Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Δυστυχώς Σιωπούν...

Βλέποντας βίντεο από τα παλιά και διαβάζοντας σημερινό δημοσίευμα ιστοσελίδας που αναφέρει ότι το AEL FC Arena θα γίνει η έδρα της ομάδας του Αρβανιτίδη, τότε που όλοι ήταν πρώτη μούρη στις οθόνες, στις εφημερίδες και όπου αλλού "παίχτηκε" το χαρμόσυνο γεγονός του γηπέδου, μελαγχολία προβληματισμός και ερωτηματικά γεννιούνται στο μυαλό.
Για να ξεκινήσει βέβαια αυτό το μεγάλο εγχείρημα και να φτάσει στην ολοκλήρωση του, μια ολοκλήρωση που είχε ως στόχο η ΑΕΛ να έχει γήπεδο, ( μεγάλη διαφορά με ότι πραγματικά έχει γίνει τελικά), χρειάστηκε να μαζευτούν χιλιάδες υπογραφές, να γίνουν συλλαλητήρια και φυσικά να παραχωρηθεί έκταση της ερασιτεχνικής ΑΕΛ με αντάλλαγμα το τίποτα, από όσα ισχυρίζεται ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, αλλά και δημόσια ή μάλλον δημοτική έκταση. 
Θυμόμαστε όλοι την κεφαλή της πόλης να καμαρώνει για το επίτευγμα που δημιουργήθηκε στη πόλη και να μιλά για την ΑΕΛ ως προστιθέμενη αξία της πόλης. 
Σήμερα, όχι πολύς καιρός από τότε, η δημοτική αρχή, ο δήμαρχος συγκεκριμένα, αλλά και ο περιφερειάρχης που έδιναν τόσα συγχαρητήρια στον μεγαλομέτοχο της ομάδας, δεν έχουν εκφράσει την παραμικρή άποψη για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα. 
Και άντε ο περιφερειάρχης να πω πως κουράστηκε από τον περσινό του αγώνα ώστε να αποκατασταθεί το ένα του παιδί, ο δήμαρχος???
Είμαστε στο παρά πέντε να γίνει έδρα άλλης ομάδας  το γήπεδο για το οποίο υπογράψαμε και όχι μόνο 17 χιλιάδες Λαρισαίοι, είμαστε με το ένα πόδι στην Γ εθνική, ή της όποιες ορέξεις έχει ο μεγαλομέτοχος και ούτε φωνή ούτε ακρόαση από κανέναν τους. 
Φαίνεται πως εκείνο που τους απασχολεί είναι η επόμενη εκλογική αναμέτρηση  σε 10 μήνες, φαίνεται πως θεωρούν ότι μπορούμε να ξεχάσουμε γιατί δε μπορώ να εξηγήσω διαφορετικά αυτή την αδιαφορία που βγαίνει από τις "αρχές" της πόλης αλλά και της περιφέρειας. 
Δυστυχώς, ακόμη σιωπούν... 




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: