Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Και Όμως Υπάρχουν και Θετικά.

Σε μια αγωνιστική χρονιά όπου ξεκίνησε με όνειρα και κατέληξε σε εφιάλτη η ΑΕΛ αυτές τις τελευταίες αγωνιστικές κατάφερε κάτι που είχαμε χρόνια να δούμε.
Κατάφερε να κερδίσει κάποια νέα παιδιά και αυτό αν μη τι άλλο είναι θετικό και πρέπει να το δούμε έτσι ώστε να χτίσουμε πάνω σε αυτό την επόμενη μέρα.

Ο πρώτος που φάνηκε ότι μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα, ήταν ο Δημήτρης Χασομέρης ο οποίος μας ήρθε με μεταγραφή το καλοκαίρι.
Από κει και πέρα και μετά την αποδόμηση της ομάδας το χειμώνα, και μετά την φυγή του διδύμου Μπάντοβιτς - Νταμπίζα όπου δεν του έδωσαν ούτε μία ευκαιρία, ένα παιδί από το νομό έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει, ο Μπλέντι.
Μεγάλο κέρδος για την ΑΕΛ ήταν και ο Νίκος Καρανίκας, όπου πήρε ευκαιρίες τις αξιοποίησε και έδειξε έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα όποτε και όπου(!!) του ζητηθεί.
Τελευταίο μεγάλο "κόλπο" ο νεαρός Τσιάρας. Ήρθε με την έλευση Ζιώγα - Κουτσαφτίκη από την ομάδα νέων της ΑΕΛ, και σήμερα έπειτα από το γκολ που πέτυχε και την γενικότερη παρουσία του έδειξε πως μπορούμε να πιστεύουμε και σε αυτόν.
Λάζαρος Φωτιάς, και Αλέξανδρος Γκαλίτσιος, τα δύο κατά την άποψη μου επόμενα στοιχήματα που πρέπει να κερδηθούν.




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: