Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Μήνυμα Ανώνυμου Αναγνώστη

Επειδή η σημασία των όσων έχουν γραφτεί αξίζουν να διαβαστούν από όλους και επειδή η σχέση Πηλαδάκη - Κανελλάκη είναι γνωστή, θεώρησα σκόπιμο μήνυμα που μου στάλθηκε από Ανώνυμο αναγνώστη του blog να ανεβεί και ως ανάρτηση, καθώς τα όσα γράφονται σε αυτό είναι ιδιαίτερα σοβαρά και ενδεικτικά. Προσωπικά τον ευχαριστώ πολύ.

Ποστ από ένα οπαδό του ιωνικού(πόσταρε σαν rangers club) στο φόρουμ ael-fans.

Επειδή την ιστορία που περνάτε την περάσαμε κι εμείς, δυό λόγια από τους Rangers.
Πηλαδάκης και Κανελλάκης είναι συνεταιράκια εδώ και πολλά χρόνια. Εχουν χρηματιστηριακή, μετοχές σε καζίνο κλπ.
Οτι ακριβώς ανακοίνωσε ο Πηλαδάκης για τη Λάρισα, ανακοίνωσε κι ο Κανελλάκης για τον Ιωνικό πριν δύο χρόνια. Δηλαδή:
- Υβριστικές ανακοινώσεις της ΠΑΕ προς τον κόσμο που "κάνει επεισόδια"
- Ανακοινώσεις για το πόσο πολλά εκατομμύρια έχει κοστίσει η ενασχόληση με την ΠΑΕ.
- Δωρεάν παραχώρηση μετοχών έναντι ενός ευρώ.
- Κάλυψη των υποχρεώσεων της ΠΑΕ μέχρι να εμφανιστεί αγοραστής για την ομάδα.
- Ενδιαφέρον "ομάδας επιχειρηματιών" να αγοράσει την ΠΑΕ.

Μια απλή αναζήτηση στο ίντερνετ και στο rangers.gr θα σας πείσει ότι η ιστορία είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ.
Η μόνη διαφορά είναι ότι ευτυχώς προλάβαμε και μπλοκάραμε τη συμφωνία με το Δήμο Νικαίας για παραχώρηση του γηπέδου στην ΠΑΕ.

Στον Ιωνικό εμφανίστηκαν 10 "επιχειρηματίες". Τους ξεσκεπάσαμε μετά από 3 μήνες, τους πετάξαμε με τις κλωτσιές έξω από το γήπεδο και ξεκουμπήστηκαν. Μέχρι την ύστατη στιγμή, προσπαθούσαν να μείνουν στην ομάδα έστω και στη Δ' Εθνική. Μας έστειλαν μπράβους, μας έκαναν μηνύσεις, αλλά δεν κάναμε πίσω και τους στείλαμε στο διάολο.

Το μυστικό για την ομοιότητα στο πλήθος των ενδιαφερόμενων (10 στον Ιωνικό, 11 στη Λάρισα) δεν είναι γιατί βαριούνται να βάλουν λιγότερους. Είναι γιατί με αυτό τον τρόπο σπάνε τις μετοχές σε μερίδια κάτω του 10% έκαστος και αποφεύγουν να καταθέσουν φορολογική ενημερότητα και πόθεν έσχες. Και αποφεύγουν, γιατί απλά δεν έχουν.

Μέσα σε ένα χρόνο που αναλάβαμε τη διοίκηση, είδαμε με αποδείξεις αυτά που φωνάζαμε τόσα χρόνια. Απίστευτα χρέη, τιμολόγια στην ΠΑΕ ακόμη και για προσωπικές αγορές. Μία από τα ίδια είμαστε σίγουροι ότι θα δείτε κι εσείς στη δική σας ΠΑΕ, όταν με το καλό τους στείλετε στο διάολο.

Μην μπείτε σε διαδικασία να συζητήσετε οποιαδήποτε διάδοχη κατάσταση από άγνωστους "επενδυτές". Κανένας δεν είναι τόσο μαλάκας ώστε να έρθει να αγοράσει χρέη. Το μόνο που κάνουν, είναι να κερδίσουν χρόνο για να συνεχίσουν το άρμεγμα της ομάδας. Αρμεγμα = Επιχορηγήσεις, ενοίκια στο γήπεδο κλπ.
Θα κάνουν ρύθμιση των χρεών, θα πληρώνουν 500 χιλιάρικα το χρόνο στις δόσεις και θα εισπράττουν τα κέρατά τους τα τράγια από το γήπεδο, δηλαδή από εσάς.

Οι "καινούργιοι" αγοραστές θα έρθουν να σας γλύψουν, θα προσπαθήσουν να σας πάρουν με το μέρος τους. Θα τους ζητήσετε αποδείξεις για τη μεταβίβαση και θα σας παρουσιάσουν μετοχολόγια, τα οποία είναι απλά ιδιωτικά συμφωνητικά με αξία κωλόχαρτου.

Χτυπήστε τη γροθιά στο μαχαίρι τώρα. Ρίξτε την ομάδα στη Δ' Εθνική, είναι ο μόνος τρόπος να καθαρίσετε. Οχι μόνο τους φορτώνετε τα χρέη στην πλάτη, αλλά σπάτε και τη δουλική σύμβαση για το γήπεδο. Μόλις επανέλθετε στη Β' Εθνική δημιουργείτε καινούργια ΠΑΕ με διαφορετικό ΑΦΜ και κάθονται πάνω όλοι τους.

Η Λάρισα έχει τεράστια δυναμική. Αφού τα καταφέραμε εμείς στον Ιωνικό, θα τα καταφέρετε κι εσείς.
Οτι χρειαστείτε, θα είμαστε δίπλα σας. Οχι γιατί έχουμε σχέσεις, αλλά γιατί καμία ομάδα δεν πρέπει να τρέφει κοπρόσκυλα.
Οι ομάδες ανήκουν στον κόσμο τους και μόνο.
m

ΥΓ: Το μήνυμα στάλθηκε στο blog 5-5-07 18:19 στην ανάρτηση "Λεπτομέρειες Που Αξίζουν την Προσοχή"  http://vissinicoursaros.blogspot.com/2012/05/blog-post_7847.html



Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

1) Σχέδιο για αγορά μετοχών από τον κόσμο:
Ανοιχτοί στην πολυμετοχικότητα
http://www.gazzetta.gr/node/146198

2) Πώληση με 1 ευρώ
Πουλάει ο Κανελλάκης με 1 ευρώ
http://www.inews.gr/17/poulaei-o-kanell ... 1-evro.htm

Πουλάει ο Κανελλάκης
http://www.sport24.gr/football/omades/I ... 367631.ece

3) Αγορά από 10 "επενδυτές"
Τέλος μια δυναστεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο
http://www.halkidona.gr/2010/07/new_ionikos/

Ανώνυμος είπε...

Κουρσάρε μην το πολυψάχνουμε το καράβι βούλιαξε ,η σωτηρία δεν έρχεται με τίποτα , ούτε με λαικές βάσεις ούτε με αγορά μετοχών από τον κόσμο ούτε με τίποτα , η λύση είναι απλή διάλυση και δημιουργία από το μηδέν της νέας ΑΕΛ της ΑΕΛ της πόλης μας.
Όσο για το περιβόητο φπα να μην τρελαινόμαστε και η επιστροφή του να έρθει δεν πρόκειται να πάει μία στα ταμεία της ομάδας. εξάλλου τα χρέη της γήπεδο είναι μεγάλα και από ότι ακούγεται ετοιμάζονται κατασχετήρια και για την συγκεκριμένη εταιρεία.
τι να πω την φάγαμε για τα καλά ,
στο μέλλον να είμαστε προσεκτικότερο.