Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Είμαστε Διαφορετικοί??

Είμαστε διαφορετικοί, το λέμε, το φωνάζουμε και ενίοτε όταν ο συνομιλητής μας είναι αλλόθρησκος ή από άλλη πόλη που δε μπορεί να καταλάβει την τρέλα που κουβαλάμε γινόμαστε παγόνια από περηφάνια μιλώντας για την ΑΕΛ προσπαθώντας να δείξουμε ότι η ΑΕΛ για μας είναι ΙΔΕΑ, είναι τρόπος να ζεις.

Ομάδα Μόνο στα Χαρτιά και Στην Καρδιά Μας..

Κοντεύει να τελειώσει και ο Ιούνιος και ακόμη το μέλλον αβέβαιο.  Με όποιον και αν μιλήσεις στην πόλη, έστω και με εκείνους που ασχολούνται λίγο με την ομάδα η μόνιμη ερώτηση είναι αν υπάρχει κάνα νέο για αυτή.
Η ομάδα αυτή τη στιγμή δυστυχώς υπάρχει μόνο στα χαρτιά, (και φυσικά στην καρδιά μας) και ο Πηλαδάκης δεν έχει σκοπό να τρέξει τις εξελίξεις που θα φέρουν πιθανόν την αχτίδα φωτός στο μαύρο που κυριαρχεί στην ομάδα.

Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Εγωιστής και Αγνώμονας Ο Γνωστός Πηλαδάκης...

Ξανά μίλησε ο Πηλαδάκης στην "αρχαιοτέρα", μετά από την συνέντευξη στην οποία είχε ξεκαθαρίσει (εδώ θα γελούσαμε αλλά δυστυχώς κλαίμε), όλα τα θέματα και αυτή τη φορά ξανά θυμήθηκε  πως για την κατάντια της ΑΕΛ φταίνε τα στημένα, το ότι το κακό κράτος δε του έκανε δώρο το γήπεδο και φυσικά και ο φπα που κάνει τζίζ και το ξέρει.

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Χωρίς Τίτλο....

Φαίνεται πως το σύστημα δεν έχει εμπιστοσύνη στις επιλογές του, διαφορετικά δε μπορώ να κατανοήσω τις χθεσινοβραδινές "συμβουλές" που μου σύστησαν να προσέχω στο τι γράφω.
Δυόμιση χρόνια περίπου μέσα από δω έχουν γραφτεί και έχουν επιβεβαιωθεί, δυστυχώς, πολλά πράγματα.

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Λέτε να????

Εκεί στο προαύλιο του κλειστού και κλειστού πλέον AEL FC Arena υπάρχει, πέραν των άλλων και ένα νέου τύπου άλογο στο οποίο μήνες τώρα, από την τοποθέτηση του δηλαδή και μετά, κρέμεται ένα σχοινί στο οποίο υποτίθεται ότι θα κρέμονταν μία μπάλα με τις κατακτήσεις της ομάδας.
Που το θυμήθηκα θα τέτοια ώρα θα μου πείτε...

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Αλήθειες Που (μας) Πονάνε...

Από φήμες για ήδη αγορασμένο ΑΦΜ από τον νυν μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964, ο οποίος θα μας "σκάσει" το παραμύθι με την επιστροφή του, από δημοσιεύσεις που μας λένε ότι όπου και να χτύπησε το κουδούνι αγοράς ΑΦΜ έφαγε πόρτα στα μούτρα ένα μόνο κρατώ

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Ένα "Από" Απόσταση....

Κι όμως αν κάποιος θελήσει να γράψει αυτές τις μέρες είμαι σίγουρος πως μπορεί να γεμίσει τόμους..
Η αντιπαράθεση χτυπάει "κόκκινο" σε πολλά ζητήματα, που όλα έχουν σχέση με την επόμενη μέρα της ΑΕΛ

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΦΠΑ Τέλος??

Πόσες μα πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει από το στόμα του για αυτόν τον περίφημο ΦΠΑ ο οποίος ως δια μαγείας θα έλυνε όλα τα προβλήματα που δημιούργησε η μεταφορά κεφαλαίων από την αριστερή στη δεξιά τσέπη?

Ειπώθηκαν Τα Αυτονόητα.

Σε μια μεγάλη και με ουσία συνέντευξη τύπου το φίλαθλο σωματείο Αθλητική Ένωση Λάρισας, η ερασιτεχνική όπως την ξέρουμε χρόνια τώρα, ξεκαθάρισε την θέση της απέναντι στις προτάσεις που κατατέθηκαν από την πλευρά του μεγαλομετόχου για την συνέχεια της ομάδας.