Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Είμαστε Διαφορετικοί??

Είμαστε διαφορετικοί, το λέμε, το φωνάζουμε και ενίοτε όταν ο συνομιλητής μας είναι αλλόθρησκος ή από άλλη πόλη που δε μπορεί να καταλάβει την τρέλα που κουβαλάμε γινόμαστε παγόνια από περηφάνια μιλώντας για την ΑΕΛ προσπαθώντας να δείξουμε ότι η ΑΕΛ για μας είναι ΙΔΕΑ, είναι τρόπος να ζεις.

Δυστυχώς από όσα μόλις διάβασα,( http://www.onlarissa.gr/2013/06/28/agnosti-espasan-to-aftokinito-tou-lazarou-papadouli ) η διαφορετικότητα μας αυτή τείνει να εξαφανιστεί και αυτήν την "διαφορετικότητα" την χρειαζόμαστε τώρα περισσότερο από ποτέ.
Μπορεί με τις ιδέες και τα λεγόμενα να διαφωνούμε κάθετα, μπορεί να θεωρούμε στα πλαίσια της διαιρέσεις της οποίας επιβλήθηκε σκοπίμως στους οπαδούς μας να φτάνουμε και σε λεκτικές αντεγκλήσεις, αυτό βέβαια δε σημαίνει πως πρέπει να γίνουμε ίσα και όμοια με όλους τους άλλους και να οδηγούμαστε σε πράξεις τις οποίες δεν τιμούν κανένα.
Θέλω να πιστεύω πως η χθεσινή επίθεση αγνώστων στα αυτοκίνητο του Λάζαρου Παπαδούλη είναι ένα τυχαίο γεγονός και δεν έχει καμία σχέση με οπαδό της ΑΕΛ.
Σημασία στα δύσκολα είναι να μαστε όλοι μαζί και αν αυτό δε το καταλάβουμε, δυστυχώς αυτή η "φαγωμάρα" θα φάει τα εσώψυχα μας. 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: