Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Ο Κόσμος της ΑΕΛ Πονάει... Ακούει Κανείς???

Νέα Καβάλα - ΑΕΛ 1964
      1          -            1
Και κάπως έτσι, με ένα κάκιστο για ακόμη μια φορά δεύτερο ημίχρονο, με Καβακά και Τσακμακίδη σύμφωνα με τα λεγόμενα του σπίκερ, να διαφωνούν για το ποιος παίχτης θα βγει στην τρίτη αλλαγή, ακόμη μια χρονιά η ομάδα παραμένει στην Β εθνική ακέφαλη και με το μέλλον αβέβαιο, μιας και ο μεγαλομέτοχος της δήλωσε ότι θα πληρώσει μόνο τα χρέη που αφορούν την προσωπική του ηρεμία ώστε να μη μπει στην "μπουζού"

Τυπική διαδικασία η συνέχεια του πρωταθλήματος και μην απορήσει κανείς για τα αποτελέσματα που μπορεί να φέρει η ομάδα από δω και μπρος.
Δυστυχώς η έλλειψη διοικητικού σχήματος που θα σταθεί κοντά στην ομάδα και θα την βοηθήσει σε ότι χρειαστεί για να ανέβει έγινε τροχοπέδη στα χιλιάδες όνειρα όσων φέτος στήριξαν και πλήρωσαν για την ομάδα μας, για όλους εμάς που είμαστε και θα μαστε δίπλα της.
Δε ξέρω τι θα πλασάρουν οι πέριξ του "μεγάλου", αλλά, όποιος ακόμη και σήμερα δεν βλέπει το κακό που κάνει αυτός ο άνθρωπος στην ομάδα μας, δεν εθελοτυφλεί  αλλά δρα εις βάρος της.
Χρειάζεται ψυχραιμία για να αποδεχθείς το "μοιραίο" και τούτη την ώρα δυστυχώς απουσιάζει.
Ελπίζω όσοι θέλαν το ταμείο να γίνει στο τέλος, από σήμερα να το κάνουν.
Κουράγιο σε όλους.... 



Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κουρσάρε με τον Παγώνη τι τρέχει?Στα τελευταία ματς είναι ο καλύτερος των αντιπάλων.Κάποια στιγμή εκτός από τον πουσταράκο πρέπει να την πληρώσουν και αυτά τα μαλακισμένα που ήρθαν στην Λάρισα και το παίζουν μπέκαμ και ρονάλντο μαζί. Αλλά εμείς οι μαλάκες φταίμε που δεν τους φέρνουμε τον καφέ στο κεφάλι όταν τους βλέπουμε στις καφετέριες.