Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Μόνο Στα Λόγια???

Κάθε χρόνο, αρχές καλοκαιριού συνήθως η μόνιμη και καθημερινή συζήτηση μεταξύ των φίλων τηνς ομάδας ήταν τα εισιτήρια διαρκείας και φυσικά οι τιμές τους.
Αποκορύφωμα της αντιπαράθεσης και των διαφορετικών απόψεων που κυριαρχούσαν στην πόλη η χρονιά που θα μπαίναμε στο καινούργιο γήπεδο, μιας  και η τότε διοίκηση της ομάδας είχε αποφασίσει να τα πάρει για τρία χρόνια από τους φιλάθλους.

Σήμερα, έπειτα από τα δεινά που πέρασε η ομάδα μέσα στο καλοκαίρι και τα όλα όσα έγιναν τα εισιτήρια διαρκείας τα οποία για πρώτη χρονιά είναι σε τόσο καλές τιμές, μετά από χρόνια δεν "πουλάνε" και μη μου πείτε πως η διάθεση 600 άντε 700 κομματιών είναι αυτό που αρμόζει στην ομάδα?
Ναι είναι περίοδος κρίσης, ναι η ομάδα είναι στην Γ εθνική,  ναι δεν υπήρχε και η καλύτερη δυνατή οργάνωση, καθώς ακόμη δε ξέρουμε που θα καθίσει ο κάθε κάτοχος τους, ναι θα μπορούσε να γίνουν κάποιες διευκολύνσεις στην αποπληρωμή τους, αλλά το να έχουμε αυτό τον αριθμό καρτών διαρκείας, έπειτα μάλιστα από την μεγαλειώδη παρουσία των φιλάθλων μας στην "πρώτη" της ομάδας, δεν μας τιμά.
Εύχομαι και ελπίζω ο αριθμός αυτός να πολλαπλασιαστεί, καθώς είμαι σίγουρος πως σίγουρα μετά από κάποια χρόνια που θα έρθουν οι επιτυχίες στα λόγια θα πολλαπλασιαστεί και θα ναι πολλοί εκείνοι που θα χουν πάει στην "Κρανούλα" και τον "Πεντάλοφο".
Ας μη μένουμε στα λόγια, ας αποδείξουμε όλοι μας πως δεν είμαστε μόνο για το θεαθήναι.

ΥΓ: Έχει αγώνα την Κυριακή.... 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: