Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Αιτία κακού part 1

Πηλαδάκης Ιστορία.
Νέος, ωραίος γοητευτικός και ελεύθερος, μυρίστηκε χρήμα εις τον κάμπο καθότι οι κάτοικοι επαρχιακής πόλης καψουρεμένοι με την ομάδα τους γεμίζουν
το παλαιόν στάδιο ΑΛΚΑΖΑΡ με την ομάδα τους στην Γ' Εθνική.
Την αγοράζουμε φτηνά, για αρχή, εξάλλου το "μαγαζί" γωνία είναι.
Τοποθετούμε τεχνικό διευθυντή που ξέρει τα της πιάτσας, ο οποίος γίνεται και ασπίδα προστασίας ώστε να μένουμε στο απυρόβλητο όταν εξεγείρονται οι ιθαγενείς, τον εκ διώχνουμε κακήν κακώς για απροσδιόριστους λόγους έως σήμερα ή μάλλον για λόγους που όλοι γνωρίζουν αλλά επικρατεί omerta
Διορίζουμε και Αντιπρόεδρο ( γνωστό και ταλαντούχο ηθοποιό τοπικού σίριαλ),έτσι για να μη μας λεν ότι είμαστε μονοπρόσωπη   διοίκηση, και βαθίζουμαι για τα σαλόνια της Α' εθνικής (super ή σούπας link κατά τα σημερινά ).
Φυσικά η παρέα συμπληρώνεται με ταλαντούχο εκπαιδευόμενο προπονητή ο οποίος στο πρώτο χτύπημα ομάδας που κατηγορούσε ως καταταστημένο που ήθελε να σπάσει, σπάει στις πιέσεις της άκρατης φιλοδοξίας του και την κάνει αλέκος!

Πηλαδάκης σήμερα

Σπαρτιάτης μόνος προσπαθεί να σώσει την ομάδα με δηλώσει του τύπου θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να μη πέσει η ομάδα.

Ερώτημα : Όταν αφήνεις να περάσουν τέσσερις από τις πέντε πρώτες και ποιο κρίσιμες αγωνιστικές αφήνοντας την ομάδα με ΕΝΑ αμυντικό χαφ και χωρίς επι της ουσίας μεταγραφική κίνηση,  κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου??
Ερώτημα : Όταν γνωρίζεις πως μετά  την ντροπιαστική ήττα από τον Ατρόμητο οι "ανώριμοι" θα περιμένουν την αποστολή, εσύ γιατί κρύβεσαι??
Ερώτημα : Όταν δηλώνεις σε τοπικό ραδιόφωνο ότι θα Ηγηθείς της αποστολής στην Καβάλα γιατί δεν το κάνεις??? Γιατί απλά για άλλη μια φορά παραμυθιάζεις τον κόσμο??


be continue....






Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: