Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Φτάνει το Πλήρωμα του Χρόνου...

Μένω σιωπηλός μέρες τώρα και δε γράφω προσπαθώντας να αφουγκραστώ τις απόψεις και τις γνώμες όσους καθημερινά ασχολούνται με την ΑΕΛ και το μέλλον της.
Στην Ελλάδα της κρίσης, της συνεχόμενης κρίσης όπου ο καθείς μας σηκώνει το δικό του σταυρό, δεν υπάρχουν αντιδράσεις (ακόμα). Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με την ΑΕΛ.

Ο σκοπός που έδωσε την συνέντευξη πέτυχε. Για μια ακόμη φορά δείχνουμε και είμαστε διχασμένοι, διαιρεμένοι και με διαφωνίες.
Ακόμη μια φορά ερωτήσεις του στυλ, αν φύγει αυτός τι ?? λες και η ΑΕΛ δεν υπήρξε και πριν από εκείνον ή λες και δε θα υπάρξει ΑΕΛ μετά από αυτόν, κάναν την εμφάνιση τους σε λόγια συνοπαδών που προτιμούν(!!) να βρίσκονται στην αγκαλιά ενός σάπιου ανθρώπου, από το να καθαρίσει η κατάσταση έστω και αν χρειαστεί να ξεκινήσουμε από την αρχή.
Όσοι πιστεύουν ότι η ΑΕΛ αρχίζει και τελειώνει στον τέως μεγαλομέτοχο (για μένα μεγαλομέτοχος εφέτος ήταν ο κόσμος), καλό είναι να κατέβουν από το τραίνο το οποίο μάλιστα σφυρίζει πριν την αναχώρηση που δε θα αργήσει να ξεκινήσει χωρίς εκείνον μέσα.
Ότι έφαγε έφαγε και έφαγε πολλά, χωρίς να δώσει και εξηγήσεις...

ΥΓ: Αυτή την "βουβαμάρα" να την φοβάστε... και το τσουνάμι πριν ξεσπάσει "βουβό" είναι... 



Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

τελικά ΜΟΝΟ εσύ τα λες τα πράγματα με το όνομά τους.
Μπράβο σου...