Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Αναξιόπιστος Μέχρι Τέλους....

Την ώρα που κάποιοι άλλοι "δροσίζονται" από το γνωστό ρητό με τον κόσμο που καίγεται όπως όλοι εμείς και το χτένισμα, οι κουτουλιές έρχονται η μία μετά την άλλη, το μέλλον παραμένει αβέβαιο ή μάλλον παραμένει στις ορέξεις του μεγαλομετόχου της, ο οποίος με την στάση του, την απραξία του και τις τακτικές του κατάφερε αυτό που ούτε ο Μπατατούδης δεν είχε καταφέρει.

Μείον πέντε βαθμούς λοιπόν για την ομάδα από το πρωτάθλημα που τελείωσε τον Μάη και δικαίωμα προσφυγής από όλους τους παίχτες,όσοι απέμειναν,  οι οποίοι ανά πάσα ώρα μπορούν να την καταθέσουν καθώς είναι απλήρωτοι ειδικά από τον Γενάρη και μετά. 
Κατά πως φαίνεται το σχέδιο του μεγαλομετόχου για την "εξαφάνιση" της ομάδας από το ποδόσφαιρο, πρώτον για να γλιτώσει ο ίδιος από χρέη που δημιούργησε, αλλά και για να ικανοποιήσει το "εγώ" του βγάζοντας τα απωθημένα του σε βάρος των όσων τόσα χρόνια τον στήριξαν, πάει καλά.  
Και δε νομίζω κάποιος να χει αμφιβολία επ αυτού καθώς από την Μεγάλη Βδομάδα και πριν ακόμη χαθεί το θέμα των play offs, δήλωσε πως θέλει να φύγει οριστικά, παραμένοντας ωστόσο μέχρι και σήμερα δύο και μήνες μετά άπραγος στη θέση του. 
Μόνο του μέλημα να χει "ενοικιαστή" στο γήπεδο του και εύχομαι να προλάβει την ημερομηνία  η  ΑΕΛ για την  Γ εθνική και το Αλκαζάρ γιατί το μόνο ίσως και σίγουρο υπαρκτό σενάριο σήμερα είναι η ΑΕΛ να ξεκινήσει από την αρχή απαλλαγμένη από τον δυνάστη της. 
Αναξιόπιστος μέχρι την τελευταία ώρα, μόνο αυτός ο τίτλος του ταιριάζει. 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: