Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Η Ιστορία (Ξανά), Επαναλαμβάνεται... ??

Χθες βράδυ και μετά τον κακό χαμό που είχε προηγηθεί από την αποχώρηση Παναγόπουλου,  λίγο πριν κλείσω τον υπολογιστή έγραψα σε ένα πρόχειρο λέξεις που αφορούσαν την κατάσταση την οποία ζούμε ή καλύτερα ξανά ζούμε τις τελευταίες μέρες γιατί σίγουρα τα χουμε ξαναπεράσει.
Μοιραία όλα αυτά έχουν σχέση με την νέα διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου και προσπάθησα έτσι να κάνω μια λίστα με τα όσα έχουν γίνει ως σήμερα.

Θέλοντας να είμαι σωστός απέναντι του έγραψα τόσο τα αρνητικά όσο και τα θετικά τα οποία θυμόμουν εγώ.
Οι σχέσεις φιλάθλων και Πλεξίδα, για όσο θα διαρκέσουν, θα βρίσκονται πάντα υπό την σκέπη της καχυποψίας καθώς από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου γνωρίζοντας το ποδοσφαιρικό του παρελθόν, δεν μπόρεσε και δε νομίζω να μπορέσει να χωνευτεί εύκολα
Η ΑΕΛ δυστυχώς δεν έχει ανάγκη τις τρέλες κανενός και ο πρόεδρος της Διοικούσας δυστυχώς μας υποσχέθηκε πολλές. Ήδη τις τελευταίες μέρες βλέπουμε κάποιες από αυτές.
Ξεκίνησε την πορεία του με υποσχέσεις, υποσχέσεις που δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν τηρήθηκαν. Γήπεδο, μα προπάντων προπονητήριο δεν έχει η ομάδα, καλά τα γραφεία, καλά τα φιρφιρίκια, αλλά ο Λαρισαίος φίλαθλος ήθελε τουλάχιστο η ομάδα να χε καταφέρει να χει μόνιμο προπονητήριο.
Ναι, έχει χρήματα και ίσως κάποια από αυτά τα χρήματα να χει την θέληση να τα επενδύσει και γράφω επενδύσει και όχι σπαταλήσει, στην ΑΕΛ. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως πρέπει οι επιλογές του να ναι στο απυρόβλητο καθώς ο ίδιος ζήτησε στήριξη, υπομονή και όχι κριτική (!!!!)
Την υπόθεση με τον μαρκαδόρο, πραγματικά δε μπορώ να την καταλάβω, εκεί απλά επιβεβαίωσε ότι η καχυποψία των φιλάθλων μόνο τυχαία δεν είναι. Είναι για μένα η επιβεβαίωση της παροιμίας "ακριβός στα πίτουρα και φτηνός στο αλεύρι".
Ας περάσουμε στα καλά του τώρα
Σίγουρα το να αναλάβει κάποιος την ομάδα τέλος Αυγούστου και εν συνεχεία μέσα σε ένα μήνα να είσαι το απόλυτο φαβορί για την άνοδο και με διαφορά είναι στα θετικά. Και  δε νομίζω ακόμη και πιο απαισιόδοξος οπαδός να το πιστεύει αυτό. Ίσως το πιστεύουν μόνο όσοι από εκείνους που θέλουν το κακό τους.
Το να αποκτήσει ξανά η ομάδα γραφεία στην πόλη, άρα και κοντά στη "ζωή" της, είναι ακόμη πιο θετικό καθώς από όσο θυμάμαι, όταν μπήκε το τεράστιο ΑΕΛ στην κεντρική μόνο όσοι δεν είδαν την τρίτη τελεία στο Λ στραβομουτσούνιασαν.
Η μπουτίκ που επαναλειτούργησε και μάλιστα και αυτή μέσα στη πόλη ήταν ένα από τα θετικά, με θετικότερο όλων ότι ο κόσμος ανταποκρίνεται, καθώς όσες, έστω λίγες, φορές πέρασα από κει πάντα έχει κόσμο μέσα την στιγμή μάλιστα που πολλά εμπορικά καταστήματα στην πόλη κάνουν μέρες για να δουν είσπραξη στα ταμεία τους.
Σε όλα αυτά κλείνοντας θα θελα να προσθέσω πως η ανακαίνιση των τουαλετών στο Αλκαζάρ και μάλιστα την στιγμή που παλιότερα μας λέγαν ότι δεν τους αφήνουν να την κάνουν, είναι και αυτό ένα από τα θετικά του.

Τα συμπεράσματα δικά σας....






Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: