Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Μετά φταίω εγώ???

Σήμερα και μετά από ένα ακόμη χορταστικό 5-0 από τους παίχτες μας υπάρχουν πράγματα που σίγουρα η εμφατική νίκη τα σκεπάζει.
Σύμφωνα λοιπόν με όλα τα "ρεπορτάζ" των ειδικών η ΑΕΛ σήμερα και ειδικά στο 1ο ημίχρονο έκανε το καλύτερο της παιχνίδι και μέχρι εδώ να συμφωνήσω.

Θα συμφωνήσω επίσης και το λέω εξ αρχής πως ο αρχηγός, ο Κώστας Νεμπεγλέρας και σε αυτή την ΑΕΛ είναι Κεφάλαιο, αλλά έλα που σήμερα η ομάδα είχε ένα κλικ παραπάνω τόσο σε ταχύτητα όσο και σε εμπνεύσεις?? Αυτό ως προβληματισμό...
Το άλλο τώρα...
Όταν αρχές Αυγούστου η ομάδα ήξερε ότι θα αγωνιστεί στην Γ εθνική, μια από τις λύσεις που προτάθηκαν και ευτυχώς τελικά δεν προκρίθηκαν, ήταν να πάμε μόνοι μας, χωρίς "χορηγό" να ανεβάσουμε την ομάδα με δικά μας παιδιά και του χρόνου θα χουμε το περιθώριο να επιλέξουμε κάτι καλύτερο. Πολλοί ήταν εκείνοι που υπερθεμάτιζαν στην συγκεκριμένη πρόταση.
Και έρχομαι τώρα να θέσω το εξής :.
Ο Δημήτρης Τζουμάκης, ένα παιδί ταλέντο κατά γενική παραδοχή δείχνει να ξεχωρίζει από όσους νέους είναι στην σημερινή ΑΕΛ και δείχνει να το έχει...
O Αποστόλγς Γαρυφαλλόπουλος επίσης είναι ένα παιδί που εδώ και δύο αγωνιστικές παίρνει τις δικές του ευκαιρίες από τον προπονητή.
Για σκεφτείτε, θα μπορούσε η ΑΕΛ βασιζόμενη σε αυτά αλλά και σε άλλα νέα δικά της παιδιά να ανέβει κατηγορία όπως θεωρούμε δεδομένο ότι θα συμβεί τώρα, ή τελικά η σταδιακή είσοδος των παιδιών αυτών στην ομάδα λειτουργεί σωστά τόσο για την ομάδα όσο και για τα ίδια αυτά παιδιά?
Και για να μη ξεχάσω, δυστυχώς άνθρωποι που υπερθεματίζαν στην πιο πάνω άποψη και θέλαν η ομάδα να στηριχτεί στα διαρκείας της, πιθανά δεν έχουν αγοράσει το δικό τους, πιθανά λέω... ποιος ξέρει???....



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: