Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Η Συνέντευξη Πλεξίδα...

Βαγγέλης Πλεξίδας επί της οθόνης σήμερα, μέχρι πριν από λίγο.
Το σημαντικότερο από όσα είπε είναι πως το γήπεδο αλλά και το προπονητικό κέντρο των Δένδρων,
που έπρεπε έτσι ή αλλιώς να ανήκει στην ΑΕΛ (την ερασιτεχνική) θα περάσει σε λίγες μέρες σε αυτήν.

Σημαντικό σημείο της συνέντευξης την στιγμή που αυτολεξεί ανέφερε πως σήμερα το γήπεδο ανήκει στον Πηλαδάκη αλλά αύριο δε θα ανήκει σε αυτόν.
Αναφέρθηκε στο κόστος κατασκευής του το οποίο κοστολόγησε στα 10 εκατομμύρια ευρώ και για να μη ξεχνιόμαστε η εκταμίευση του δανείου πλησίασε τα 40 εκατομμύρια ευρώ.
Είπε πως θεωρεί σημαντική και μεγάλη την στήριξη των φιλάθλων στην ομάδα, ενώ εμείς όλοι όσοι ξέρουμε την δυναμική της ομάδας δυστυχώς ΔΕΝ είμαστε ικανοποιημένοι από την μέχρι τώρα προσέλευση στα ματς.
Έχρισε ως "αδελφό" τον γενικό διευθυντή Νίκο Γαλανακόπουλο λέγοντας μάλιστα ότι πέραν των δύο αδελφών του έχει και έναν τρίτο τον Γαλανακόπουλο και πως ο Γαλανακόπουλος όταν μιλάει είναι σαν να μιλά ο ίδιος.
Το σημαντικότερο όλων είναι πως ανέφερε ότι θα κάνει μεταγραφές το Γενάρη, όχι για την Γ εθνική αλλά γιατί η ομάδα "χτίζεται" για την επόμενη χρονιά. Θεωρώ πως είναι από τα πιο σημαντικά καθώς αυτός πρέπει να ναι ο στόχος της ομάδας, το χτίσιμο και η άνοδος και την επόμενη χρονιά.
Κλείνοντας ευχαρίστησε και πάλι τον κόσμο που τον επέλεξε, ζήτησε υπομονή και στήριξη και ανέφερε πως το AEL FC Arena σε λίγους μήνες θα ανήκει στην ΑΕΛ 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: