Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Ομάδα Μόνο στα Χαρτιά και Στην Καρδιά Μας..

Κοντεύει να τελειώσει και ο Ιούνιος και ακόμη το μέλλον αβέβαιο.  Με όποιον και αν μιλήσεις στην πόλη, έστω και με εκείνους που ασχολούνται λίγο με την ομάδα η μόνιμη ερώτηση είναι αν υπάρχει κάνα νέο για αυτή.
Η ομάδα αυτή τη στιγμή δυστυχώς υπάρχει μόνο στα χαρτιά, (και φυσικά στην καρδιά μας) και ο Πηλαδάκης δεν έχει σκοπό να τρέξει τις εξελίξεις που θα φέρουν πιθανόν την αχτίδα φωτός στο μαύρο που κυριαρχεί στην ομάδα.

Στα εννέα χρόνια παρουσίας του  στη Λάρισα εκείνο που τον χαρακτήριζε είναι η αναβλητικότητα και οι κινήσεις τις τελευταίας στιγμής.
Μπαίνει Ιούλης, ρόστερ δεν υπάρχει, προπονητής, γυμναστής κλπ δεν υπάρχει, προσφυγές παιχτών είναι έτοιμες να κατατεθούν, ανάλογα την κατηγορία που θα αγωνιστούμε, μερική ή μάλλον αναλογική πτώση της εγγυητικής πέτυχαν οι Αμπάρης, Ψωμάς (τους θυμάστε??), άρα τα θέματα του παρελθόντος μας κυνηγούν και θα μας κυνηγούν για καιρό ακόμη, αλλά ευτυχώς το Σαββατοκύριακο δεν θα έχει καλό καιρό τόσο στη Λάρισα όσο και στα νησιά του Αιγαίου, (το κυριότερο)  και έτσι υπάρχει η πιθανότητα να ασχοληθεί κάποιος, ( ο ένας), με την ομάδα και το μέλλον της, το οποίο δυστυχώς δείχνει αβέβαιο μιας και αυτή η κωλυσιεργία στις εξελίξεις "μυρίζει" την παραμονή του...
Αναμένοντας λοιπόν, όπως όλοι.... 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: