Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Κακόγουστο Αστείο...

Στην αρχή ήταν η "πρώτη" είπαμε εντάξει, νέος "χορηγός" από άλλη μικρή πόλη δε ξέρει και έπειτα μπορεί να ναι και καλό για να μάθει ο  κόσμος ΄ότι η ομάδα εξακολουθεί να υπάρχει και θα πρωταγωνιστεί, όσο και αν κάποιοι θέλαν το αντίθετο και μάλιστα πάλεψαν γι αυτό.
Στον φιλικό αγώνα με τη Καρδίτσα και με τον τρόπο που έγινε "μικραίνοντας" το έμβλημα της αντιπάλου φάνηκε ως κακόγουστο αστείο, κάτι σαν black hummor  και έτσι και πάλι προσωπικά θεωρώντας πως δε θα χει συνέχεια πως μπαίνοντας με το καλό στις εβδομαδιαίες υποχρεώσεις αφίσα τύπου "πανηγυριού" δε θα ξαναδούμε. 
Το πρωί λίγο η νύστα, λίγο το μασλάτι στο αυτοκίνητο οδηγώντας στην πολυτεχνείου δεν πρόσεξα, έλα όμως που το "φανάρι" με σταμάτησε και εμφανίστηκε για μια ακόμη φορά μπροστά μου, κάτω από την αφίσα γνωστού μαγαζιού που φέρνει λαϊκό τραγουδιστή την άλλη παρασκευή,  να χτυπάει χορδές του νευρικού μου συστήματος με ένταση. 
Αφίσα λοιπόν για τρίτη, εύχομαι τελευταία φορά, στην πόλη, να διαφημίζει την "πραμάτεια" της ομάδας. 
Και άντε ο νέος μας χορηγός δε ξέρει, οι διοικούντες την ερασιτεχνική?? 
Μεγάλη ομάδα η ΑΕΛ, όλοι το ξέρουν ας μην την μικραίνουμε και αν πρέπει σώνει και καλά να "πετάξουμε" χρήματα για χάρη της, υπάρχουν και άλλοι τρόποι που και καλό σε συνανθρώπους μας θα κάνει και το κοινωνικό της πρόσωπο θα δείξει. 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: