Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Αιτία κακού part 1 (η συνέχεια )


Πηλαδάκης γενικά
Όλα αυτά τα χρόνια που τον γνωρίζουμε ακολούθησε το ίδιο μοντέλο λειτουργίας στην ΠΑΕ, με συνέπεια σήμερα μετά από σωρευμένα λάθη ετών η ομάδα να κινδυνεύει να χάσει την κατηγορία, όπως σχεδόν κάθε χρόνο,  και δεν ξέρουμε αν η β εθνική ή εις το νεώτερων football league θα είναι ο πάτος για την αγαπημένη μας.
Το κακό είναι πως το έργο το χουμε ξαναζήσει, το κάκιστο για αυτόν είναι ότι ακόμη και φανατική «πηλαδακική» στην πόλη έχουν αρχίσει να αλλάζουν ρώτα με συνέπεια όποια ερείσματα είχε στην πόλη  να χάνονται. Ακόμη και οι φανατικοί άτυποι εκπρόσωποι τύπου   πληρωμένοι και μη άρχισαν να τα λεν αλλιώς τα γράμματα. Η φθορά που υφίσταται ό Σπαρτιάτης είναι άνευ προηγουμένου καθώς πράττει την μία λαλακία μετά την άλλοι. Τελευταία άφησε τις απειλές, και τους χαρακτηρισμούς με  ύφος αυστηρού Γυμνασιάρχη με το χάρακα στο χέρι, (βεβαίως, βεβαίως) και  προσπαθεί να το παίξει Μάρθα Βούρτση. Ακόμη χρησιμοποιώντας τον ρητό πως «όποιος δεν είναι φίλος μου, καλύτερα να μην είναι εχθρός μου» κάνει ραντεβού με ανθρώπους, συνδέσμους και δεν ξέρω γω τι άλλο με μόνο σκοπό την εξημέρωση του πλήθους μιας και από τι φαίνεται το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να μη πάθει τίποτα η περιούσια του (βλ, γήπεδο).
Ακόμη και το δημοφιλές tromaktiko ασχολήθηκε μαζί σου ρε πρόεδρε αλλά δυστυχώς για σένα δεν ήταν για κάποιο glamour πάρτι ή για κάποιο gossip με μοντέλες, ρέμους βέρτιδες.
Δυστυχώς κατάφερες να γκρεμίσεις πολύ εύκολα όνειρα και ελπίδες, φάνηκες λίγος για τις προσδοκίες μας, γιατί οι ομάδες πρόεδρε χτίζονται, δεν αγοράζονται φέρνοντας το κάθε σαπάκι που σου πλασάρουν οι κολλητοί σου μάνατζερ όταν πάτε μαζί για ποτάκι…

be continue....



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: