Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Αφιερωμένο Αυτό το Τραγούδι για σενα..........

Μέρες τώρα, περνάνε διάφορα πράγματα από το μυαλό μου, κάθομαι και γράφω, το διαβάζω δεν μου αρέσει το πετάω στο recycle bin και φτου ξανά μανά απ την αρχή, και πάλι τα ίδια.
Σερφάρω στα blogs & sites αθλητικού περιεχομένου μπας και πάρω καμιά ιδέα, μα πάλι το μυαλό κολλημένο εκεί.. σε ένα στιχάκι.. σε ένα μαμημένο στιχάκι που δεν λέει να ξεκολλήσει απ' το κεφάλι μου ως πρώτη σκέψη το πρωί που ξυπνώ, και ως τελευταία το βράδυ (λέμε τώρα), πριν κλείσω τα μάτια.
Αφού να και τώρα που κάθομαι και γράφω τούτες εδώ τις αράδες, αποφασισμένος πια να δημοσιεύσω ότι βγει χωρίς δεύτερη ανάγνωση αυτούς τους στίχους τραγουδώ.

Λοιπόν, ας αφήσω τους στίχους να τους τραγουδήσουμε όλοι μαζί στο τέλος του κειμένου, αλλά και την Κυριακή στο AEL FC ARENA κατά πως γράφεται στην αγγλιστή,  και ας μιλήσω λίγο για το πως σκέφτομαι να βιώσω την Κυριακή του ματς προσωπικά.
Κατ' αρχήν μετά του Σαββάτου τα ξίδια είναι βέβαιο πως το ξύπνημα δεν θα ναι με την αυγή...(λέμε και καμιά λαλακία να περάσει η ώρα), με το ξύπνημα λοιπόν ξεκινά η ιεροτελεστία ετοιμασίας η οποία περιλαμβάνει, βυσσινή αμφίεση μέχρι το κόκκαλο και εξηγούμε, Σταράκια, Παντελόνι, φανέλα, μπλούζα, μπουφάν, κασκόλ, καπέλο, γάντια, όλα σε ένα χρώμα όλα στο χρώμα της Βασίλισσας.
Ζέσταμα της σούζις, και εν συνεχεία τσάρκα στο κέντρο και στα πέριξ για την δημιουργία αλλά και την είσπραξη  κλίματος από τα βυσσινή αδέλφια, φραπεδούμπα στο κέντρο με συζήτηση τι αλλό?? και εν συνεχεία δεύτερη βόλτα, μόνο στα πέριξ για έλεγχο αλλοθρήσκων μιασμάτων πλησίον του γηπέδου, Τσίπουρο εις την νέα παραλιακή καρδίτσης έτσι ώστε  ο καταπιώνας  να γίνει κρύσταλλο και η φωνή να βγαίνει γάργαρη και νωρίς νωρίς τουλάχιστο δύο ώρες πριν την έναρξη του ματς πέσιμο στο λεωφορείο των gayρων, με τα ανάλογα γαλλικά έτσι ώστε να την πάρουν μυρωδιά στο που αλλά και στο ότι  ήρθαν για να χάσουν.
Είσοδος νωρίς στο γήπεδο με πρωταρχικό στόχο την έρευνα όλης της μεγάλης κερκίδας για περίεργες φάτσες, ειδικά άτομα που δεν φέρουν διακριτικά της ΑΕΛ μας είναι οι πρώτοι που θα τσεκαριστούν για τα ΑΕΛΙΚΑ τους αισθήματα, Εσείς εκεί που κάθεστε φροντίστε να μην υπάρχει ούτε ένα gayβρικό μίασμα να μολύνει την ατμόσφαιρα και το χώρο του ναού μας.
Το μπολντάρο το παραπάνω γιατί έφτασαν στα αυτιά μου, (και όχι μόνο), ότι κουναβογείτονες θα ρθουν κατά μόνας ή και με συντροφιά 4-5 ατόμων να δουν το ματς και  να μας μαγαρίσουν το γήπεδο. Για αυτό Παρακαλώ το ΝΟΥ ΣΑΣ
Ευτυχώς στα κυλικεία πλαν μπύρες αλλά και στα μπουφάν χωράν τα πενηντάρια, έτσι ώστε  στο ARENA θα χω κάτι να κάνω εκτός του να εξασκώ την Γαλλικήν για γείτονες (Μ)πέους και Γαλάτες ως την ώρα που θα εμφανιστούν τα ασπροκόκκινα gayράκια. Από κει και μετά ένα είναι σίγουρο φωνή φωνή φωνή,
Κανένα αντικείμενο δεν πρέπει να πέσει στο γήπεδο.
Κανένας δεν πρέπει να μπει στον αγωνιστικό χώρο.
Κανένας μας δεν πρέπει να λήψει από την "υποδοχή" των gay και των ακολούθων τους.
Όλοι μαζί για την ΑΕΛ
ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΔΥΝΑΤΑ:

Της μάνες σας μαμάμε στην Αυσρτία, τις αδελφές σας στην νέα ιωνία, και ο πατέρας σας τον παίρνει από τον κώλο μαμω τον βόλο και τον (ποιόν???χαχαχαχα) λαό του όλο


Α!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τα γραψα και ξεθύμανα...



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: