Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

"Κρίση"

Κρίση και το χθεσινό crash test σκέτη αποτυχία και εξηγώ παρακάτω.
Σε ένα καθαρά ποδοσφαιρικό γήπεδο όπως το AEL FC Arena που έχει την τύχη ή την ατυχία να αγωνίζεται η ΑΕΛ εκείνο που θέλεις είναι ο αντίπαλος να νιώσει καυτή την ανάσα των οπαδών σου.
Το γεγονός ότι από κατασκευής του δεν έκανε ούτε ένα sold out σίγουρα οφείλεται και στο ότι η ομάδα από τη στιγμή που πάτησε σε αυτό το γήπεδο πάει από το κακό στο χειρότερο.

Τι είναι αυτό που "μεγάλωσε" την ομάδα στο πέρασμα του χρόνου?
Οι τίτλοι θα πει κάποιος και θα χει δίκιο, αλλά αυτό είναι η μισή αλήθεια.
Αυτό που πραγματικά μεγάλωσε την ομάδα είναι ο κόσμος της, ο κόσμος που δεν την άφησε ποτέ μόνη της και δε πρόκειται να το κάνει ποτέ.
Τι χρειάζεται η ομάδα για να πάρει τα πάνω της?
Τον κόσμο της !!! και ναι μεν τα διαρκείας δε περπατάνε και ναι μεν οι διοίκηση δε πράττει τίποτα για να δώσει κάποια ώθηση σε αυτά, αλλά δείχνει να αδιαφορεί επιδεικτικά για την κρίση την οποία ζούμε, αναπροσαρμόζοντας την τακτική της και δίνοντας ακόμη και δωρεάν είσοδο.
Ναι εντάξει, δε μπόρεσαν να "κάνουν" ειδικές κατηγορίες εισιτηρίων γιατί θεωρούν ότι οι τιμές τους είναι καλές, αλλά κακά τα ψέματα η κρίση σαρώνει και η ανεργία, ειδικά στους νέους κάνει θραύση.
Θέλει η ΠΑΕ να δείξει το κοινωνικό της πρόσωπο? Ας κάνει το παρακάτω:
Όσοι είναι άνεργοι, με κάρτα ανεργίας,  να μπορούν να δουν τους αγώνες της ΑΕΛ από κάποια μεριά του γηπέδου στο πέταλο δωρεάν.
Ποιος θα κερδίσει από αυτό?
Πρώτα και πάνω από όλα η ΑΕΛ, που θα παίζει εντός έδρας με περισσότερο κόσμο να την ενισχύει και δεύτερον είτε μακροχρόνια είτε άμεσα η ΠΑΕ.
Γιατί μη μου πείτε ότι αυτό δεν θα χει αντίκτυπο στην κοινωνία της Λάρισας και με την σωστή επικοινωνία του, το μήνυμα θα περάσει  γενικότερα στον ποδοσφαιρικό κόσμο.
Εξάλλου μέσα από αυτή την κίνηση θα βοηθήσει και τα κυλικεία της συγκεκριμένης θύρας,  και  έτσι όλο και κάποιος επιπλέον υπάλληλος θα εργαστεί σε αυτά...
Η ομάδα έχει ανάγκη τον κόσμο της, καιρός λοιπόν να γίνουν κινήσεις για την επιστροφή στο σπίτι του.




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: