Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Ανικανότητα, Ασχετοσύνη ή Δόλος

Ανικανότητα, Ασχετοσύνη ή Δόλος  ιδού η απορία,
Τρεις μήνες καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, και ένας μήνας χειμερινών μεταγραφών και η ΑΕΛ εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού   χαφ Εξτρέμ,.

Κύριοι της διοίκησης πέραν της ανικανότητας και της ασχετοσύνης σας μήπως τελικά υπάρχει δόλος??
Αλλά πως να γίνουν μεταγραφές ουσίας όταν οι αυλοκόλακες του καταγωγίου το μόνο μου ξέρουν να πράττουν είναι το γλείψιμο, σκεφτείτε ότι το κάνουν τόσο συχνά που πλέον ούτε το 69 δεν τους συναρπάζει όπως οι ίδιοι μάλιστα δηλώνουν!
Θα μου πείτε όχι βρε αδελφέ απλά έφαγε πόρτα από την Βάλια και είχε άλλα προβλήματα ο άνθρωπος να ασχοληθεί, που καιρός για αριστερό χάφ! Έπρεπε να βρούμε αυτοκίνητο, να διαλέξουμε χρώμα, να δούμε τη ζαντικό θα βάλουμε, θα χει ή όχι gps και τόσα άλλα προβλήματα που δημιουργεί η αγορά ενός αυτοκινήτου
Εδώ ταιριάζει και η παροιμία : εδώ η Λάρσα καίγεται και το μ@#$ χτενίζεται!
Δεν μιλάμε δεν μιλάμε για το καλό της ομάδας, ακούμε και διαβάζουμε καθημερινά τις παπαρολογίες του καθενός τους αλλά η υπομονή έχει και όρια.
Άφησε την ομάδα γυμνή, μας πούλησε φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες και τώρα θέλει και συστράτευση, και ναι εμείς το κάνουμε εκείνος?? οι μάσκες έπεσαν, δέκα αγωνιστικές έμειναν, δέκα αγωνιστικές και μετά θα κελαηδήσουμε, μετά θα τα μάθετε όλα. Απλά τούτη την ώρα κάνουμε υπομονή για το καλό της ομάδας, 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: