Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

ΑΕΛ σε Όλη την Αλφαβήτα..

Δεν γράφεις τίποτα μου είπε φίλος στο Facebook.
Τι να γράψω?
Τα χουν πει όλα οι Monsters, οι Αλκαζάρ και οι Ερασιτεχνική ΑΕΛ, ήταν η απάντηση μου.


Εξάλλου κανείς πέραν του μεγαλομετόχου που ακόμη επιμένει να χει λόγο και ρόλο και στην νέα χρονιά δεν μπορεί με βεβαιότητα να γνωρίζει την μέρα που θα μας ξημερώσει.
Ναι εντάξει η εδώ υπάλληλοι του, μεταφέρουν εντολές, προσπαθούν με τυράκια στη φάκα να δημιουργήσουν κλίμα διαιρέσεις και ανησυχίας στους οπαδούς ώστε η παραμονή του στο θώκο του προέδρου και μεγαλομετόχου να θεωρηθεί στο τέλος θείο δώρο, αλλά μάταιος ο κόπος...
Δυστυχώς για εκείνον και για κάποιους εδώ ο κόσμος πλέον είναι πεπεισμένος πως μόνο η φυγή του θα κάνει καλό στην ομάδα και προσωπικά πιστεύω πως όσο γρηγορότερα τόσο καλύτερα.
Σενάρια και ονόματα καθημερινά "ξεφυτρώνουν" με το καλημέρα, δε θα μπω στην διαδικασία να τα αναφέρω, όχι για να μη "καούν" αλλά γιατί δε γνωρίζω αν κάποιο από όλα αυτά έχει πραγματικά ενδιαφερθεί για την ομάδα.
Σημασία έχει το μέλλον της ΑΕΛ και αν αυτό το μέλλον ξανά περνάει από τους δρόμους της Γ εθνικής εμείς θα τον διαβούμε, το χουμε ξανά κάνει και θα το ξανά κάνουμε, όσο και αν κάποιοι ζητάν το σκέπαστρο του Arena (το οποίο όπως βλέπεται γίνεται μπουζουκερί στα πλαίσια του lifestyle του ιδιοκτήτη του) εμείς οι πολλοί θα αναπολούμε τα τσιμέντα του Αλκαζάρ.




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: