Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Ας Φρεσκάρουμε την Γεωγραφία Μας...

Επόμενος αντίπαλος, Κεραυνός Θεσπρωτικού και μιας και το έφερε η μοίρα και οι επιλογές κάποιων, φέτος, φαίνεται πως θα μάθουμε καλύτερα την ελληνική γεωγραφία μιας και καλούμαστε να παίξουμε και να βρεθούμε σε μέρη άγνωστα στην ποδοσφαιρική μας ζωή.

Ομάδα ντυμένη στα "ερυθρόλευκα" με ότι αυτό συνεπάγεται και ελπίζω οι παίχτες μας να φερθούν όπως οι ταύροι βλέποντας το "κόκκινο", αγωνίζεται για πρώτη φορά στην Γ εθνική και μάλιστα στο ντεμπούτο της την προηγούμενη αγωνιστική κατάφερε να πάρει το τρίποντο εκτός έδρας επί του Καμπανιακού με σκορ 1-3.
Το γήπεδο τους από όσες φωτογραφίες έχω δει είναι σε πολύ καλή κατάσταση σε σημείο που μοιάζει να ναι "πλαστικό" με χωρητικότητα κερκίδας τα 500 άτομα.
Για όσους αποφασίσουν να κάνουν το ταξίδι για να δουν και να ενισχύσουν την ομάδα μας το Θεσπρωτικό είναι ένα χωριό δύο χιλιάδων κατοίκων και βρίσκεται στο Νομό Πρέβεζας.
Η απόσταση που πρέπει κάποιος να διανύσει από Λάρισα βάση των  google maps είναι 246 χιλιόμετρα και η υπολογισμένη από την google ώρα διαδρομής είναι 3 ώρες και 17 λεπτά.



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: