Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

ΑΕΛ Τρόπος να Ζεις & Όχι Μόδα της Εποχής.

Το ότι το "διαίρει και βασίλευε" εφαρμόστηκε με επιτυχία τα τελευταία χρόνια στους οπαδούς της ΑΕΛ, στους συμπολίτες μας δηλαδή που αύριο θα τύχει να πιούμε και κάνα καφέ μαζί τους είναι γεγονός.

Το ότι ακόμη και σήμερα υπάρχουν άνθρωποι που από επιλογή, ή από ιδιοτέλεια, ή έστω επειδή δεν έχουν αντιληφθεί το τι ακριβώς έχει συμβεί στην ομάδα στηρίζουν τις επιλογές της τέως  διοίκησης της ομάδας κι αυτό ακόμη μπορώ να το δεχτώ, καθώς σεβαστή η γνώμη του καθενός και μπράβο του που προσπαθεί να την επιβάλει με επιχειρήματα (που στην περίπτωση μας δεν έχει, εκ του αποτελέσματος).
Το να ακούω και να διαβάζω όμως σχόλια και μηνύματα γεμάτα μίσος και κακία για το μέλλον της ομάδας και για όποιον θα εκλέξει  η ΓΣ της ΑΕΛ να την διοικήσει, μου δείχνει άλλο πράγμα.
Προσωπικά πιστεύω πως αυτοί οι συμπολίτες μας, γιατί συνοπαδοί μας δε μπορούν να λέγονται, καθώς πιθανά η ΑΕΛ αντιπροσωπεύει άλλο πράγμα για εκείνους, ίσως αυτό που αντιπροσωπεύει η Βέροια, ο Αχαρναικός, ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα ακούστηκε για συγχώνευση, (και όχι μόνο),τον τελευταίο καιρό και ήταν σύμφωνοι να αλλάξουμε "πορεία",  είναι εκείνοι που θα περιμένουν στην γωνιά την πρώτη στραβή, γιατί ας μη γελιόμαστε και στραβή θα γίνει, να βγουν και να λιθοβολήσουν την κάθε προσπάθεια, θυμίζοντας μας ότι κάποτε μας τα λέγαν.
Είναι από τα πρώτα εμπόδια που θα καλεστεί η νέα διοίκηση να προσπεράσει και εύχομαι να το κάνει με επιτυχία, όχι για να δικαιωθώ, απλά για να πάει η ΑΕΛ μπροστά και ποιος ξέρει, μπορεί αυτή τη φορά τους συμπαρασύρει και αυτούς το κύμα και γίνουν πραγματικά ΑΕΛ και όχι από μόδα....





Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: