Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Συμφωνία με ΟΠΑΠ

Αίσιο τέλος είχε για την Football League και την Football League 2 η συζήτηση με τον ΟΠΑΠ, καθώς την Τετάρτη (29/2) έπεσαν οι υπογραφές
Μάλιστα με την υπογραφή του προέδρου της Ένωσης, Σπύρου Καλογιάννη, ξεκίνησε η διαδικασία εκταμίευσης των χρημάτων του χορηγικού προγράμματος (6.000.000 ευρώ).

Συνέντευξη Δίχως Λόγο.

Χειροκροτήματα είχαμε με το τελείωμα της τελευταίας συνέντευξης τύπου του μεγαλομετόχου το καλοκαίρι, τότε που για άλλη μια φορά ντύθηκε "παραμυθάς" και μας φλόμωσε στο "ΘΑ", τότε που μας ανέφερε αριθμητικά τα 999 λάθη του, και από τις μετέπειτα πράξεις του είδαμε πως αυτά εξακολουθούν να αυξάνονται, παρά τις αντιθέτου εξαγγελίες για μείωση τους, τώρα άραγε θα υπάρξουν και πάλι χειροκροτήματα?

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Ο Λέλεκας & η Νυχτερίδα..

Μια αδυναμία, στα δρώμενα της "Ζούγκλας" την έχω πως να το κάνουμε, ακόμη και αν το "άλογο" έχει εξοριστεί από αυτή.
Αντιγράφω λοιπόν από το soccerplus.gr


Καιρό έχουμε να τα πούμε. Τη Καθαρά Δευτέρα, όμως, λένε ότι πετάει ο Αετός και επειδή εγώ δεν θέλω να απογοητεύσω μικρά και μεγάλα ζώα και μου αρέσει να κρατάω τις παραδόσεις της Ζούγκλας, βγήκα μια βόλτα στους αιθέρες και έχω για σας μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία...

Η Συνέντευξη!!!

Κι όμως είναι αλήθεια!! Κι όμως θα δώσει συνέντευξη τύπου!
Παρασκευή 13:00μμ στην αίθουσα τύπου του γηπέδου.
Θα μιλήσει ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ !
Προσοχή στις ερωτήσεις, γιατί δε το χει σε τίποτα να σας τα χώσει και πάλι.... Να σας βάλει να ζητήσετε συγνώμη!!

Εσάς Σας Λείπει??

Έλα πείτε την αλήθεια, δε σας λείπει το AEL Official στο facebook?
Εκεί πέραν των σχολίων από φιλάθλους της ομάδας, είχαμε την δυνατότητα να μπορούμε να διακρίνουμε τι σκέφτεται η "διοίκηση" της ομάδος, έστω ο διαχειριστής του, ο οποίος είχε και έχει το προνόμιο να συνομιλεί με τον μεγαλομέτοχο, και έτσι να βγάζει την γραμμή προς τα έξω.

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Αυτονόητη η Απάντηση??

Και τώρα, ποιος φταίει?
Ο μπέος στην φυλακή, ο χοντρός του gayρου σιγά μην ασχολείται, ο πιλάφιος τρέχει με τα προβλήματα που του δημιουργεί το κράτος.....
Και τώρα κώσταμ ποιος στο κόρακα φταίει?

Μας Δουλεύουν Κανονικά!!

"Καλή συνέχεια στην ΑΕΛ γιατί πραγματικά είναι κρίμα τέτοια ομάδα να παίζει στην Football League"
Τάδε έφη ο προπονητής του Αστέρα.
Πόσες φορές θα ανεχθούμε φέτος αυτό το καραγκιοζιλίκη από αντίπαλους προπονητές?
Πόσες φορές δε το ακούσαμε, αλλά δυστυχώς για όσους ακολουθούμε την ομάδα ξέρουμε πως δεν είναι αλήθεια.

Επιστροφή στις Ήττες...

Ξεχάστε την άνοδο... Εξάλλου γιατί να ανεβούμε? Αφού έχουμε το καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα! Δε σας φτάνει αυτό βρε ανώριμοι? Τι θέλετε ομάδα και να πηγαίνετε στα εκδοτήρια να σας δίνουν το εισιτήριο από το άνοιγμα ενός τούβλου? Ανώριμοι, δε ξέρετε εσείς!!
Μετά την σημερινή ήττα από τον Αγροτικό Αστέρα, η ομάδα επέστρεψε στις ήττες.
Μια κακή ΑΕΛ όπου κατάφερε να χάσει και από τον Αγροτικό Αστέρα στον εύοσμο, απογοητεύοντας τους 400 γενναίους που στάθηκαν στο πλευρό της για ακόμη μια φορά.
Ο Σωτηρίου φαίνεται για 2η φορά να μαζεύει τα χέρια.
Δυστυχώς ο "καρκίνος" φαίνεται πως έχει ριζώσει για τα καλά στα σπλάχνα της ομάδας.
Αλλά με τον Καούνο που δε μπορεί να στρίψει στην κυριολεξία, (ποιος των έφερε αυτόν!!), τον Γκονζάλες χαμένο στο διάστημα, και ένα Γκρούμπιεσιτς να προσπαθεί μόνος του μετά το 70 να γυρίσει το ματς, προκοπή δε γίνεται.
Μη ψάχνεται για τον υπεύθυνο της κατάντιας. Αυτόν όλοι μας τον γνωρίζουμε.
Και μπορεί σήμερα να είναι των Αποκριών που καίνε τον καρνάβαλο, εμείς όλοι μας γνωρίζουμε ποιος είναι ο καρνάβαλος της ΑΕΛ.

ΥΓ: Όσον αφορά τα μπαόκια και την συμπεριφορά τους, εμείς την έχουμε ξανά ζήσει. Εξάλλου κάποιοι δικοί μας τους πήγαν συνοδεία στο πέταλο στο Αλκαζάρ. Τώρα μας το ξεχρεώνουν.

ΥΓ2 : Ο αλέξης με -5 μας έφτασε,
ΥΓ3 : Πήλα, Πούλα, και τον Πούλο

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

15η Αγωνιστική

Μία από τις κρισιμότερες μάχες δίνει αύριο 15:00μμ,στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής,  η ομάδα στον Εύοσμο με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα.
Δεν υπάρχει αμφιβολία πως πέραν της νίκης κανένα άλλο αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι μέσα στους στόχους της. Μια νίκη που σε συνδυασμό με τα προβλήματα του Αστέρα, αλλά και τους χαμένους βαθμούς του Πανθρακικού, θα μας φέρει πιο ψηλά στην βαθμολογία και πιο κοντά στο στόχο μας.

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Πάει και ο Τελευταίος για Φέτος....

Τσιμπάμπα ήταν και πάει...
Πλέον έχει υπογράψει συμβόλαιο στην Ρώσια, και αποτελεί παίχτη της ομάδας των Ρώσων.
Που ανακοινώθηκε?
Το ανακοίνωσε ο ίδιος στο profil του!!

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

ON AIR!

Ξεκινάει σήμερα, και θα είναι για όσο το δυνατόν περισσότερο στον "αέρα" το V_C Radio (Vissini Coursaros Radio) το οποίο θα προσπαθεί από σήμερα δοκιμαστικά να σας κρατάει συντροφιά με καλή Ξένη και Ελληνική μουσική.
Μέχρι να γίνουν σωστά οι λίστες των τραγουδιών θα παίζουμε δοκιμαστικά, για αυτό ζητάμε την κατανόηση σας για τυχόν προβλήματα.

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Είμαστε Μια Ωραία Ατμόσφαιρα !!

Ξεκινάει να γίνεται ενδιαφέρον το Ελληνικό ποδόσφαιρο!!
Θορυβημένος ο χοντρός από το λιμάνι, μη τυχόν και χάσει τα σίγουρα του τσουλου και του την βγουν τίποτα ανύπαρκτοι από καμιά έρημο ανέβαλε τα παιχνίδια της αγωνιστικής στην κλίκα, για να παίξει ξεκούραστος,  και σήμερα άρον άρον βγήκε ο παπουστράκης να πει πως κάνουν έκτακτο δσ και γσ αύριο, ώστε να καταργήσουν από το καταστατικό τους, την προϋπόθεση της άδειας από την ΕΕΑ

Ας Μην Παίξουμε...

Μετά από το ερέθισμα που πήρα ακούγοντας σήμερα το ραδιόφωνο, έψαξα να βρω στον Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου, (ΚΑΠ), πως διεξάγονται τα play off της Footbaal League, και με πια βαθμολογία μπαίνει η κάθε ομάδα σε αυτά.
Μάταια...  Μπορεί στον ΚΑΠ επαγγελματικών πρωταθλημάτων της ΕΠΟ να υπάρχουν ως επιλογή της διοργανώτριας αρχής οι αγώνες κατάταξις play off , στο site της ΕΠΑΕ, (διοργανώτρια πρωταθλημάτων Β & Γ εθνικής), δεν υπάρχει τίποτα.

Πάλι Στην Κονόμα!!

Τα "παστέλωσε" ο τσιμπάμπας!!
Δύο τεμάχια έβαλε σε φιλικό αγώνα όπου μπήκε ως αλλαγή στο β ημίχρονο!!
Είχαμε τον Κόουλμαν είχαμε και τον Τσιμπάμπα.
Έφυγε ο Ουαλλός, τέρμα τα δίφραγκα... ξεκίνησε τα γνωστά του "κόλπα"

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Περί Ισοβαθμίας

Κοιτώντας στα διάφορα site την βαθμολογία της Football League διαπιστώνουμε πως η ΑΕΛ είναι ισόβαθμη στους 22 βαθμούς με την Καλλιθέα και τα Γιαννιτσά.
Οι πλειοψηφία των site έχουν την ΑΕΛ πάνω από τις ισόβαθμες ομάδες, ενώ το επίσημο site της διοργανώτριας την έχει μετά την Καλλιθέα.

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Εντυπώσεις...

Να πω την αλήθεια, περίμενα σήμερα να χει πολύ περισσότερο κόσμο στο γήπεδο, μιας και η ομάδα μπορεί να προερχόταν από τέσσερα διαδοχικά άσχημα αποτελέσματα, αλλά η αποχή τόσων ημερών με έκανε να πιστεύω πως θα ήταν μεγαλύτερη η προσέλευση του κόσμου.
Κρίση, και με εισιτήρια ακριβά, ο κόσμος δεν.... ας το ξαναδούν εκείνοι που πρέπει, δικαιολογία ότι παίζουμε σε  γήπεδο "στολίδι" δεν υπάρχει, καθώς εμείς την ομάδα βλέπουμε, στην Β εθνική, και όχι το γήπεδο.

Τους Εξέθεσε...

Από το σημερινό ματς, λίγα μπορείς να κρατήσεις από αυτό που είδαμε μέσα στο γήπεδο.
Πέραν της νίκης, και το λεπτό στο οποίο επιτεύχθηκε, ένας παίχτης στην ενδεκάδα της ΑΕΛ έκανε την διαφορά.
Ένας παίχτης που όλοι γνωρίζαμε ότι στις τοπικές κατηγορίες ξεχώριζε σαν την μύγα μέσα στο γάλα, αλλά με το προηγούμενο προπονητικό τιμ, συνήθως ήταν εκτός αποστολής....

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Αθλητικός Νόμος & ΑΕΛ

Ψηφίστηκε ο νέος αθλητικός νόμος και κοντεύει να γίνει η συντέλεια του κόσμου από τους γαύρους (νότου και βορά), για τυχόν αποκλεισμό των ομάδων τους από τις διεθνείς διοργανώσεις .
Στα ριπάπα μας ο αποκλεισμός τους, σημασία έχει να μπουν κανόνες που θα τηρούνται για μένα, αυτό είναι ένα από τα σημαντικά του νέου νόμου, να τηρηθεί.

Γιατί η ΕΠΟ Δε Δικαιούται Να Ομιλεί.

Δεν αμφιβάλει κανείς: το καλύτερο θα ήταν να μην παρεμβαίνουν οι πολιτικοί στο ποδόσφαιρο διότι συνήθως το κάνουν με σκοπό τα όποια μικροπολιτικά οφέλη. Γράφει ο Άρης Ασβεστάς


Στην Ελλάδα όμως, το ποδόσφαιρο είναι εν πολλοίς αυτό που διαβάσαμε το καλοκαίρι στις συνομιλίες που κατέγραψε ο κοριός της ΕΥΠ. «Κουμπώματα», «σιγουράκια», μπράβοι, απειλές κτλ. Όταν το ποδόσφαιρο ζέχνει, οι παρεμβάσεις της πολιτείας είναι απαραίτητες και επιβεβλημένες…

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Και Όμως, Ξεκινάει, και Πάλι!!

Και όμως είναι αλήθεια!!!
Σίγουρα δε μας κάνουν πλάκα!!!! Αρχίζει και πάλι το πρωτάθλημα στην Football League!!
Απίστευτο μοιάζει, μιας και 19 μέρες τώρα φαινόταν να μην υπάρχει λύση και το αδιέξοδο να μεγαλώνει μέρα με την μέρα.

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Συνταγή Ελληνοποίησεις by ΑΕΛ

Και ενώ ακόμη δεν έχουμε συνειδητοποιήσει το τι μας περιμένει την επόμενη μέρα του "μνημόνιο 2", (λέτε να ναι τριλογία), η εβδομάδα που ξεκίνησε σήμερα πιθανότατα να μας επαναφέρει σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Η Ιστορία Επαναλαμβάνεται

Όταν ο κόσμος "καίγεται" στην κυριολεξία, που να βρεις διάθεση να γράψεις για την ΑΕΛ. Ενδιαφερόμαστε, ρωτάμε, μαθαίνουμε, αλλά ο νους είναι συνεχώς στραμμένος στα όσα δεινά περιμένουν όλους μας μετά την αποψινή ψηφοφορία στην Βουλή των Ελλήνων. (ωραίο ανέκδοτο ε?)
Κάπου στο 80 μικρό παιδί τότε, όταν ακόμη τα πάθη της μεταπολίτευσης δεν είχαν κοπάσει όπως σήμερα, ένας θείος μου με πήρε από το χέρι και με πήγε να δω στον κινηματογράφο "Διονύσια" την ταινία : Ο Άνθρωπος με το Γαρύφαλλο.

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Xαμένοι στις Διαπραγματεύσεις...


Δεν βρέθηκε λύση στο διοικητικό συμβούλιο της Ενωσης Β' και Γ' Εθνικής. Συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις με "όραμα" να αρχίσει το πρωτάθλημα στις 19 Φεβρουαρίου.
Χωρίς να υπάρχει καμία εξέλιξη στο θέμα της χορηγίας με τον ΟΠΑΠ, αλλά και την συμφωνία για την ασφαλιστική κάλυψη των ποδοσφαιριστών ήταν επόμενο να μην υπάρχει ουσία στο συμβούλιο της Ενωσης Β' και Γ' Εθνικής.

Λέτε να Έρθουν οι Αρκούδες??

Και ξαφνικά, από το πουθενά, (τουλάχιστο για όσους δε ξέρουν), αναζωπυρώθηκαν οι φήμες για αλλαγή του ιδιοκτησιακού στην ΠΑΕ. Κάτι σαν τα χιόνια δηλαδή που μας έρχονται από τα βόρεια..
Για κάποιους που ήδη γνωρίζουν βέβαια αυτό το γεγονός δεν ειναι και τόσο ξαφνικά αλλά "γρήγορα".
Γιατί γράφω "γρήγορα"?

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Amber Alertg VS Silver Alert

Διαφωνίες υπάρχουν πλέον στους κόλπους των οπαδών της ΑΕΛ όσον αφορά τα Amber Alert τα οποία εκδόθηκαν σήμερα, καθότι πολύ εξ αυτών πίστευαν πως θα έπρεπε να είναι Silver Alert!!
Παιδική  χαρά!! Αυτή είναι η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα στα καλύτερα της γιατί αν θες να είσαι αντικειμενικός κριτής τότε υπάρχει έκφραση που αντικατοπτρίζει επ ακριβώς την εικόνα....

Δήλωση Νταμπίζα.

Προσπάθεια - Ομόνοια - Συσπείρωση, αυτά έγραψε ο τέως για το καλό της ομάδας μετά την αποχώρηση του μαζί με τον γαυροβιτς από το προπονητικό τιμ της ομάδας.
Ευτυχώς η φυγή του συμβάλει σε όλα τα παραπάνω. Σε όλα όμως.
Η δήλωση του στο επίσημο του site:

Ας Όψεται...

Η αγωνιστική απραξία και η κακοκαιρία έχουν εκτοξεύσει την εσωστρέφεια στα ύψη, καθώς τώρα κάποιοι θυμήθηκαν το ύψος του ποσού που πληρώνει η ΑΕΛ στην μέτοχο της, Γήπεδο ΑΕ, και πολλά πολλά άλλα.
Αγωνιστικά μαθαίνουμε πως άλλες ομάδες πχ Βέροια, ενισχύθηκε αισθητά για την συνέχεια του πρωταθλήματος ενώ εμείς, όπως κάθε χρόνο πάμε να πάρουμε παίχτες με τις γνωστές προδιαγραφές Φεβρουαρίου (ελεύθερους και ωραίους).

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Ανακοίνωση Athens Club


Απαντώντας στα όσα ψευδή δημοσιεύθησαν σε διάφορα sites και blogs (κάποια εκ των οποίων κατευθυνόμενα) σχετικά με την υποτιθέμενη επίθεση του Συνδέσμου μας προς τον Κ. Πηλαδάκη στην οικία του, παρουσία της οικογένειάς του, έχουμε να απαντήσουμε τα εξής:

Εκεί Που Μας Χρωστούσαν...

Εμείς πόσες μηνύσεις πρέπει να κάνουμε για αυτά που ζούμε δυόμιση χρόνια τώρα?
Εμείς τι πρόσωπο πρέπει να δείξουμε σε εκείνον που είναι υπεύθυνος για την οικογενειακή και προσωπική μας γαλήνη η οποία αγνοείται χρόνια τώρα?

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Στην Αναμονή

Χιονιάς στην πόλη, χιονιάς και από ειδήσεις και νέα για την ομάδα.
Έληξε και η μεταγραφική περίοδο, τώρα μόνο ότι έμεινε στα αζήτητα μπορεί να αγοραστεί, αλλά και πάλι αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι δεν έχουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να το κάνουμε.
Τι μας απέμεινε λοιπόν να περιμένουμε?

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Θα Έχουμε "Ομορφιές"????


Αν και χιονισμένη η σημερινή μέρα, έπειτα από δημοσίευμα του pamesports.gr, πήγα ήδη στην άνοιξη και στο τι πρόκειται να συμβεί με τις αδειοδοτήσεις.
Θα ναι ένα από τα προβλήματα που πιθανόν θα αντιμετωπίσει και η ΑΕΛ (που φτάσαμε), εάν και εφόσον εκείνη την εποχή τερματίσει σε θέση όπου θα μπορεί να παίξει στην μεγάλη κατηγορία. 
Θα τερματίσει όμως σε τέτοια θέση?? Γιατί το γράφω αυτό?

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Έρχονται Απόκριες!!


Μη Αναστρέψιμη.

Δεν έχω να πω τίποτα άλλο πέραν τα όσα δυστυχώς λέει ο τίτλος της ανάρτησης.
Έπειτα και από τα "χασχαρίκια" που μας έκανε ο δικηγόρος του Κανόμπιο με τα όσα ανέφερε για την ομάδα μας, και τα οποία μπορείτε να ακούσετε σε ηχητικό στο aelole.blogspot.com η κατάσταση στην ΠΑΕ είναι μη αναστρέψιμη.
Και εδώ, πρέπει να σταθούμε όλοι μας στο ύψος των περιστάσεων.