Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΦΠΑ Τέλος??

Πόσες μα πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει από το στόμα του για αυτόν τον περίφημο ΦΠΑ ο οποίος ως δια μαγείας θα έλυνε όλα τα προβλήματα που δημιούργησε η μεταφορά κεφαλαίων από την αριστερή στη δεξιά τσέπη?

Πόσες μα πόσες φορές δεν ακούσαμε βαρύγδουπα "κατηγορώ" που το άσπλαχνο και άκαρδο κράτος δεν φέρεται με τον ίδιο τρόπο στους επιχειρηματίες και ενώ για το "τηγάνι" επιστράφηκε σε εκείνον δεν γίνεται το ίδιο??
Ε το παραμύθι μάλλον τελείωσε....
Ας το πιάσουμε απο την αρχή.
Ο περίφημος λοιπόν ΦΠΑ ο οποίος "πρέπει" να επιστρέψει το κράτος στον επιχειρηματία, όπως και παλιότερα είχα γράψει θα πρέπει το "έργο" να υποστεί τον έλεγχο κρατικών φορέων.
Φημολογείται, αν και όσοι το ξέρουν (που το ξέρουν αρκετοί),  το κάνουν αβαβά, (τυχαίο δε νομίζω), πως το κράτος έκανε τον έλεγχο και επιστροφή ΦΠΑ πάπαλα.
Βλέπεται όταν έχεις βάλει πλακάκι που κοστίζει 4euro το τετραγωνικό και "εμφανίζεις" ότι κόστιζε 40 τότε δύσκολο να πειστούν κάποιοι, ειδικά τέτοιους καιρούς που και το "λάδι" δε περνάει να βάλουν την υπογραφή τους.
Φημολογείται δε πως το ποσό της "υπέρβασης" ξεπερνάει τα 20 μύρια..
Έτσι λένε..



Share

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και μέσα στο χαμό, το αρνητικό κλίμα που επικρατεί και την αβεβαιότητα για το μέλλον της βασίλισσας ξεκίνησαν σήμερα οι προσφυγές για τα οφειλόμενα. Την αρχή έκανε ο Παπαγεωργίου. Προφανώς, για να διασφαλίσει τα χρήματά του σε περίπτωση υποβιβασμού της ομάδας. Όσο περνούν οι ημέρες τόσο περισσότερο ανησυχώ.

Ανώνυμος είπε...

Απο την συνολικη σου κριτικη ξερω ποιος εισαι και ποια ειναι τα <> της κριτικης σου.φανταζομαι οι αελικες προθεσεις ειναι συμβαδιζουν με αυτες της διοικησης του ερασιτεχνη ....γραψε το ονομα σου ποιος εισαι για να καταλαβει ο κοσμος τη νοοτροπια διοικησης τηα ερασιτεχνικης και φυσικα εσενα

vissini coursaros είπε...

Αν με διάβαζες περισσότερο θα καταλάβαινες πιστεύω πως δεν ασχολούμαι ούτε με την ερασιτεχνική, ούτε με κάτι άλλο πέραν του ποδοσφαίρου και της ΑΕΛ. Μόνο της ΑΕΛ και ΑΕΛ είναι η ποδοσφαιρική της ομάδα.