετοιμασμένοι για το ποιες ομάδες ενδέχεται να αντιμετωπίσουμε.

Περί Εκδίκασης

Σε αναμμένα κάρβουνα καθόμαστε όλοι μας όλο το καλοκαίρι, και όσο περνάει ο καιρός, τόσο η αγωνία χτυπάει κόκκινα για το τι μέλη γενέσθαι σχετικά με την ομάδα, και την κατηγορία που θα αγωνιζόμαστε την νέα χρονιά.
Εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι πως, ενώ στο facebook και στο AEL Official έχει ανακοινωθεί η

Στα Μουλωχτά!!!

Νέα βόμβα από τον Κυριάκο Θωμαϊδη αυτή την ώρα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.
Εν κρυπτό στην τελευταία γενική συνέλευση της ΕΠΟ, κατάργησαν  το δικαίωμα των ομάδων για προσφυγή στο  CAS.
ΑΝ είναι δυνατόν!! Ζούμε την χούντα του πιλάφιου, και μεις όλοι μας ως οπαδοί και φίλαθλοι αντί να τους πάρουμε με τις πέτρες καθόμαστε και τους κοιτάμε αποσβολωμένοι..

Κασέτα Gate part 3

Σοβαρή καταγγελία από τον πρώην διαιτητή Σωτήρη Βοριά στην εκπομπή ΣΚΑΙ Θέμα.
Σε λίγο καιρό, (μέρες), θα βγει η περιβόητη τρίτη κασέτα, όπου σε αυτή ακούγεται να κελαηδάει η φωνούλα του Σοφοκλή!!
Βέβαια αυτή η κασέτα, είναι προϊόν υποκλοπής, αλλά θα χει ενδιαφέρον να δούμε τα όσα έχουν καταγραφεί μέσα σε αυτή..

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Απορία...


Μια απορία έχω, ίσως θα έπρεπε να μη την γράψω, αλλά δεν μπορώ...
Πως λοιπόν είναι δυνατόν το "άλογο" να έχει τοποθετηθεί την Κυριακή, και κάποια από  τα Λαρισαϊκά sites τα οποία σχίζονται και για την εγκυρότητα τους,  επειδή προφανώς δεν είχαν την "είδηση", να γράφουν πως τοποθετήθηκε την Δευτέρα? Έτσι πληροφοριακά ρωτάω...σιγά μη πάρω απάντηση...

Μπλέξατε τα Μπούτια σας


Σήμερα ξεκινάει το πρωτάθλημα και δεν θυμάμαι πιο παράδοξη έναρξη πρωταθλήματος στην ιστορία του επαγγελματικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Αναβολές θυμάμαι.
Θυμάμαι και κουτσουρεμένες αγωνιστικές. Θυμάμαι και απεργίες στην πρεμιέρα σαν αυτές που κάνουν π.χ. οι Ιταλοί ποδοσφαιριστές αυτό το Σαββατοκύριακο. 

Διακοπές Τέλος Τα Κεφάλια Μέσα οι Ομάδες Κάτω??

Οι διακοπές τελείωσαν και ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας πιάνει ξανά δουλειά για την υπόθεση των στημένων και σύμφωνα με τις πληροφορίες αναμένεται να ασκήσει διώξεις πιθανότατα σε Κέρκυρα, Αστέρα και Λεβαδειακό. Δηλαδή σε δύο (?) ομάδες της Λίγδας και σε μία της Β εθνικής που προαλείφεται μέσο των στημένων, που εμπλέκεται να ανέβει κατηγορία. 

Και που Να Δείτε το Άλογο.....

........μήνες πριν, (το Μάρτιο),και  σε ανύποπτο χρόνο, είχα γράψει σε τίτλο ότι και στο σημερινό. http://vissinicoursaros.blogspot.com/2011/03/blog-post_22.html
Τελικά το άλογο στο γήπεδο μπήκε.. λείπει η μπάλα που θα κρέμεται, αλλά μπήκε μπορείτε να πάτε να το δείτε.
Δε θα το σχολιάσω παραπέρα, γιατί δεν είναι ώρα για εσωστρέφεια. Απλά διαβάζοντας ξανά σήμερα τα τότε μηνύματα έχω την απορία αν οι συντάκτες τους εξακολουθούν να έχουν την ίδια άποψη..

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

To Αποτέλεσμα & Πως(ποιος) το Διαμόρφωσε.

Μάθαμε λοιπόν ως φίλαθλοι πως οι δεκατρείς ομάδες της Λίγδας κάνανε ψηφοφορία ώστε να αποφασίσουν για την έναρξη του πρωταθλήματος.
Και μάθαμε επίσης πως το σκορ ήταν 6-6 και με την διπλή ψήφο του Μαριδάκη έγειρε η πλάστιγγα προς την έναρξη, καθώς ο Παναιτωλικός δεν τοποθετήθηκε. Και εδώ γενάτε το εξής ερώτημα.
Ήξεραν όλοι οι συνέταιροι ότι δεν τέθηκε ποτέ θέμα ρήτρας από το συνδρομητικό?? Ότι δεν κουβεντιάστηκε ποτέ, αλλά όλο αυτό ήταν ένα μύθευμα του Μαριδάκη για να πιέσει προς την έναρξη??

Ανακοίνωση Νοva


Ανακοίνωση έβγαλε η τηλεοπτική πλατφόρμα της nova όπου αναφέρει τη θέση της για το πρωτάθλημα της super league που μόλις ξεκίνησε. 
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η ανακοίνωση εκδόθηκε την ώρα που το πανάκριβο συνδρομητικό κανάλι, μετέδιδε τον πρώτο αγώνα της φετινής χρονιάς. 
Διαβάζοντάς την, το σχόλιο που έχω να κάνω είναι πως πιθανόν οι άνθρωποι του συνδρομητικού προφανώς ζουν και βασιλεύουν σε κάποιο παράλληλο σύμπαν, διαφορετικά δεν εξηγείτε αλλιώς η παρακάτω παράγραφος "δίνοντας τον λόγο στους πραγματικούς πρωταγωνιστές: τους παίκτες, τις ομάδες και το φίλαθλο κοινό που στην συντριπτική του πλειοψηφία επιθυμεί την έναρξη του Πρωταθλήματος. "
Ερωτηματικό επίσης παραμένει το άδειασμα  που κάνει στην διοργανώτρια λέγοντας: πως ΟΥΔΕΠΟΤΕ ενημερώθηκε για τα θέματα της ρήτρας.
Η ανακοίνωση από το novasports.gr

Λάβετε Θέσεις...

.... το καλύτερο, καθαρότερο, αξιοπιστότερο, και λαμπερότατο πρωτάθλημα της Λίγδας ξεκινάει. Όχι δε το γράφω αυτό γιατί μέχρι στιγμής δεν είναι η ΑΕΛ ακόμη ένα από τα μέλη του συνεταιρισμού για αυτή την χρονιά, ούτε γιατί με πονάει που λίγες οι πιθανότητες μας, να παίξουμε στην  κατηγορία.
Με θλίβει  το γεγονός πως ακόμη και τώρα υπάρχουν ανθρωπάκια, τα οποία φορώντας τα κόκκινα γυαλιά τους, λένε και γράφουν πως αυτό είναι το σωστό.

Δεν ¨Εχουν το Θεό τους...

Και όμως!!! Σήμερα ξεκινάει το πρωτάθλημα της Super League!!! Είναι να απορείς, είναι να βρίζεις, είναι να γελάς. Θα ήθελα να ήξερα τι θα γίνει στο πρώτο φαλτσοσφύριγμα που σίγουρα θα γίνει! Θέλω να δω τι θα γίνει όταν ανοίξει κάνα κεφάλι, ή όταν θα τρέχουν οι φίλαθλοι μέσα στο γήπεδο να πιάσουν κάνα διαιτητή και κάνα επόπτη για κάποιο σφύριγμα, ή σήκωμα σημαίας.

Εκεί που Σταματά ο Νους...

Πόσες φορές δεν αναφωνήσαμε "μπουρδέλο" την χρονιά που πέρασε. Πόσες φορές δεν είπαμε την λέξη "πουστιά", πόσες φορές δεν είπαμε "σίχαμα".
Και όμως έρχεται η μέρα, κάτι σαν σήμερα δηλαδή, όπου όποια λέξη και αν πεις, όποια λέξη και αν γράψεις, θα μοιάζει χιλιοειπωμένο, από όλους μας, για αυτά που συμβαίνουν φέτος. Θα νιώθεις πως ότι και αν γράψεις δεν θα έχει νόημα, πως δεν βγαίνει άκρη, δεν υπάρχει λογική σε τίποτα, και για τίποτα.

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Party Time!!!!

Και όμως!!! Οι γριές δικαιώθηκαν!!! Τρεχάτε ποδαράκια μου να μη σας χέσει ο κώλος!! Αλλά και πως να τρέξουν τα ποδαράκια του χοντρού?? Τώρα θα ξεκινήσουν το πρωτάθλημα? Μήπως τώρα θα είναι τρεις οι αγώνες που δε θα γίνουν??
Η λέξη που μόνιμα έρχεται στο νου είναι, μπουρδέλο!! ΄Άδικο έχω? 

Από Α σε Δ ή από Β σε Δ??

Πανηγυρίζουν σε Καβάλα, Μαγνησία μετά την απόφαση του διοικητικού εφετείου όπου απαγορεύει την συμπλήρωση των ομάδων Α Και Β στον πίνακα της super League. Αλλά και τον έλεγχο των ομάδων από Δράμα και Λιβαδειά.
Έφτασε μάλιστα ο χαρμάνης (άκου όνομα), να πει πως το σκορ είναι 1-1 και πως ισοφάρισαν στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.
Τι είναι καλύτερο όμως? Να βρεθείς από την Α εθνική στη Δ ή από την Β στην Δ? Η κατάληξη θα ναι η ίδια. άντε το πολύ πολύ, να ανεβούν μέχρι την Γ, παραπάνω δεν θα έχει να είστε βέβαιοι. Γιατί αυτό?

Αθώοι ή Ένοχοι

Η είσαι αθώος και μένεις ή είσαι ένοχος και φεύγεις. Αυτή ήταν η απάντηση του υπουργού λίγο πριν στην βουλή σε ερώτηση του Ροντούλή για τα στημένα και την απόφαση του δευτεροβάθμιου οργάνου της επο. Σημείωσε ακόμη ότι ως πολιτεία, θα κάνουμε τα πάντα ώστε να καθαρίσει το τοπίο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όσο μεγάλα και αν είναι τα ονόματα των ομάδων που πιθανών θα εμπλέκονται περαιτέρω σε στημένα παιχνίδια.
Καμία αντίδραση δε σημειώθηκε από βουλευτές των περιφερειών της Καβάλας και Μαγνησίας. Τυχαίο? Δεν νομίζω....

Φιλότιμο, Ελληνική Λέξη??

Τι θέλει να μας πει ο τίτλος? Λέμε ως Έλληνες ότι υπάρχει και φιλότιμο, πολλές φορές σε αναρτήσεις μου, γράφω για τσίπα και αν υπάρχει, και όμως υπάρχει!! Μπορεί όχι στους Νέο Έλληνας αλλά κάπου εδώ κοντά στην γειτονιά μας.
"θέλουμε να παίξουμε στην Δεύτερη Κατηγορία"

Πάμε μια Κόντρα?

Βάλθηκε να μας τρελάνει ο μαρινάκης και το σινάφι του, (επο και cia),  με την εμμονή του(ς) για έναρξη του πρωταθλήματος σώνει και καλά αυτό το Σαββατοκύριακο. Μια απόφαση που δε μπορεί να στηριχθεί πουθενά, μιας και το επιχείρημα για την ρήτρα των τεσσάρων εκατομμυρίων δεν υφίσταται τη στιγμή που είναι απόφαση της ΕΕΑ.  Σύμφωνα δε με την ΔΙΚΗ (http://dikisports.blogspot.com/), αν ξεκινήσει θα είναι και κολοβό, και Νόθο..

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Φτου και από την Αρχή!

Τι είχες Γιάννη?? τι είχα πάντα!!!!
Μια από τα ίδια και σήμερα, μας έχουν σπάσει τα νεύρα, μας τα έχουν κάνει κρόσσια όλο το καλοκαίρι και εκεί που πας να πεις δόξα συ, άντε πάλι βοήθα. Πόσα να αντέξει ένα ταλαιπωρημένο μυαλό, όταν μια χρονιά ολόκληρη έχει χορτάσει πίκρες, αδικίες, κουμπώματα, μαλακίες ελλείψεις, παραλείψεις, και δε ξέρω εγώ τι άλλο...
Μας έχουν στη γωνιά, αυτό είναι δεδομένο, περιμένουν και το παραμικρό λάθος ώστε να πυροβολήσουν με ευχαρίστηση. Άκουσα την τοποθέτηση Μανταίου, πήραμε διαβεβαιώσεις είπε αλλά δεν είμαστε σίγουροι ότι θα τις τηρήσει η ΕΠΟ.

Ετσι Μπράβο!! Η Συνέχεια..

Σε λίγο ο Κώστας Πηλαδάκης απαντάει στον πρόεδρο της παναχαικής, το γνωστό κοντό δικηγόρο που τις τρώει από την γυναίκα του, στο λίβελο τον ψεμάτων του.
Μπράβο Πηλαδάκη!!! Κάποια πράγματα ΔΕ πρέπει να μένουν αναπάντητα!
τι είπε:

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Tι Θα Κάνει η ΑΕΛ

Παρά τον πανικό που έχουν υποστεί οι οπαδοί της ΑΕΛ, έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις και την απειλή της ΕΠΟ για υποβιβασμό στη Football League 2, οι διοικούντες τον σύλλογο του κάμπου παραμένουν ψύχραιμοι και αισιόδοξοι! Οι άνθρωποι της Λάρισας γνωρίζουν πως η προσφυγή τους στα πολιτικά δικαστήρια είναι νομικώς ορθή, σε αντίθεση με την Ομοσπονδία, η οποία τους απειλεί, αγνοώντας μία βασική παράμετρο! 

Και Όμως Ζουν Ανάμεσα μας..

Μερικές φορές, κάποιοι κύριοι οι οποίοι διαμορφώνουν κλίμα στο πανελλήνιο, δυστυχώς ξεπερνούν κάθε όριο ανοχής και αντοχής  της ανθρώπινης νοημοσύνης...
Που αναφέρομαι θα μου πείτε. Αναφέρομε σε σχόλιο άρθρου, που έκανε έγκυρος (?), και έγκριτος (?), δημοσιογράφος σε πανελλήνιας εμβέλειας αθλητικό site, και προφανώς και σε εφημερίδα από τις "αντικειμενικές" που έγραψα σε προηγούμενη ανάρτηση.

Τι Θέλει η ΕΠΟ

Τι θέλει η ΕΠΟ για την αντικατάσταση των ομάδων που βυθίστηκαν στη Δ Εθνική? Τι άλλο? Να ανεβούν οι ομάδες της Β εθνικής, Δόξα Δράμας (6 παίχτες), και Λεβαδιακός (το 2-4 το θυμάστε). Όπως εξάλλου θέλει και το μεγάλο αφεντικό, μιας και έτσι τα παραρτήματα θα γίνουν περισσότερα, και η σιγουριά τον βαθμών μέσο "περιπάτων" στο πρωτάθλημα θα είναι κάτι παραπάνω από σίγουρη.
Πως επιχειρεί να το περάσει αυτό? Μα φυσικά με διαρροές νομικών κύκλων της. Τι λένε οι κύκλοι?

Το Πλιάτσικο, Η Νόβα, Και τα Πρωτοσέλιδα..

Πανικός στις ομάδες της Super League, όπου μετά τον υποβιβασμό των δύο ομάδων τρέχουν να κλείσουν παίχτες, μιας και εκείνοι μένουν ελεύθεροι. Μέχρι και ο Παναιτωλικός τρέχει για τον Ζαραδούκα!!
Πλάκα έχουν πάντως τα ρεπορτάζ που διαβάζω, σχεδόν όλες οι ομάδες, ακόμη και ο άφραγκος νιόνιος, θέλουν να πάρουν παίχτες για την ενίσχυση του ρόστερ τους.

Να Το και το Σκεπτικό!!

Γράφει ο Άρης Ασβεστάς στο sport-fm.gr:
Δεν ξέρω πόσοι μπήκατε στον κόπο να διαβάσετε τα σκεπτικά των αποφάσεων της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για την «εξαφάνιση» του υποβιβασμού και την επιβολή αφαίρεσης βαθμών σε Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα. Υποψιάζομαι ουδείς (και καλά κάνατε καλοκαιριάτικα), αλλά γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ. Ειλικρινά, αξίζει τον κόπο να διαβάσετε παρακάτω, ώστε και εγώ να μην αισθάνομαι μόνος στην τρέλα… 


Πολύ συνοπτικά λοιπόν… 

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Αυτό Εϊναι το Σωστό!!

Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν! Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε την αποβολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και της ΠΑΕ Καβάλας καθώς κρίθηκε ότι δεν έχει αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς και πως η ηγεσία κάθε ομάδας παραμένει υπό των εντολών των Αχιλλέα Μπέου και Μάκη Ψωμιάδη. Πιστοποιητικό δεν πήρε και η ΑΕΚ, η οποία καλείται μέσα σε λίγες ημέρες να τακτοποιήσει μια εκκρεμότητα για ένα έγγραφο. 


πηγή: sportfm.gr

Ταρατατζούμ τζούμ τζουμ

Με δόξα και τιμή θα ανακοινωθεί πιθανότατα η απόφαση υποβιβασμού των κώλου και καβάλας,
Στις 19:30 στο ελληνικό κοινοβούλιο ο υπουργός πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος ανακοίνωσε ότι θα μιλήσει για θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΒΟΛΟΥ

6 Η ΩΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΟΥΝΑΒΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΡΑΔΙΑ ΤΟΥΣ!!

Εκεί στη Δ εθνική!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύννεφα και Αντάρες!!!

Κατέθεσε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η ΠΑΕ Καβάλα προκειμένου να λάβει άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, όμως το μέλλον των «Αργοναυτών» στην πρώτη τη τάξει κατηγορία παραμένει δυσοίωνο, όπως κι αυτό του Ολυμπιακού Βόλου.

Φωνάζουν οι Κλέφτες

ΕΠΟ και Σοφοκλής Πιλάφιος απειλούν ΑΕΛ και Σέρρες για την προσφυγή τους στα πολιτικά δικαστήρια.
Μετά την δημοσιοποίηση των ασφαλιστικών μέτρων από την ομάδα μας, η λερναία ύδρα της ΕΠΟ απειλεί με υποβιβασμό ΑΕΛ και Πανσεραικό.
Δε γαμιέστε λέω εγώ!!
Αν θέλετε πόλεμο, θα τον έχετε...

Γνωρίζεται Ότι????

Το βράδυ αναμένεται η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για τις εφτά ομάδες που καλέστηκαν σήμερα να καταθέσουν επιπλέον δικαιολογητικά, ώστε να πάρουν άδεια για τη συμμετοχή τους στο επόμενο πρωτάθλημα.
Εκείνο που ίσως να μη ξέρετε είναι ότι σε περίπτωση μη αδειοδότησης οι θιγόμενοι της αποφάσεως μπορούν να προσφύγουν μόνο στο Συμβούλιο της Επικρατείας (αρκετά χρονοβόρο), και πως αυτομάτως υποβιβάζονται στην Δ ΕΘΝΙΚΗ.. Εκεί που αξίζουν να είναι λέω εγώ τώρα....
Άντε να δούμε..

Ασφαλιστικά Μέτρα

Ασφαλιστικά μέτρα κατά της Super League κατάθεσαν η ΑΕΛ και η Σέρρες, Ασφαλιστικά μέτρα που αφορούν την έναρξη του πρωταθλήματος. Θα συζητηθούν την Παρασκευή 11 το πρωί.
Τα εν λόγο ασφαλιστικά μέτρα δεν έχουν σχέση με το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου

Παραίτηση????

Σημερινές φήμες αναφέρουν πως εντός της ημέρας θα υπάρξει  παραίτηση βόμβα ατόμου σχετικό με την υπόθεση των στημένων.
Κατά πόσο θα επιβεβαιωθεί θα το δούμε κατά την διάρκεια της ημέρας.

Όταν Πέφτει "Γραμμή"

Ώρες μετά την συνέντευξη του μεγαλομετόχου στον sentra fm, και ενώ σχεδόν σε όλη την Λάρισα έχει υπάρξει μια απίστευτη παγωμάρα από όσα είπε,  ψάχνω στο διαδίκτυο και στα τοπικά αθλητικά ΜΜΕ να διαβάσω τον σχολιασμό των λεγομένων του, από τους τοπικούς μας δημοσιογράφους. Φαίνεται όμως πως κατ' εκείνους, τίποτα το σοβαρό, άξιο σχολιασμού δεν ειπώθηκε στην παραπάνω συνέντευξη. Τίποτα το ουσιαστικό. Εξάλλου, το πιο σημαντικό είναι το άνοιγμα του γηπέδου.

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

To Ζουμί της Συνέντευξης...

Μεγάλη συνέντευξη αυτή του μεγαλομετόχου στον Μπραουδάκη. Σαράντα πέντε λεπτά κοντά η διάρκεια της, και αν δεν ήθελε να φύγει με το αεροπλάνο, όπως ο ίδιος είπε, πιθανότατα ακόμη να μιλούσαν. Προσπαθώντας με μια πιο ψύχραιμη ματιά να προσεγγίσω τα λεγόμενα του Πηλαδάκη θα σταθώ σε δυο τρεις ατάκες του οι οποίες πραγματικά δεν μου άρεσε που τις άκουσα από τον Πρόεδρο της ΑΕΛ., γιατί μη ξεχνάμε πως σε κάθε περίπτωση, με αυτή την ιδιότητα κρίνεται.

Πέμπτη 10 το πρωί η δικάσιμος

ΑΕΛ και Σέρρες κατάθεσαν την ένσταση τους στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.
Πέμπτη 10 πμ ορίστηκε η δικάσιμος
Καλή μας επιτυχία!

Συνέντευξη Πηλαδάκη Σε Μπραουδάκη

Συνέντευξη έδωσε πριν λίγη ώρα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Κώστας Πηλαδάκης στον sentra fm 103,3 και στον δημοσιογράφο Βαγγέλη Μπραουδάκη.
Τα κυριότερα σημεία της:
Για το που ετοιμάζεται να αγωνιστή η ΑΕΛ την νέα χρονιά? Κάπου στην μέση...
Για την ένσταση : Δεν λέμε το σκεπτικό που θα ακολουθήσουμε για ευνόητους λόγους, απορούμε που κάποιοι ήδη γνωρίζουν με προσβάσεις το σκεπτικό, εντός 24 ωρών θα κατατεθεί η ένσταση.

Με Πόσες???

Το ερώτημα δεν είναι ρητορικό... Υπάρχει βάση και πληροφόρηση σε αυτό που θα γράψω πιο κάτω, το θέμα είναι αν (μακάρι) επιβεβαιωθεί. Προσωπικά έγιναν προσπάθειες να το "δέσω" όσο το δυνατόν καλύτερα. Η τελική επιβεβαίωση που περίμενα δεν ήρθε. Παρόλα αυτά το γράφω με κάθε επιφύλαξη..
Με πόσες ομάδες θα γίνει το επερχόμενο πρωτάθλημα της Super League?? Αυτά προς το παρόν... μακάρι να επιβεβαιωθούν οι φήμες...

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Δύο Ειδήσεις σε Μία..

.. κάτι σαν το γνωστό σαμπουάν δηλαδή!. Ποιες είναι αυτές οι ειδήσεις? Μα φυσικά η πιθανή είσοδος στην ΕΠΟ του Ζαχοράκη, και φυσικά η αναβάθμιση Πιλά(φ)ιου σε ανώτατου πειθαρχικού Επιθεωρητή της ΟΥΕΦΑ
Τη μας λέει αυτή η είδηση? Πως αν είσαι καλό παιδί, άριστος μαθητής, μπορείς να γίνεις ακόμη και επιθεωρητής!. Άραγε πια προσόντα εκτίμησε η ουεφα, ποιες ικανότητες και δεξιότητες είδαν οι του Μισέλ και του πρότειναν να γίνει επιθεωρητής ο Σοφοκλής?

Όπως Πάντα, Μπάχαλο...


Είναι λιγότερο από μία εβδομάδα πριν από τη σέντρα και το πρωτάθλημα της Super League είναι στον... αέρα με ευθύνη της ΕΠΟ!
Η Λάρισα και ο Πανσερραϊκός είναι έτοιμοι να καταθέσουν αύριο το πρωί αίτηση αναίρεσης της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων, που τιμώρησε με αφαίρεση βαθμών την Καβάλα και τον Ολυμπιακό Βόλου για το σκάνδαλο με τα «στημένα», και στα γραφεία της ομοσπονδίας στο Γουδή τρέχουν ώστε να εκδοθεί αύριο πρωί το σκεπτικό για να... σώσουν ό,τι μπορούν.

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Τα της Απόφασης....

Τα πάνω-κάτω μπορεί να φέρει στο πρωτάθλημα απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ για τον Ιωνικό, αφού με βάση το σκεπτικό της, οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος μπορεί να προσβάλει την απόφαση για παραμονή του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας στην Superleague και να μην ισχύσει!
Όπως αναφέρουν «ΤΑ ΝΕΑ», η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ με αφορμή προσφυγή του Ιωνικού μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα σχετικά με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, αφού με βάση το σκεπτικό αυτής της απόφασης

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Συμβουλές για μια Ιδανική Βραδιά Χωρίς… Παρενέργειες


Από : newsbeast.gr

Ας το παραδεχτούμε. Μια μπαρότσαρκα μέχρι τελικής πτώσεως είναι καλή για την ψυχή. Μια ανέμελη βραδιά με την παρέα, υπό τους ήχους καλής μουσικής και άφθονου ποτού, μπορεί να σε ανανεώσει ριζικά. 

Πώς όμως επιβιώνεις σε μια νύχτα κραιπάλης, χωρίς να σέρνεσαι τελικά στα πατώματα; Και πώς πας την επομένη το πρωί στη δουλειά σου χωρίς να υποβαστάζεσαι από γνωστούς και φίλους;

Ας Δούμε τους Αντιπάλους

Football League ακούμε, football league βλέπουμε? Τι εννοώ?
Πάμε να πιάσουμε το νήμα από την αρχή! Δέκα μέρες πέρασαν, και αν και όλοι μας έχουμε ακόμη μια ελπίδα μέσα μας για το ότι θα παίξουμε στην Α κατηγορία, δεν είδα, και δεν άκουσα να ασχολούμαστε με τους προσεχείς αντιπάλους μας.
Καταρχήν θα πω κάτι θετικό για μένα, όσο και αν με πονάει η Β κατηγορία :

Αναδημοσίευση Από Εξέδρα...

Έπεσε στα χέρια μου   η εφημερίδα ΕΞΕΔΡΑ και από κει σας μεταφέρω τα παρακάτω:
*Ο Συντάκτης του συνόλου των αθλητικών νομοθετημάτων Ανδρέας Μαλάτος, παρότι θεωρεί ο Κώλος και η Καβάλα έπρεπε να απαλλαγούν, επικρίνει την ΕΕ της ΕΠΟ γιατίμ το -10 και -8 βαθμοί δεν περιλαμβάνονται στο Αθλητικό Δίκαιο.
Γνωμοδότηση-σοκ:

Να Παίξουμε την Κολοκυθιά!!!

Εγώ λέω, (νοβα), το πρωτάθλημα να αρχίσει κανονικά, και γιατί να αρχίσει κανονικά μιας και δεν έχουμε ασφάλεια (κυβέρνηση), ε τότε πότε να αρχίσει (λίγδα), να αρχίσει κανονικά....
Φτου και απ' την αρχή, μας έχουν τρελάνει τελευταία, τόσο τοπικά όσο και Αθηναϊκά δημοσιεύματα, για το τι θα κάνει η κυβέρνηση (η ποια?? χαχαχαχα), σχετικά με την έναρξη του πρωταθλήματος. Διαρροές επί διαρροών κανονικά, ακανόνιστα, αργά, γρήγορα, με μέτρο, με αμετροέπεια κλπ κλπ, μπουχτίσαμε!

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Σαν να Τσουλάει Καλύτερα.

Όχι δεν μπόρεσα δυστυχώς, αν και ήταν προγραμματισμένο, να δω την ΑΕΛΑΡΑ από κοντά σήμερα. Έμεινα και γω όπως χιλιάδες συνοπαδοί κολλημένος στο f5 του πληκτρολογίου, να μαθαίνω τα νέα. Πήρα και ένα φίλο που χε πάει, "γάμησε τα" ήταν οι πρώτες του λέξεις "έχασες" η επόμενη. Ας τσουλάμε καλά και σταθερά, και ας έχασα ανταπάντησα.

Τερατογέννηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ αναμένεται από ώρα σε ώρα να ανακοινώσει το σκεπτικό της απόφασης παραμονής των πρωτόδικα υποβιβασμένων ομάδων του κώλου και της Καβάλας.
Γκαστρωμένη να ήταν λιγότερο χρόνο θα χρειαζόταν για να γεννήσει, από κει και πέρα το να θες να

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Αρχηγός Ακόμη και στο Σπίτι!!!

Ήμουν στα δύο, να σχολιάσω την συνέντευξη Νταμπίζα, ή να μην τη σχολιάσω. Διαβάζοντας τα σχόλια του olavissini.gr, και για το μύθο που έχει περάσει στην πόλη ότι ο Νταμπίζας "αποκάλυψε" το σκάνδαλο Λυράκη και επειδή πρέπει να αποδίδονται τα του Καίσαρα, στον Καίσαρα, για την υπόθεση Λυράκη, θα γράψω το εξής για το συγκεκριμένο θέμα χωρίς να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες, και μετά θα σχολιάσω τρία τέσσερα πραγματάκια. Ο Κοτσόλης ήταν αυτός που αποκάλυψε το θέμα Λυράκη στον Πηλαδάκη. Ο Κοτσόλης, ήταν αυτός που έκανε μια κίνηση ώστε να υποψιαστεί ο μεγάλος τη γίνεται και να ψάξει το θέμα. Μέχρι εδώ όμως για αυτό το θέμα.

Οι Ευθύνες των Δημοσιοκάφρων..

Όχι δε θα γράψω για τους τοπικούς, εξάλλου όπως έχω γράψει και παλιότερα, σχολιαστές τους θεωρώ και όχι δημοσιογράφους, θα γράψω για τους μεγαλόδημοσιογράφους  των Αθηναϊκών και μη εφημεριδών αθλητικών sites κλπ, αυτών που δήθεν κάνουν ρεπορτάζ, και δήθεν γράφουν βαθυστόχαστα άρθρα!!
Ακόμη και σήμερα όπου το cas απέρριψε την έφεση του κώλου, λίγες μέρες μετά την απόφαση σκάνδαλο της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ, τα σχόλια τους σχετικά με τα στημένα είναι απειροελάχιστα.