Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Πού ντο, πού ντο το Δαχτυλίδι.

.....ψάξε, ψάξε δεν θα το βρεις! Ρε σεις τον έχετε για κάνα τυχαίο τον Πηλαδάκη. Μια βδομάδα τώρα μας έχει στην τσίτα. Κονομάνε στα ράδια από τα sms και ο χαμός συνεχίζεται. Η ομάδα δεν έχει δεξί μπακ να βγάλει την χρονιά μιας και ο μεγάλος αποφάσισε να τελειώσει και τον Βελάσκο, όχι ότι έκανε τίποτε και που ήταν, στον μικρό τον Καρανίκα δεν δίνουν ευκαιρίες, και μεις ασχολούμαστε με τον αν πουλήσει που θα πουλήσει με τι τίμημα θα πουλήσει κοκ.
Ένα είναι σίγουρο, ο πήλας την κάνει και μάλιστα
έτσι όπως είναι δομημένο το οικοδόμημα της ΑΕΛ σίγουρα δεν ρωτάει και κανένα. Από κει και πέρα όσο και να προσπαθούν φίλαθλοι να τον μεταπείσουν βγαίνοντας στα ραδιόφωνα και διαρρηγνύοντας τα ιμάτια τους για τις καλές του προθέσεις, τον μόνο που μπορεί να παραμυθιάσουν είναι τον εαυτό τους.
Αρκετό υπνοστεντόν καταπίναμε τόσα χρόνια... τα ψέματα τελειώσαν Ο επιχειρηματίας που στις φλέβες του κυλάει αίμα βυσσινί (λέμε και καμιά μαλακία να γεμίσουν οι αράδες), μάλλον την κάνει.. Αποφάσισε πως το σάπιο σύστημα του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν τον χωράει πια μιας και δεν μπόρεσε να το καθαρίσει.
Α ρε πήλα φύκια για μεταξωτές κορδέλες μπορείς να πουλήσεις εσύ.

ΥΓ Μεγάλη  προσπάθεια στήριξης κάνει ο Μέγας Μαΐστρος της δημοσιογραφίας... Μέχρι και στον (μ)πέο σκέφτεται να τα χώσει την Κυριακή...ΑΕΛΕΟΣ!!!
Να δω τι θα λέει και τι θα γράφει όταν αριβάρει για άλλες πολιτείες το "αφεντικό" του



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: