Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Χωρίς Τίτλο....

Φαίνεται πως το σύστημα δεν έχει εμπιστοσύνη στις επιλογές του, διαφορετικά δε μπορώ να κατανοήσω τις χθεσινοβραδινές "συμβουλές" που μου σύστησαν να προσέχω στο τι γράφω.
Δυόμιση χρόνια περίπου μέσα από δω έχουν γραφτεί και έχουν επιβεβαιωθεί, δυστυχώς, πολλά πράγματα.


Φαίνεται πως όσο περνάνε οι μέρες και το παιχνίδι φτάνει στο τέλος, όποιο και αν είναι αυτό το τέλος κάποιοι εξακολουθούν να βάζουν πλάτη στο  παιχνίδι του μεγαλομετόχου, ένα παιχνίδι που έφτασε την ΑΕΛ στα πρόθυρα αφανισμού από τις επαγγελματικές κατηγορίες και προσπαθούν να σταματήσουν τις όποιες αντίθετες προς τα σχέδια τους φωνές.
Είναι αυτοί που κλεισμένοι στο μικρόκοσμο τους αγνοούν την άποψη του κόσμου που αγωνιά και αντιδρά στην μεταμόρφωση της ΑΕΛ σε κάτι άλλο.
Δυστυχώς φαίνεται πως η ομάδα οδεύει  σε χέρια που έχουν ήδη βρει ΑΦΜ και θα μετονομαστεί σε κάτι άλλο ή μήπως και αυτό είναι ένα σενάριο για να δεχτούμε κατ ανάγκη τον Πηλαδάκη ως συνεχιστεί του καταστροφικού για την ομάδα έργου του ή ακόμη και έτσι κάτι άλλο κρύβεται από πίσω??
Του χρόνου θα γιορτάσουμε τα πενήντα χρόνια της Αθλητικής Ένωσης Λάρισας.
Αν κάποιοι θέλουν ο εορτασμός αυτός να γίνει στα "χαρακώματα" τότε, κακό του κεφαλιού τους που δεν αντιλαμβάνεται την κοινή γνώμη και το πόσο θα διχάσει το ΑΕΛ τύπου Κασσάνδρας, ΑΕΛ τύπου ΑΕΠ Ηρακλής. Ή μήπως τελικά  στόχος όπως και στο παρελθόν είναι ο διχασμός και η διαίρεση??
Μόνη ελπίδα στην περίπτωση αγοράς ΑΦΜ  η ερασιτεχνική, που καλείτε να  κρατήσει την σημαία της ΑΕΛ ψηλά. Ακόμη και στη Γ εθνική. Το χουμε ξαναζήσει, θα το ξαναπεράσουμε, όσο επώδυνο και αν είναι.




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: