Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Είναι Μετά να μη Κλαις????


Είναι μετά να μην κλαις? Όχι δε θα σχολιάσω την ελληνική πραγματικότητα, αν και το "κλάμα" μου σχέση με αυτό έχει.
Κάνοντας λοιπόν zapping στην τηλεόραση έπεσα πάνω σε έναν αγώνα για το κύπελλο Ισπανίας.
Αντίπαλοι, οι Mirandes και Athletic Bilbao.

Το Παράτησε?

Όχι πως πίστευα πως θα γίνει κάτι διαφορετικό, αλλά έτσι για την τιμή των όπλων που λένε περίμενα έστω και μέχρι την τελευταία στιγμή πως κάποιο μεταγραφικό απόκτημα θα υπάρξει για την ομάδα, την στιγμή μάλιστα που οι βασικοί σου αντίπαλοι για την άνοδο έχουν ενισχυθεί, (Βέροια Πανσεραΐκός, Πανθρακικός), σημαντικά.

Νέος τεχνικός ο Νίκος Κεχαγιάς


Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει ότι νέος τεχνικός της ομάδας μας είναι ο Νίκος Κεχαγιάς, ο οποίος συμφώνησε για συνεργασία μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Στο πόστο του γυμναστή επιστρέφει ο Γιώργος Πήδουλας.
 
Φαρσαλινός στην καταγωγή, γεννήθηκε στις 21 Απριλίου του 1969, έκανε μεγάλη ποδοσφαιρική καριέρα στην Ξάνθη επί σχεδόν μια δεκαπενταετία, ενώ ήταν βασικό στέλεχος στην ομάδα της ΑΕΛ που πανηγύρισε την άνοδο από την Γ’ στη Β’ Εθνική τη σεζόν 2003-04.

Γιώργος Σαΐτιώτης

Η υγεία, και μάλιστα στις μέρες που ζούμε είναι ότι πολυτιμότερο.
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου περαστικά στον Γιώργο Σαΐτιώτη που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας το οποίο πιθανόν να τον κρατήσει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους.

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Σιακατ ή Σιαπάν?

Οι εξελίξεις στο θέμα προπονητή τρέχουν ονόματα πάνε και έρχονται και όλοι μας με αγωνία περιμένουμε να ακούσουμε το τελικό όνομα του προπονητή που θα συνεχίσει στο πάγκο μας.
Σαν "μάνα" εξ ουρανού μοιάζει για την ομάδα και η απεργία η οποία ξεκινάει την Τετάρτη από τους δημοσιογράφους, μιας και έτσι ίσως να υπάρχει λίγος χρόνος ώστε η ομάδα να βρει τα πατήματα της. Το προσωπικό μου ερώτημα όμως τούτη την δύσκολη ώρα είναι άλλο, και έχει να κάνει με τους στόχους της ομάδας.
Και τώρα? κατά που κοιτάμε?

Επι-τέλος...


Δουλειές του Ποδαριού

Έγινε επαγγελματίας ο νεαρός Τσιάρας, και όσοι τον έχουν δει στην ομάδα under που έπαιζε έχουν να πουν μόνο τα καλύτερα για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.
Είπαμε όλοι μας ωραία, κάτι γίνετε και επιτέλους ανεβαίνουν παιδιά, ο νεαρός Γκαλίτσιος ήταν ο προηγούμενος, από τις υποδομές, και μάλιστα δικά μας ώστε η ομάδα να αποκτήσει ανθρώπους οι οποίοι να γνωρίζουν τι πραγματικά σημαίνει ΑΕΛ, και τι αντιπροσωπεύει η φανέλα της.
Αμ δε όμως.....

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Τα Ταξί τα Πλήρωσε Ο κυρ Νίκος?

Πονηρός ο Μπάρμπα Νίκος. 
Τα χε τα μηνύματα, ήξερε και  από πέρσι,  και σου λέει λαλακίες θα κάνουμε, πάλι ξενύχτη δεν λέει.
Έτσι η ξεφτίλα συνεχίστηκε μιας και οι παίχτες μας έφυγαν για τα σπίτια τους από την εθνική οδό αφού προηγουμένως είχαν καλεστεί τα ταξί που χρειαζόταν. Οι προνοητικοί και παλιότεροι,  είχαν στείλει τις γυναίκες τους βέβαια και πήραν τα οχήματα τους από νωρίς. 

Τον Βρήκε τον Δρόμο??

Απαντώντας σε ερώτηση φίλου αναγνώστη που έγινε σε προηγούμενη ανάρτηση,  θα πω πως εγώ δεν πήγα σήμερα στην Καλλιθέα.Δε μπόρεσα να είμαι παρόν.
Άραγε ο Πηλαδάκης πήγε σήμερα στο γήπεδο?
Βρέθηκε στο πλευρό της ομάδας, έστω και ως παρουσία, προσπαθώντας να τους εμψυχώσει ώστε να καταφέρουν κάτι καλύτερο αγωνιστικά?

Μια Εικόνα Χίλιες Λέξεις.

Η φωτογραφία είναι του kaskanter 

Υπομονή Και Στήριξη Σε Ποιόν??

Στήριξη, μια λέξη που πλέον έχει χάσει το νόημα της.
Υπομονή μια από τα ίδια.
Τελικά πόση στήριξη και πόση υπομονή μπορούμε να κάνουμε ως οπαδοί ακόμη? Δε φτάνει τόοοοοσο?

Ο Κατήφορος

Ο κατήφορος, βαρέλι δίχως πάτο, πάει και πιο κάτω, Πόσο ακόμα, Γίναμε περίγελος, Το τρένο έπαθε λάστιχο,  το μετέωρο βήμα του αλόγου, κλπ κλπ..
Πολλούς τίτλους μπορείς να βάλεις σε μία ανάρτηση που προσπαθεί να περιγράψει την σημερινή αγωνιστική και όχι μόνο εικόνα της ΑΕΛ.

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Πρεμιέρα...

Μπορεί στην Λάρισα να μη θέλει να βγει αλλά, πρεμιέρα δε χάνει... 
Πως θα μπορούσε εξάλλου την στιγμή που η χθεσινή ήταν η πρεμιέρα της βραδιάς!!
Λίγο το έχετε να είναι ο "Μαζώ" με μπλουζοφόρεμα!! 

Δείτε τις φωτογραφίες πιο κάτω και θα καταλάβετε τη εννοώ:

Πέρασε τα δοκιμαστικά και υπέγραψε ο Καμπάλα

Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την απόκτηση του Ρόντι Καμπάλα. Ο Βέλγος επιθετικός, γεννημένος στις 15/06/1988 στην Αθήνα (ο πατέρας του Άλμπερτ αγωνιζόταν την περίοδο εκείνη στον Διαγόρα Ρόδου) πέρασε από δοκιμαστικά και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Έχει ξεκινήσει από τα τμήματα υποδομής της Άντερλεχτ, έχει παίξει ως ημιεπαγγελματίας στη Ναϊμέγκεν και έχει αγωνιστεί ως επαγγελματίας σε FC Brussels και Τουμπίζ.


Πηγή www.ael1964.gr

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Περισσεύει Κάνα Φιλαράκι?

Μόνο γέλια, αν όχι κλάματα, μπορεί να προκαλέσει δημοσίευμα τοπικού μέσου, για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα.
Φίλος ποδοσφαιριστή μας, ήρθε να δοκιμαστεί, και μάλιστα σύμφωνα με τα γραφόμενα ίσως αγωνιστεί και την Κυριακή εναντίον της Καλλιθέας, μιας και πιθανότατα ήταν αυτό που "ακριβώς"

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Αποκλειστικό...

Ξέρετε πια είναι η μεταγραφή που θα μας ανακοινώσουν αύριο πρωί πρωί οι  εντολοδόχοι της ΠΑΕ ως αποκλειστική τους είδηση?
Ο Χάρης Παππάς...
Το γράφω έτσι για να το δείτε το πρωί... για να ξέρετε την αποκλειστικότητα.... την οποία έχουν όλοι.
Για να μη σας πιάνουν Κώτσους δηλαδή..

3 Νίκες VS 3 Ήττες

Να γράψω νωρίτερα να πω τι? να βρίσω? να μιλήσω για τα γατάκια που μιλούν για τα blogs για Λύκους? Μα λύκοι είναι οι ίδιοι οι οποίοι ρουφούν το αίμα της ΑΕΛ καθημερινά, ή νομίζετε ότι γράφω για τα "κλικ" της αναγνωσιμότητας? Γιατί να το κάνω? Για διαφημίσεις? δεν έχω, για τους χορηγούς? ούτε από αυτούς έχω, για την προσωπική μου προβολή? Ας γελάσω...
Να γράψω για τον "πρόεδρο"? ένα χρόνο τώρα το πράττω και έχω κατηγορηθεί γιατί η δική μου οπτική, η οπτική δηλαδή του οπαδού που στέκεται κριτικά απέναντι σε ότι συμβαίνει κάνει κακό στην ομάδα λες και τα "χειροκροτήματα" κάνουν καλό.
Τα είδαμε τα καλά...

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Αποτελέσματα 13ης Αγωνιστικής Football League

Μπορεί η ΑΕΛ σε λίγη ώρα να βρεθεί αντιμέτωπη στο γήπεδο με τον Πανθρακικό, στο παιχνίδι που ολοκληρώνει την αγωνιστική ημέρα, ωστόσο νωρίτερα σήμερα  είχαμε την διεξαγωγή των υπολοίπων αγώνων της κατηγορίας
Τα αποτελέσματα :

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Ας Είναι Γρουσούζικη Για τους Αντιπάλους

Δέκατη τρίτη αγωνιστική αύριο στο πρωτάθλημα της Football League και η ΑΕΛ καλείται να αντιμετωπίσει στις 18:00 στο ΔΑΚ Κομοτηνής την ομάδα του Πανθρακικού, η οποία στην έδρα της είναι  αήττητη για πολλές αγωνιστικές, και που στον πάγκο της ως βοηθός προπονητή κάθεται ένας πρώην δικός μας,  ο Άγγελος Διγκόζης

Δήλωση Πηλαδάκη


«Στην παρούσα χρονική και ιδιαίτερα κρίσιμη συγκυρία, νιώθω πως είναι επιβεβλημένο να απευθυνθώ σε όλο το εύρος των οπαδών της ομάδας μας και να τους πω τα εξής:
Αντιλαμβάνομαι πλήρως την σύγχυση που έχουν επιφέρει οι ανακατατάξεις που επήλθαν στο αγωνιστικό τμήμα το τελευταίο διάστημα, οι περισσότερες εκ των οποίων ήταν αναπόφευκτες.
Μπορώ επίσης να αντιληφθώ, χωρίς αυτό να σημαίνει κι ότι δικαιολογώ, τις ενστάσεις που με διάφορους τρόπους εκδηλώνει κάποια μερίδα οπαδών για ορισμένες από τις επιλογές μας, για τις οποίες φέρω ακέραια την ευθύνη.

Πήρε Βοσνιάδη.

H ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Παναγιώτη Βοσνιάδη με μεταγραφή από την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Ο 22χρονος γκολκίπερ συμφώνησε με την ομάδα μας και υπέγραψε συμβόλαιο διαρκείας 4,5 χρόνων.
Έχει αγωνιστεί σε Πυρσό Γρεβενών και Μακεδονικό, ενώ μέχρι πρότινος ήταν ο βασικός πορτιέρο της ομάδας των Γιαννιτσών στο πρωτάθλημα της Football League, καταγράφοντας 11 επίσημες συμμετοχές.

Η Αποστολή Για Την Θράκη

Ανακοινώθηκε πριν λίγη ώρα έπειτα από την πρωινή προπόνηση η αποστολή  της ομάδας για τον αυριανό αγώνα στην Κομοτηνή.
Εντύπωση προκαλεί για ακόμη μια φορά το ότι ο Μπλέντι παρόλο που η αποστολή εικοσαμελής δεν περιλαμβάνετε σε εκείνη.
Αναλυτικά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών :

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Ανακοίνωση Μonsters


Ο κύκλος έκλεισε οριστικά… Αν ψάχνεις να βρεις απαντήσεις στα οικονομικά προβλήματα της παε ή δικά σου ή και των δύο, οι απαντήσεις κρύβονται στις λέξεις εγωισμός, αλαζονεία, στενοκεφαλιά και ασχετοσύνη… Σίγουρα πάντως όχι στα πρόστιμα που πλήρωσε η ΑΕΛ όλα αυτά τα χρόνια. Τώρα που τα κουκιά δεν περισσεύουν πήγαινε στους κολλητούς σου μάνατζερ που σε κορόιδευαν όλα αυτά τα χρόνια να αποζημιωθείς. Εκτός αν πουλήσει ς την πατέντα-«παγκόσμια πρωτοτυπία» διοίκησης ποδοσφαιρικής ομάδας: ΑΕΛ, η ομάδα του 48ωρου ανά 15ήμερο, με σήμα το εφήμερο.

Στη FIFA και Ο Κόουλμαν


Διαστάσεις παίρνει η κόντρα της ΑΕΛ με τον Κρις Κόουλμαν, αφού, μετά την απόφαση της ομάδας να κινηθεί δικαστικά εναντίον του ισχυριζόμενη πως την εγκατέλειψε για να εργαστεί στην εθνική Ουαλίας, ήταν η σειρά του πρώην προπονητή της να προσφύγει στη FIFA. Ο Ουαλός προπονητής δήλωσε στον Τύπο της πατρίδας του πως υπάρχουν οφειλές στο πρόσωπό του.
Ο Ουαλός προπονητής δήλωσε στον Τύπο της πατρίδας του πως υπάρχουν οφειλές στο πρόσωπό του. 

Ένας Χρόνος

23-1-11 Η πρώτη ανάρτηση του blog
Ο αγώνας και το χαστούκι μετά το την Κέρκυρα ήταν η αφορμή για την δημιουργία του.
Η αιτία βαθύτερη, η αγωνιστική τότε κατάσταση της ομάδας και οι επιλογές που γινόταν και δυστυχώς επαναλαμβάνονται να γίνονται.
Ένας χρόνος μετά :

Ζητείται Ελπίς...

Και τώρα τι? Πόσες φορές θα το αναρωτηθούμε άραγε ακόμη?
Μεγάλο και σύνθετο ερώτημα. Και πως να απαντηθεί όταν πραγματικά δεν υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ. Όταν φράγκα είναι ξεκάθαρο πως δεν υπάρχουν, όταν η ομάδα αποσυντίθεται μέρα με την μέρα,  όταν εξαφανίζει σε κάθε αγωνιστική τους μισούς από εμάς, χωρίς να ξέρουμε και που παν αυτά τα χρήματα, όταν και η τελευταία ικμάδα ελπίδας έχει πλέον εξαφανιστεί, όταν, όταν, όταν......

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Με Την Δική Μου Οπτική..

Άντε να γράψω και δύο λόγια για το παιχνίδι γιατί οι "παπαγάλοι" γράφουν και μηνύματα ότι δεν ήμουν και στο ματς!!!
The captain is back έγραφε το σημερινό ματς program έχοντας για φωτογραφία έναν από τους ηθικούς και υλικούς αυτουργούς του περσινού καταντήματος της ομάδας. 
Πάμε παρακάτω τι παρουσιάσαμε σήμερα? Νταμπιζιές!!!

Κρύβεται με Λόγια Ηθικής, & από Πράξεις Μηδέν.

Για τις δηλώσεις του προπονητή μας δεν έχω να πω τίποτα!! τα είπε εξάλλου εκείνος!
Είναι ευχαριστημένος από τα παιδιά!!!  Υπάρχει κάτι να σχολιάσεις σε αυτό? δε νομίζω...
Σε εκείνο όμως που θέλω να σταθώ είναι στις δηλώσεις του τέως βοηθού προπονητή ο οποίος αναφορικά με το εξώδικο που του έστειλε η ΠΑΕ είπε τα εξής :  

Ευνουχισμός!

ΤΤι μπορείς να περιμένεις από μια ομάδα η οποία δεν έχει πλέον κορμό? 
Τι μπορείς να περιμένεις από μια ομάδα που έχει αλλάξει όλο της το τεχνικό επιτελείο?
Τι να περιμένεις από την ομάδα που δεν ξέρω και γω πόσες αγωνιστικές πια, έχει ως κορυφαίο παίχτη της τον κεντρικό της αμυντικό?
ΤΙ μπορείς να περιμένεις από παίχτες που οι οικονομικές τους αντοχές έχουν εξαντληθεί?

Κάντε Του Μήνυση


Επίθεση στον πρόεδρο της ΑΕΛ, Κώστα Πηλαδάκη εξαπέλυσε μέσω δηλώσεων του στον βρετανικό Τύπο ο Κρις Κόουλμαν, ο οποίος τόνισε πως η απόφαση του να φύγει από τη Λάρισα δεν είχε να κάνει με την Ουαλία, αλλά με τη στάση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ.
«Θα σας πω το εξής. Αν ο πρόεδρος της Λάρισας υλοποιούσε αυτά που είχαμε συμφωνήσει, με απλά λόγια δηλαδή αν ήξερα ότι κάθε μήνα θα παίρνω τα χρήματα που μου αναλογούν, δεν θα έφευγα», είπε χαρακτηριστικά ο Κόουλμαν.

Έκτακτο Ανακοινωθέν

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ βρίσκεται εις τον ποταμό Πηνειό, όπου κλαίει με μαύρο δάκρυ λόγο της νέας ήττας που υπέστη η ομάς.
Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται ήδη εις το όρος Όλυμπος ευρισκόμενος εις την κορυφήν  Μύτικας και απειλεί να κάνει πράξη τις απειλές του, αν οι φίλαθλοι της ομάδος δεν κάνουν μετάνοιες φωνάζοντας το γνωστό από παλαιά σύνθημα, Πηλαδάκη να το ξέρεις κλπ κλπ.. 

Σύνθεση Ομάδας.

Η σύνθεση για τον αγώνα με τον Πλατανιά που ξεκινάει σε 45 λεπτά :

1 ΣΩΤΗΡΙΟΥ
4 ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ
13 ΑΑΡΑΜΠ
26 ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ
3 ΒΕΝΕΤΙΔΗΣ
5 ΧΑΤΖΗΣ
6 ΝΕΜΠΕΓΛΕΡΑΣ
92 ΣΙΑΤΡΑΒΑΝΗΣ
7 ΠΛΙΑΓΚΑΣ
22. ΧΑΣΟΜΕΡΗΣ
9 ΤΣΙΜΠΑΜΠΑ

Μέρα Αγώνα Σήμερα

Αγώνας σήμερα, αγώνας με ομάδα που έχει ως σήμα κόκκινο τριφύλλι.
Κοιτώντας το, το πρώτο που σου έρχεται στο νου είναι ότι θέλησαν να "γλείψουν" τους δύο του ποκ, αλλά πάλι κοιτώντας προσεκτικότερα βλέπεις πως η χρονολογία "γεννήσεις" τους είναι το 1931.
Για άλλο λόγο γράφω όμως.

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Street Gang 1 Ανακοίνωση

Νέα ανακοίνωση έβγαλαν οι StreetGang1 συνοδεύοντας την με Banner. 
Πάγια τακτική μου είναι να μη σχολιάζω ανακοινώσεις, συνδέσμων, το ίδιο θα πράξω και τώρα. 


” ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Η ”ΠΑΕ”, ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ – ΠΩΣ ΟΣΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ”ΑΕΛ” ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗΝ… ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ…”

Μυρουδιά Δε Πήραν.....

Λες να μη γράψεις για να μην τσιτώσεις και άλλο όσους λίγους με διαβάζουν αλλά δε σε αφήνουν σε ησυχία και εκεί που φαινομενικά όλα κυλούσαν ήρεμα για τον αυριανό αγώνα, όσο ήρεμα μπορεί να είναι μετά από μια εβδομάδα "συγκινήσεων", έρχεται πάλι το official να μας υπενθύμιση πράγματα και θάματα που έγινα όλη την βδομάδα και που εκτοξεύει και πάλι τις συζητήσεις στην πόλη. Ξέρουμε ότι δεν ζείτε εδώ για να πάρετε μυρουδιά, αλλά με τέτοιες ανακοινώσεις το μόνο που δε καταφέρνετε είναι να λύσετε τα προβλήματα. Κάθε άλλο μάλιστα...

Σκόρπιες Σκέψεις.

Μα εμείς είμαστε πάνω από τον μέσο όρο στην Ελλάδα.!!
Είναι δυνατόν να θέλει ο προπονητής μας να είναι όλοι μας οι παίχτες πληρωμένοι, και μάλιστα στην ώρα τους?
Που νομίζει ότι βρισκόταν ? Σε καμιά προηγμένη ποδοσφαιρικά χώρα? 
Άκου εκεί να μας ζητάει και τα ρέστα, τώρα να δει τι θα πάθει!! στην FIFA θα τον πάμε να πάρουμε και αποζημίωση!! Τι μόνο οι Ρομέου και Ταλ ξέρουν να πηγαίνουν στην FIFA τον ξέρουμε και εμείς τον δρόμο, τον είχαμε περπατήσει τότε με τον Πάρα. 

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Στην Εθνική Ουαλίας

Ένα  βήμα πριν την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής ομάδος της χώρας του βρίσκεται ο Κρις Κόουλμαν, μάλιστα ενδέχεται η πρόσληψη του να ανακοινωθεί ακόμη και σήμερα.
Έπειτα από συζητήσεις που είχε με τους υπευθύνους της ομοσπονδίας της χώρας του, φαίνεται ότι o τέως πια προπονητής της ΑΕΛ να ήρθε σε συμφωνία και έτσι θα είναι ο διάδοχος του Γκάρι Σπιντ.
Κάποιοι θα πουν ότι μας πρόδωσε.

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Παιχνιδάκια...

Κάνοντας αστειάκια και καλά, κάποιοι σήμερα προέτρεψαν τον νυν βοηθό προπονητή να ξανά φορέσει την φανέλα της ομάδας.
Κρύα αστειάκια τα οποία μακάρι να μείνουν στην κατηγορία των αστείων γιατί διαφορετικά...
Επίσης προσπάθησαν να μας πείσουν ότι εντάξει μωρέ κάποιος έπρεπε να κάτσει στον πάγκο της ομάδος έλαχε να είναι ο συγκεκριμένος, μη δίνετε σημασία, σημασία έχει να ανέβει η ομάδα! Μη γκρινιάζετε και μη τα θέλετε όλα δικά σας. Πρόεδρος είναι και πήρε μια απόφαση, μπορεί να μην έπρεπε να καταλήξει σε τρεις συγκεκριμένες επιλογές αλλά έγινε.

Διευκρίνιση

Χθες βράδυ σε ανάρτηση που έκανα (http://vissinicoursaros.blogspot.com/2012/01/blog-post_4161.html)  έχοντας φωτογραφία από τον "τοίχο" του εκπροσώπου της ΠΑΕ όπου συνομιλούσε με τον κύριο Πήδουλα, γράφτηκε από εμένα ως ερώτημα ότι μπορεί να τον έψαχνε να του πει τα μαντάτα.
Τελικά δεν ισχύει, καθώς τα "μαντάτα" τα είχε μάθει νωρίτερα και από άλλον.
Τώρα από  ποιον δεν το ξέρω.Το σίγουρο είναι ότι ο μεγαλομέτοχος ήταν σε άλλη Ήπειρο...

Άστατος Καιρός Φουρτούνα Στα Πανιά Μας.

Αίσθηση, από σχόλια που διαβάζω σε site που τα επιτρέπουν αλλά και στο facebook, ότι κάποιοι αν και ελάχιστοι, χαίρονται με την πρόσληψη του συγκεκριμένου διδύμου στην ΑΕΛ.
Φτάνουν μάλιστα στο σημείο να υποστηρίξουν ότι έτσι έπρεπε να γίνει για να μπορέσει η ομάδα να λύσει τα οικονομικά της προβλήματα. Προβλήματα που όλοι μας ξέρουμε ποιος τα δημιούργησε, και που ως μόνη λύση σε αυτά είναι η επάνοδος της ομάδας στην κλίκα με όποιο τρόπο, και ίσως και με όποιο τίμημα.

"Εξυπακούεται" Μήπως Αυτό Δεν Αρκεί??


Είναι ή δεν είναι ΙΔΕΑ η ΑΕΛ για εμάς?
Γιατί αν είναι, διαβάζοντας την παρακάτω δήλωση του νέου μας πλέον προπονητή, αντιλαμβάνεται κανείς ότι η δική μας ΙΔΕΑ είναι σε εκ διαμέτρου αντίθετη με την ιδέα που έχει στο μυαλό του ο Μπάντοβιτς και που είναι πάντα στην διάθεση να υπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή.
Μπορεί ο Δερμιτζάκης να έχει δηλώσει στρατιώτης του μπαοκ αλλά και ο νέος μας κόουτς δεν πάει πίσω. Γι αυτό μη παραμυθιάζεστε...
Διαβάστε την δήλωση :

Δε Τον Έβρισκε για Τα Μαντάτα?

Βλέποντας την συνομιλία στο facebook πιθανότατα αντιλαμβανόμαστε ότι ο εκπρόσωπος τύπου δεν έβρισκε τον κύριο Πήδουλα να του ανακοινώσει τα Μαντάτα!
Όσο για το "καμαρώνει" του πρώην πλέον γυμναστή μας, πιθανότατα αναφέρεται πως ο εκπρόσωπος καμαρώνει για την κίνηση ματ του αφεντικού του!! 

Σ.Φ.Α

Χωρίς λόγια... Πατήστε στην εικόνα αν δε το βλέπεται...ή στο :
http://www.sfalkazar.gr/index.php/kat-news/287-2012-01-17-21-36-53

Περιμένοντας και άλλους...

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Βιογραφικό

Πλούσιο το βιογραφικό των προπονητών μας! Αν κοιτάξεις το βιογραφικό τους ως προπονητές τότε σίγουρα μένεις έκλπηκτος από τα προπονητικά τους κατορθώματα! 
Ήταν οι ενδεδειγμένες επιλογές μιας και κατά κώστα ευαγγέλιο είναι γνώστες της ελληνικής πραγματικότητας, έχοντας πλούσια θητεία στους ελληνικούς πάγκους και έχοντας καταπλήξει τον κόσμο από την δουλειά τους!

Τρικυμία...

Επειδή δύσκολα μπορώ να βρω λόγια για να εκφράσω τις σκέψεις μου, θα γράψω λίγα πράγματα για το γεγονός της βραδιάς.
Σήμερα λοιπόν μάθαμε όλοι μας πως ο Ρομέου, το περιουσιακό στοιχείο της ΠΑΕ κατέθεσε προσφυγή και μάλιστα στην FIFA και όχι στην ΕΠΟ, με συνέπεια μετά τον Ταλ να έχουμε δεύτερη συνεχόμενη προσφυγή στην παγκόσμια ομοσπονδία παίχτη μας.
Έχουν καταλάβει "κάποιοι" ότι στην περίπτωση μας η αρνητική διαφήμιση δεν είναι διαφήμιση στην περίπτωση μας ?
Πάμε παρακάτω.

Όνειρο Ζω Μη με Ξυπνάτε....

Δυστυχώς δε μπορώ να γράψω τούτη την ώρα τίποτα.
Δυστυχώς κατάφερε ακόμη και το τελευταίο ίχνος αντοχής να το ποδοπατήσει ακόμη και από το μακρινό Ναϊρόμπι όπου έχει πάει για δουλειές (τυχαίο?)
Πείτε μου ότι είναι όνειρο ρε ? Πείτε μου πως απλά είναι ένας εφιάλτης?
Εφιάλτης είπα ε?? Αυτή θα ναι η πραγματικότητα του στο εξής. Κρατήστε  το αυτό.
Τα υπόλοιπα αργότερα, τώρα ότι και να γράψω θα ναι πολύ βαριά.

Αγωνιστικός Γολγοθάς

Από την Κυριακή και το ματς με τον Πλατανιά μέχρι και την αυλαία του πρώτου γύρου στον αγώνα με τον Φωκικό η ΑΕΛ καλείται να δώσει έξι αγώνες σε διάστημα εικοσιδύο ημερών.
Ένας αγωνιστικός γολγοθάς που σε αυτές τις έξι αγωνιστικές η ομάδα καλείται να υπερβάλει εαυτό και μέσα από τα προβλήματα της πρέπει να βρει λύση και να αποκομίσει το δυνατόν περισσότερους βαθμούς, τόσο για να την φέρουν στην κορυφή της βαθμολογίας όσο και για να σταματήσει το δυνατόν η εσωστρέφεια που τρώει τα σωθικά μας.
Το πρόγραμμα λοιπόν είναι το παρακάτω:

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Προπονητολογία...


Προτάθηκε στους «βυσσινί» ο Κύπριος προπονητής.
Ένας γνώριμός μας από τα Ελληνικά γήπεδα, ο Νίκι Παπαβασιλείου, προτάθηκε στην ΑΕΛ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Κάμπου. Ο άλλοτε σκάουτ της Μπόλτον και προπονητής των Δόξα Κατοκοπιάς, Ένωση Νέων Παραλιμνίου, ΟΦΗ και Ολυμπιακού Νικοσίας εξετάζεται από τη διοίκηση των «βυσσινί» και μένει να γνωστοποιηθεί εάν προτιμηθεί αυτός ή κάποιος άλλος. Ο Παπαβασιλείου είναι 41 ετών και έκανε σπουδαία

Προβληματισμοί...

Και τώρα τι? Και τώρα πως? Και τώρα με ποιόν?
Μπορεί η ομάδα να ανεβεί στην super league, και αν ανεβεί θα μπορέσει να κρατηθεί στην κατηγορία?
Πολλοί από εμάς όταν η ομάδα κατέληξε στην Β εθνική είπαμε πως ίσως τελικά να είναι για καλό μιας και έτσι θα μπορέσουμε να φτιάξουμε ομάδα, να αναδείξουμε δικά μας παιδιά, και με τς κατάλληλες προσθήκες θα στρώσεις σιγά σιγά έτσι ώστε με πλάνο θα κάνεις ομάδα που θα πρωταγωνιστεί.
Ας τα πιάσουμε όμως από την αρχή...

Την Πόρτα Θα την Κλείσει Κάποιος?

Ακόμη ένας παίχτης μας χαιρετά. Βλέπεται είναι Γενάρης και υπάρχει το δικαίωμα των μεταγραφών, (γιατί ρε γαμώτο), έτσι ακόμη ένας παίχτης της ομάδας, έκανε προσφυγή ζητώντας την ελευθερία του, αλλά και τα δεδουλευμένα και όχι μόνο.
Τελικά αυτά που έλεγε ο μεγαλομέτοχος μετά το παιχνίδι κυπέλλου, για ποιον τα έλεγε? 
Είχε κάνα καθρέπτη απέναντι του όταν αναφερόταν πως κάποιοι θα έπρεπε να ντρέπονται, που διαδίδουν ότι θα φύγουν παίχτες?