Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Ειδήσεις - Κρίσεις - Ερωτήσεις

# Στο εδώλιο του κατηγορουμένου στέλνουν οπαδοί την τράπεζα με την οποία μέχρι πρόσφατα συνεργαζόταν η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964, αλλά πιθανόν και την ΠΑΕ.
Ο λόγος είναι η μη τήρηση των συμβολαίων τα οποία προέβλεπαν την χορήγηση με την μορφή bonus στους κατόχους ΑΕΛ VISA εισιτηρίου διαρκείας.

# Άραγε η διοίκηση Λιόντου θα τοποθετηθεί επισήμως ώστε να γνωρίζουμε ως οπαδοί
 την στάση που θα κρατήσει στην περίπτωση της παρανομίας που πρόκειται να γίνει (αν γίνει), με την τοποθέτηση ομάδων από το παράθυρο στην κατηγορία?
Ο κ. Λιόντος δεν ήταν εκείνος που ως πρόεδρος της ερασιτεχνικής είχε στείλει επιστολή και είχε πρωτοστατήσει με την γνωστή απαγόρευση εισόδου πολιτών της πόλης μας σε γειτονική πόλη?
#  Ρε σεις Δήμαρχος και Περιφερειάρχης (γνωστοί, επώνυμοι και με αξίωμα φίλαθλοι της ομάδας), θα πάρουν θέση με τα όσα συμβαίνουν ή θα εμφανίζονται μόνο όταν έχει "πανηγυράκι"?
Δήμαρχε αληθεύει ότι η "πλούσια" και εύπορη ΔΕΥΑΛ έκοψε το νερό κατακαλόκαιρο στην Γήπεδο ΑΕ και αν ναι πόσο ήταν το χρωστούμενο ποσό?
# Έχει αγώνα σήμερα, και μάλιστα σε γνωστή μπαοκοφωλιά. Το νου μας όσοι βρεθούμε εκεί, το νου μας γιατί οι Κατερινιώτες έβγαλαν και τον δεκάλογο του σωστού χουλιγκάνου (εδώ γελάμε)!
# Χαρά μεγάλη σε μέρος δημοσιογράφων για την επιστροφή του Τσίγκα. Δεν έπαψαν ποτέ να μας λένε το πόσο καλό παιδί είναι ( λες και τον θέλουμε για γαμπρό και όχι για γκολτζή της ομάδας).
Για την υπόθεση Μπαταβάνη θα γράψουν- πουν τίποτα ή .....
Ας κλείσουμε με θέμα το οποίο καίει.
# 600 περίπου φτάνουν σύμφωνα με πληροφορίες οι ανανεώσεις των καρτών διαρκείας για την νέα χρονιά, την στιγμή που οι διοικούντες είχαν βάλει πολύ ψηλά τον πήχη.
 Μήπως και ο νέος υπεύθυνος marketing να ασχοληθεί λίγο με το θέμα και να βρει τρόπο να κάνει ευκολίες στην πληρωμή τους μπας και καταφέρουμε να τα χιλιάσουμε (τουλάχιστο).
Γνωρίζουν οι διοικούντες ότι με τις πρακτικές τους μικραίνουν την ομάδα ακόμη και στα μάτια των φιλάθλων της?
Άραγε ο λαλίστατος περί δόσεων αλλά και προσωπικά δεσμευμένος από ραδιοφώνου Γεν. Διευθυντής της ΠΑΕ θα πει κάτι (δημόσια) επί τούτου ή θα συνεχίζει να τα ρίχνει στον εξαφανισμένο μεγαλομέτοχο της ομάδας?

Ποιος κουμαντάρει άραγε την Ομάδα μας???


ΥΓ: Εκείνοι οι σύλλογοι Πανελλήνιοι και μη φίλων της ΑΕΛ ασχολούνται καθόλου με την ομάδα η " έκλασε η νύφη σχόλασε ο γάμος" ?





Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: