Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Φρούδες Ελπίδες....

Έχοντας φτάσει στο γκρεμό, ίσως να διανύουμε ήδη τα πρώτα μέτρα της πτώσης, έγινε και ίσως εξακολουθεί να γίνεται σήμερα στο Arena προσπάθεια για ομάδα λαϊκής βάσης.
Κάποιοι  έχοντας το οκ από τον παραιτημένο πια μεγαλομέτοχο, (τυχαίο) έθεσαν τα διλήμματα σε όσους παραβρέθηκαν εκεί.

Δυστυχώς ο επιχειρηματίας ζητά από το κόσμο να πληρώσει τα δικά του λάθη, τα δικά του ανοίγματα, (άραγε που πήγαν τα 20 plus εκατομμύρια euro των εσόδων των τελευταίων τριών χρόνων θα μας εξηγήσει?), και πάλι εκείνος να είναι πίσω από την πλειοψηφία της ΠΑΕ, και να ελέγχει τις αποφάσεις μιας και η Γήπεδο ΑΕ κατέχει το 37% της ομάδος με συνέπεια να μπορεί να ασκήσει "βέτο" σε κάθε απόφαση
Θεωρώ αστείο και μόνο το "θέλω" του το οποίο κοστολογείτε με 500.000 euro  ώστε να μπορέσει η ομάδα λαϊκής βάσης να κάνει έλεγχο στην ΠΑΕ, και να διαπυστώσει το οικονομικό άνοιγμα!!
Άραγε γιατί κρύβονταν σήμερα από τα τοπικά ΜΜΕ ενώ στα αθηναϊκά ήταν λαλίστατος?
Μήπως πρέπει επιτέλους να μας πει γιατί μπήκε στο στόχαστρο των μεγάλων και των κυνηγούν, κυνηγώντας ουσιαστικά την ομάδα, και τι άλλαξε μετά την αποχώρηση του από την προεδρία της λίγκας και έχουν τέτοια στάση απέναντι μας?
Του βάζω δύσκολα, ξέρω... αλλά δε πειράζει, θα έρθει ο καιρός που όλα θα βγουν στο φως και τότε "αλίμονο" του, διότι και τα τελευταία σημερινά του στηρίγματα στην πόλη θα στραφούν εναντίον του όσο και αν ακόμη προσπαθούν να φτιάξουν το μαύρο, άσπρο.
Θα μας πει κάτι για το Γήπεδο μας, για το οποίο κάναμε αγώνα για να το αποκτήσει, (νομίζοντας πως θα είναι της ομάδας μας), και το τι πρόκειται να συμβεί με το ενοίκιο και ποιος θα το πληρώσει??

ΥΓ: Όσο για αυτό το οποίο ανέφερε σε αθηναϊκό ραδιόφωνο  "αν καταφέρει να ανέβει ξανά, καλώς...." μας δείχνει ξεκάθαρα το πόσο "λίγος" ήταν ως πρόεδρος για την ΑΕΛ.
ΥΓ 2 : Κρύβεται από τα τοπικά ΜΜΕ γιατί εδώ ξέρουμε.. .και το γνωρίζει πως "ξέρουμε".... 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: