Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Καλύτερα από το Ραδιόφωνο??

Κάθε πέρσι και καλύτερα? Κάπως έτσι είναι, κάπως έτσι ήταν και το σημερινό φιλικό που μας έδειξε πως ο δρόμος είναι πολύ ανηφορικός ακόμη για να γίνουμε "ομάδα", για να γίνουμε ΑΕΛ
Πικρή η γεύση του φιλικού, όχι τόσο για το αποτέλεσμα όσο για την εμφάνιση της ομάδας, αλλά και την διαχείριση των παιχτών από τον προπονητή.

Πικρή η γεύση και για δύο ακόμη λόγους :
Όπου βρεθείς και όπου σταθείς στα Λαρσινά στέκια όλοι πλέον μια καλή κουβέντα για το πώς μας κατάντησε ο μεγαλομέτοχος δεν βρίσκουν να πουν. Και όμως σήμερα ήταν εκεί, χαριεντιζόταν με γνωστούς και αγνώστους και ένα συνθηματάκι να του δείξουμε πως νιώθουμε για αυτόν δεν τολμήσαμε.
Ο δεύτερος λόγος απογοήτευσης  είναι φυσικά η παρουσία του κόσμου.
Λίγος κόσμος άνευρος, αποσβολωμένος ίσως μη πιστεύοντας αυτό που έβλεπε να διαδραματίζεται στο χορτάρι, αλλά και από το ίδιο το χορτάρι, που κάποιοι κάπως όψιμα διαπίστωσαν τα χάλια του και ζητάνε και ευθύνες!!
Τελικά μήπως είναι καλύτερα να το ακούμε από το ραδιόφωνο? Έτσι τουλάχιστο δε χάνεται η μαγεία...

ΥΓ: Ευτυχώς υπάρχει και ο Δεινόπαππας..

ΥΓ2 : Καλά αυτό το ότι αποχώρησαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας, ενώ τους είχε "γειώσει" κανονικά προηγουμένως τι να πω!!! 



Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στο παρακάτω link ο "δημοσιογράφος" έχει αντίθετη άποψη...

http://www.crimsonscorer.gr/2012/08/24-pics.html

Μεταξύ άλλων αναφέρει :

"Παίζοντας έξυπνα και πειθαρχημένα έδειξε ότι φέτος έχουνε αλλάξει πάρα πολλά πράγματα."

Άσχετος ή βλαξ ;; Σίγουρα πάντως επικίνδυνος. Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια. Πρόπερσι κάτι άλλαζε, πέρσι κάτι άλλαζε, φέτος κάτι έχει αλλάξει πάλι. Μέχρι να κάνουν όλοι προσφυγή και να μείνουμε με τη Νέων. Το ασσυμάζευτο χάλι που έχουμε για ομάδα δεν το είδε ;; Σε άλλο γήπεδο ήταν ο τύπος ;;

Επίσης παρακάτω αναφέρει:

"Κατά δεύτερο λόγο τα βαριά όπλα της "βασίλισσας" δεν έχουν ακόμη βρεθεί στο επίπεδο που όλοι μας θέλουμε.

Αναφερόμαστε στους Ponce, Τσίγκα, Zequinha, ακόμη και στον Ζουρούδη, που η δουλειά που κάνει είναι να αρκετά βρώμικη (τον έχουν "σαπίσει" στο ξύλο οι αντίπαλοι αμυντικοί, αλλά δεν καταλαβαίνει τίποτε και παλεύει).

Φαντασθείτε τότε, όταν θα γνωρισθούν για τα καλά μεταξύ τους, πως θα παίζουν με τα ...μάτια και μόνον.

Ναι με τα μάτια, όπως πέρυσι ο Ζεκίνια, ο Σεσίνια, ο Μπόα Μόρτε, όπως πρόπερσι ο Κανόμπιο, ο Κουζέν, ο Μακίνουα. Μόνο που πήραν τα μάτια τους και ένα σκασμό λεφτά χωρίς να προσφέρουν και ζήσαν αυτοί καλά και μεις χειρότερα.

Αυτός ο άσχετος θεωρεί τον εαυτό του δημοσιογράφο;;