Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Δεσμεύσεις Με Πολλές Αγκύλες...

Τριάντα τέσσερα χρόνια χρειάστηκε στην Ελλάδα και στους πολίτες της να αντιληφθούν το σάπιο πολιτικό σύστημα που μας κυβέρνησε από την μεταπολίτευση και μετά, γυρίζοντας καθημερινά όλο και πιο πολύ την πλάτη τους σε αυτό.
Μόλις τέσσερα χρειάστηκε στο Λαό της ΑΕΛ για να καταλάβει το "σύστημα" Πηλαδάκη, να του γυρίσει την πλάτη και να τον αναγκάσει να κάνει σπασμωδικές κινήσεις.

Ακόμη και να ισχύει ότι η κίνηση των 11 είναι προσχεδιασμένη από τον παραιτηθέντα και γίνεται για να φέρει προ των ευθυνών τον κόσμο της ομάδας είναι μία κίνηση η οποία δυστυχώς δε περνάει στον οπαδό, γιατί έγινε στα "κρυφά",  σε συνθήκες σπασμένου τηλεφώνου, χωρίς συγκεκριμένα θέματα, χωρίς πλάνο, αλλά μόνο έτσι για να υπάρξει ντόρος.
Δεσμεύτηκε λοιπόν ο Πηλαδάκης ότι θα πουλήσει την ΑΕΛ με 3 εκατομμύρια euro τα οποία θα πάνε σε χρέη, τα οποία ο ίδιος δημιούργησε και πλέον δε θέλει να τα πληρώσει!!!!
Μα το Δεκέμβρη δεν  "δεσμεύτηκε" ότι ΔΕ θα φύγει κανένας παίχτης από την ΑΕΛ?
Τότε δεν ήταν που "δεσμεύτηκε" ότι τα χρέη της ομάδας είναι 380.000 χιλιάδες euro?
Στην συνέντευξη τύπου του Φεβρουαρίου αν δε κάνω λάθος, δεν ξανά "δεσμεύτηκε" ότι τα χρέη ΔΕ ξεπερνάν το 1 εκατομμύριο euro?
Μήπως να θυμίσω "δεσμεύσεις", του τύπου θα είμαι εδώ και μετά το καλοκαίρι ή ότι θα "παραδώσει" την ομάδα "καθαρή" όπως την βρήκε ή, ή, ή........
Κονόμισε χρόνια τώρα, μπίζνα έκανε και τώρα που τον πήραν χαμπάρι θέλει να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια.
Αν πραγματικά ήθελε να πουλήσει και να απεμπλακεί από την ομάδα, θα έβαζε στο "παιχνίδι" και την πώληση του Γηπέδου, αλλά δεν....
Τυχαίο???.... Την απάντηση όλοι μας την ξέρουμε...

ΥΓ: Για όσους ξέρουν και ξέρουν πολλοί, καλό είναι να το "γράψουν" και εκείνοι ότι όταν ανέλαβε την ομάδα από τον Σωτηρούλη βρήκε μετά από καιρό ένα μικρό χρέος κάποιων χιλιάδων ευρώ. Φυσικά το ποσό "αφαιρέθηκε" όταν έγινε η εκκαθάριση του λογαριασμού.
ΥΓ2: Στα χρέη είναι μέσα και χρέη της Γήπεδο ΑΕ?
ΥΓ3: Χρέη προς Τουμέρ, Νταμπίζα, Βενετίδη, Κατσιαρό, και όλων όσων δεν έχουν προσφύγει, υπολογίζονται στο συνολικό χρέος ??
ΥΓ4: Για να προλάβω τυχόν ερωτήσεις, ακόμη και που δε πιστεύω στην κίνηση των 11, εάν υπάρξει συνέχεια προσωπικά θα συμμετάσχω. 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: