Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Έχει Χαθεί η Μπάλα..

Δικαιούμαστε ένα συγνώμη??  Το δικαιούμαστε αλλά σιγά μη θεωρήσει ποτέ ο "αλάνθαστος" ότι έκανε λάθη, και μάλιστα πολλά, τα μέτρησε 999 κάποια στιγμή αλλά έτσι, στον αέρα...
Σίγουρα, εξηγήσεις δικαιούμαστε και φυσικά μετά την χρόνια παρουσία του στα κοινά της ομάδας και την μέχρι σήμερα συμπεριφορά του, ο "βασιλιάς" δε μπορεί να δώσει στους υπηκόους του εξηγήσεις.

Δε μπορεί, όπως δε μπόρεσε ποτέ άλλωστε, να μας κοιτάξει στα μάτια και να πει την αλήθεια, την οποία πλέον όλοι αντιλαμβάνονται.
Αντ΄ αυτού όπως διαβάζουμε στο mustsport.gr του Αποστόλη Τριανταφύλλου ζητάει και τα ρέστα, θεωρώντας πως η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση. ( http://www.mustsport.gr/component/content/article/63-me-mia-matia/7684-piladakis-eksorgismenos-ael )
Άργησε να κινηθεί η ΑΕΛ εναντίον του Πηλαδάκη νομικά. Θα πρεπε να το χε κάνει από πέρσι καθώς το προηγούμενο ΔΣ είχε την νομιμοποίηση της ΓΣ για να το κάνει και να ζητήσει το ενοίκιο που πρέπει να πληρώνει η γήπεδο ΑΕ στην ΑΕΛ που της παραχώρησε - δώρισε τόσο μεγάλη έκταση φιλέτο . Κάλλιο αργά παρά ποτέ.
Όσο για τους "κύκλους" - "παπαγάλους" που μιλούν για κινήσεις που ντροπιάζουν την ΑΕΛ, θα τους σύστηνα  να μας απαντήσουν  αν μας ντρόπιαζε το πόσοι ήμασταν στο γήπεδο, νέο και παλιό και πόσους από εμάς δήλωνε , θα τους σύστηνα να μας πουν αν  τα χρέη της Παε ΑΕΛ 1964 στις ορδές των παιχτών που πέρασαν επί προεδρίας του, στα ξενοδοχεία της πόλης, στους προμηθευτές του γηπέδου και γενικότερα στους περισσότερους από όσους συναλλάχθηκαν μαζί του, μας ντροπιάζουν, αν το να κάθεται ο χοντρός στο κέντρο του γηπέδου μας, μας ντροπιάζει, αν ο πρόεδρος της ομάδας μας "βαριέται" να ασχοληθεί με αυτή μας ντροπιάζει, αν, αν, αν....
Και επειδή τα "αν" είναι πολλά, ας μας πουν επιτέλους ΑΝ μας ντροπιάζει το γεγονός πως η ομάδα αφέθηκε στο έλεος της, παρατημένη από τον ιδιοκτήτη της στη Γ εθνική, ενός ιδιοκτήτη που στα λόγια λέει πως αγαπάει την ομάδα και στις πράξεις κάνει ότι περνάει από το χέρι του ώστε να γίνει τροχοπέδη στην εκ νέου ανάπτυξή της.
Γιατί λέει ότι δίνει το γήπεδο ΜΑΣ μόνο με τα λειτουργικά, αλλά αυτά τα λειτουργικά, προσδιορίζει ο ίδιος το πόσα είναι ζητώντας ταυτόχρονα το περισσότερο μέρος τους ως προκαταβολή...
Αρκετά λοιπόν, τους όρους πλέον τους βάζει η ΑΕΛ και θα χορέψει σε αυτό το σκοπό, το θέλει ή όχι, ξύπνησε ο κόσμος και τα στηρίγματα του πλέον, σάπια.

ΥΓ1 : Φαντάζομαι αυτοί οι "κύκλοι" θα ναι οι ίδιοι που ήταν θερμοί θιασώτες του αελοβέροια και δε τους πέρασε...
ΥΓ2 : Εκεί λες να μη γράψεις και να χαρείς την πορεία και την ανάκαμψη της ομάδας, εκεί διαβάζεις κάτι τέτοια και....






Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: