Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Χάσαμε, (και πάλι), Αλλά σε Φιλικό...

Τελείωσε και το τρίτο φιλικό της ομάδας και πάλι με αρνητικό αποτέλεσμα.
Συμπεράσματα για την ομάδα δε μπορούμε να βγάλουμε καθώς δεν την παρακολουθήσαμε, αλλά εκείνο που προβληματίζει είναι πως για 3ο συνεχόμενο ματς η μπάλα όπως και τα προηγούμενα χρόνια δύσκολα θα μπαίνει στο πλεκτό.
Μπορεί προσωπικά ο Ζουρούδης να μου άρεσε πολύ στον αγώνα που τον παρακολούθησα, αλλά για να πετύχει τέρμα ο επιθετικός θα πρέπει να του δοθεί και η μπάλα, θα πρέπει να γίνουν εκείνες οι ενέργειες που θα φτάσει η μπάλα σε αυτόν και εκείνος θα είναι σε θέση με οποιονδήποτε τρόπο να την στείλει στο τέρμα. 
Αυτοματισμούς ΔΕΝ είδαμε στο φιλικό στο Arena. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι από τότε αλλά η δυσκολία στο γκολ το αντίθετο μαρτυρά. 
Θα ήθελα όμως να σταθώ κάπου αλλού 
Συγκεκριμένα στην μη χρησιμοποίηση του νεαρού Γκαλίτσιου σε τρεις συνεχόμενους φιλικούς αγώνες, την στιγμή μάλιστα που ο κόουτς, για χάρη της ψυχολογίας του νεαρού, χρησιμοποιεί  (και καλά κάνει), τον  Κρητικό σε κάθε παιχνίδι. 
Ίσως ο Αλέξανδρος Γκαλίτσιος να είναι ο παίχτης εκείνος  που μέχρι σήμερα δεν πήρε την παραμικρή ευκαιρία να αγωνιστεί, και με βάση τις περσινές του εμφανίσεις (έκανε και λάθη), δημιουργεί προβληματισμό. 
Ελπίζουμε να μην είναι "άλλοι " οι λόγοι της μη χρησιμοποίησης του. Ελπίζουμε να μην ισχύουν τα όσα ακούγονται. 



Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

"Ελπίζουμε να μην είναι "άλλοι " οι λόγοι της μη χρησιμοποίησης του. Ελπίζουμε να μην ισχύουν τα όσα ακούγονται. "

πες μου τι εννοείς. επειδή προσωπικά δεν έχω ακούσει κάτι σχετικό