Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Εγωιστής και Αγνώμονας Ο Γνωστός Πηλαδάκης...

Ξανά μίλησε ο Πηλαδάκης στην "αρχαιοτέρα", μετά από την συνέντευξη στην οποία είχε ξεκαθαρίσει (εδώ θα γελούσαμε αλλά δυστυχώς κλαίμε), όλα τα θέματα και αυτή τη φορά ξανά θυμήθηκε  πως για την κατάντια της ΑΕΛ φταίνε τα στημένα, το ότι το κακό κράτος δε του έκανε δώρο το γήπεδο και φυσικά και ο φπα που κάνει τζίζ και το ξέρει.
 'Έδειξε δε πως εκείνο που τον ενδιαφέρει είναι ο "επενδυτής" να πληρώνει το ενοίκιο στο γήπεδο του και τίποτα άλλο.
Ας θυμηθούμε όμως τι έγινε με τα στημένα. Τα στημένα που κατά πως έχει πει κάποιοι ήξεραν ότι γινότανε...
Δε μας είπε όμως ποιος ήταν εκείνος που διοικούσε το ποδόσφαιρο εκείνη την εποχή, τι σχέσεις είχε μαζί του και πόσο απεριόριστη εμπιστοσύνη του έδειχνε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ...
Φαίνεται πως ο Πιλάβιος θα ταν συμμαθητής με κάνα Λαρισαίο που θα ήθελε το κακό της ομάδας! Βλέπεται ο Αχιλλέας, (πρώην φίλος), πήρε άδεια να βρίσκεται με μπράβους στην φυσούνα στο μεταξύ μας ματς, από τους φιλάθλους της πόλης!
Οι δικές του ευθύνες για άλλη μία φορά απούσες από την ημερήσια διάταξη...
Και άντε το "κακό" σύστημα τον έριξε! Εκείνος τι έκανε για να επανορθώσει?  Δύο χρόνια στην Β εθνική, ξεκίνησε παραδεχόμενος τα 999 και είπαμε κάτι θα αλλάξει, έφερε πραγματικό προπονητή (για πρώτη φορά) και θεώρησε ο κόσμος που πάντα στήριζε και στηρίζει, ότι κάτι θα αλλάξει και εκεί που είμαστε 2η κοντά στα Χριστούγεννα, ο γνωστός Πηλαδάκης ρίχνει μία στην καρδάρα και χύνει για άλλη μια φορά το γάλα....
Το ότι και φέτος αποκαλύπτεται στο τέλος πως όλοι ήταν απλήρωτοι μέσα στη χρονιά και πως όπως είναι γνωστό νηστικό "αρκούδι" δε χορεύει περνάει στο ντούκου. Το ότι με απλή ανάγνωση ακόμη και των δηλωμένων εισιτηρίων δείχνει ότι η ομάδα μόνο από αυτά ήταν αρκετά για να είναι στην ώρα τους πληρωμένα όλα τα φετινά έξοδα (ρόστερ, κόστος αγώνα υπάλληλοι κλπ), δε το χει κατά νου αλλά προκλητικά δηλώνει ότι έβαλε και από την τσέπη του, μας δείχνει ότι χλευάζει όλους εμάς που είμαστε εκεί κάθε αγώνα, ή όποτε μπορούσε οικονομικά ο καθένας μας. Αγνώμων για άλλη μια φορά και με εγωισμό που δε μπορεί να δει πέραν από την μύτη του..




Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...


Φίλε κουρσάρε δυστηχώς έχουμε μπλέξει. Αυτός μόνο να αρμέγει έμαθε εδώ.Μιλάμε για αλητεία στο μεγαλείο της. Επιτρέπεται να είναι αυτό το ρόστερ απλήρωτο? και περιμέναμε να παίξουν μπάλα... επειγόντος να ξεκουμπιστεί, αλλή κοροιδία δεν αντέχουμε.