Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Έμαθε από τα Λάθη του???

Πολύς λόγος τελευταία για τα λάθη του Πηλαδάκη και που την οδηγούν αυτά.
Σήμερα ξυπνώντας το πρωί και πηγαίνοντας στην δουλειά ακούγοντας τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό ακροατές κατηγορούσαν τον Κωστένογλου για το πως διάβασε το ματς έπειτα από την χθεσινή ισοπαλία στα πηγάδια. Δεν έδωσα σημασία, άλλωστε ο
χθεσινός πονοκέφαλος που μου εξασφάλισε μόλις δύο ώρες ύπνο δεν είχε δείξει διάθεση να με αφήσει.
Ασχολούμενος λοιπόν με τα της εργασίας μου και αφού ήδη είχε παραγγελθεί η δεύτερη φραπεδούμπα μπας και συνέλθω ανοίγω το ραδιόφωνο. Πανικός!!!!!!!!!!!!! Έφυγε ο Σάκης από τον γείτονα - τα σπασε με τον (μ)πέο- Να η ευκαιρία!.
Μπα λέω κάτι δεν θα άκουσα καλά. Βάζω λοιπόν καθώς η ώρα είχε πάει κοντά 11:45 να ακούσω Γαλάτη.. και κει έπαθα σοκ.... Σοκ για της κουβέντες που έλεγε ο έτερος χοντρός του βόλου για τον Σάκη.
Ήταν Αλήθεια! Ο Σάκης είναι ελεύθερος.
Από τότε και στο εξής και ακούγοντας σχεδόν όλες τις ραδιοφωνικές εκπομπές όλος ο κόσμος ευχόταν και πίστευε στο ότι ο Σάκης θα ήταν ο επόμενος προπονητής ! Εδώ έφερε τον Άντερσεν, εδώ ήθελε να φέρει τον Δερμιτζάκη τώρα που του δίνεται η ευκαιρία για συσπείρωση  ακόμα και για κονόμα μέσω αυτής της συσπείρωσης δεν θα φέρει τον Σάκη?
Μέχρι σελίδα στο ίντερνετ έγινε και έχει πάνω από 1000 άτομα ως φίλους ....
Κι όμως η ανακοίνωση υπευθύνου τύπου της ΠΑΕ τα ξεκαθάρισε όλα.... Κρίμα, πίστευα πως έμαθες δυστυχώς είσαι ανεπίδεκτος μαθήσεως... για αυτό τον πούλο...



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: