Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Κάλιο Αργά παρά Ποτέ.

Καλησπέρα σε όλους, αν και σε καμιά ωρίτσα καλημέρα θα πρεπε να γράφουμε αλλά τι να κάνουμε δουλειές! το ρεπορτάζ τρέχει (έτσι δεν λεν και οι δημοσιογραφάρες μας!!). τεσπά.
Σίγουρα θα αναρωτιέστε τι δουλειά έχει η κοπέλα της φωτογραφίας που γυρνάει από ψάρεμα με την ΑΕΛ μας, θα σας εξηγήσω παρακάτω..

Μια ανησυχία την είχα να πω την αλήθεια για το αν θα υπογράψει ο Πλιάγκας αλλά ευτυχώς τα νέα ήταν ευχάριστα από το πρωί και έτσι εμπλουτίσαμε το ρόστερ της ομάδας με ένα ακόμη παίχτη. Μακάρι να βγει, μακάρι να τιμήσει την βυσσινή φανέλα τούτες τις δύσκολες ώρες ένας Λαρισαίος.
Οι μεταγραφές που κλέβουν την παράσταση πάντως είναι αυτές του Γάλλου Αλαντιέρ, και του Αυστριακού Κούλιτς, οι οποίοι από το You Tube καλοί δείχνουν, και τεχνίτες, και γκολτζήδες, και όλα τα καλά του κόσμου έχουν, αλλά αυτός είναι και ο τρόπος που ψωνίζουμε όλα αυτά τα χρόνια, και προκοπή δεν είδαμε. Φυσικά δεν ξεχνάμε τον Κόζακ αλλά αυτή η μεταγραφή νομίζω ήδη κάηκε από χθες καθώς οι έγκριτοι ρεπόρτερ μας βγάλαν το θέμα στον αέρα και ήδη έχει σχολιαστεί από αναγνώστες και ακροατές ποικιλοτρόπως.
Παρ όλη  την κούραση μου, το περασμένο της ώρας, καθώς και της μη διάθεσης για γράψιμο στο blog, η αποστροφή του Μέγα Μαίστρου της δημοσιογραφίας σήμερα σε Έκτακτη μάλιστα τηλεφωνική σύνδεση της απόκτησης του Αλαντιέρ με υποχρεώνει να του θυμίσω πως πέρσι ως εκπρόσωπος τύπου για κάποιον Ζέσους έλεγε πως είναι μεγάλη υπόθεση να ανοίγεις παρτίδες με την ΤΣΣΚ Μόσχας, φέτος το καλοκαίρι το μόνο που άλλαξε στις προτάσεις που χρησιμοποιούσε ήταν το όνομα του ποδοσφαιριστή, (Μακίνουα), και το όνομα της ομάδας, (Λάτσιο). Βέβαια σήμερα που και πάλι δούλεψε(sic), με την ίδια φρασεολογία, λες και χάθηκαν οι λέξεις, για να τον κρίνω με επιείκεια θα πω πως δεν παρέλειψε να αναφέρει και το όνομα του  Βεγκέρ. Μάλιστα κύριοι ακόμη και το μάγο της Άρσεναλ έβαλε στην πρότασή του για να μας πείσει για το ΜΕΓΑ της υπέρβασης του άτυπου αφεντικού του.
Επί των παραπάνω λοιπόν θέλω να καταθέσω τα εξής : Για μένα ως αγνού φιλάθλου της ομάδας, ως ανθρώπου που δεν επαγγέλλεται ΑΕΛ Όλοι κρίνονται στο γκαζόν ΟΛΟΙ. Και ας γράφει το βιογραφικό τους ότι θέλει. Όλοι τους  κρίνονται για το πόσα δίνουν, μιας και παίρνουν πολλά, για την Βυσσινί Φανέλα. 
Όλα τα άλλα είναι για να γεμίζουν τις σελίδες εφημερίδος που αν την πιάσεις στα χέρια σου λερώνεσαι κυριολεκτικά, και αν τη διαβάσεις μεταφορικά. 
Κλείνοντας θα καταθέσω και την τελευταία μου απορία πως είναι δυνατόν παίχτες που έχουν να παίξουν σε ομάδα έξι μήνες να μην έρχονται την πρώτη μέρα των μεταγραφών και να έρχονται μόλις της τελευταίες. Πως είναι δυνατόν να επιχειρούμε και πάλι να αναστήσουμε παίχτες με τραυματισμούς, δεν μας δίδαξαν τίποτα Ρομπέρ, Μπενζά, Μακίνουα και πολύ άλλοι?
 Γιατί ρε γαμώτο να ρίχνουμε το αγκίστρι μόνιμα στην ίδια λίμνη, αφού ως τώρα δε ψαρέψαμε καλά και φρέσκα ψάρια? γιατί δεν αλλάζουμε λίμνη (μάνατζερς).
Τεσπά, Όσο ζω ελπίζω, καθώς η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και Η ΑΕΛ ΠΟΤΕ.





Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: