Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Ώρα για Αποφάσεις.... ???

Θλίψη και απογοήτευση.... αυτό το συναίσθημα αποκόμισα σήμερα  από το γήπεδο.
Έντονο το συναίσθημα της θλίψης όταν προτού ακόμη βρεθώ μέσα στις κερκίδες η εικόνα των σημαντικότερων στιγμών της ομάδας έδειχνε την εγκατάλειψη της αποτύπωσης  των "ιερών" μας.

Απογοήτευση καθ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού τόσο για αυτά που έβλεπες από την ομάδα  στον αγωνιστικό χώρο, όσο γιατί  μπορούσες να ακούσεις τα σχόλια των συνοπαδών σου, κάποιοι εκ των οποίων δυστυχώς ακόμη έδειχναν να τρέμουν στην ιδέα εγκατάλειψης της ΑΕΛ από τον τωρινό της μεγαλομέτοχο που την έφερε στο χείλος του γκρεμού, αν δεν την έχει ήδη ρίξει σε αυτόν.

Θλίψη, αηδία, που λίγο έλειψε να γίνει οργή όταν κάπου κοντά κάποιος "πεφωτισμένος" αφού έβριζε χυδαία τα παιδιά στο πέταλο, είπε πως εκείνοι ευθύνονται για το ότι χρωστάει η ομάδα καθώς ο μεγαλομέτοχος έδωσε εκατομμύρια σε πρόστιμα  από ενέργειες δικές τους και έτσι η ομάδα χρωστά.
Κατάντια, άξιος ο μισθός κάποιων..
Τελικά ακόμη αρέσει ότι σερβίρετε και  "αμάσητα" τα καταπίνουν κάποιοι...
Εύχομαι γρήγορα η ΑΕΛ να ξαναβρεί το δρόμο της, όχι για κάποιους σαν τον συγκεκριμένο "κυριούλη", που δε ξέρω αν και πότε θα ξανάρθει στο γήπεδο,  αλλά για όλους αυτούς που και απόψε δε θα κοιμηθούν από την στεναχώρια....
Εύχομαι επίσης η ώρα των αποφάσεων να μην αργήσει, ήδη με τις παραλείψεις του και με τις λουμπινιές του μας πάει χρόνια πίσω...
Αγορά ΑΦΜ άκουσα ε??? ΧΑ ΧΑ χα....




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: