Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Στον Πτωχευτικό Κώδικα η ΑΕΛ??

Συμπληρώνεται μια  βδομάδα από την ημέρα που έφτασε στα αυτιά μου η φήμη ότι η ΠΑΕ έκανε αίτηση υπαγωγής της στον πτωχευτικό κώδικα, κατά κόσμον άρθρο 99.
Φιλτράροντας όμως την πληροφορία και μη θέλοντας να ρίξω "βενζίνη" στην φωτιά που έτσι και αλλιώς σιγοκαίει μήνες τώρα, το πόσταρα απλά στην αγαπημένη μου "ομάδα" του fb.
Τελικά και δυστυχώς η πληροφορία ήταν σωστή.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 με βάση  τα  λεγόμενα του κ. Ψαρογιώργου (ήταν παρών με τον Λιόντο στο συμβούλιο της Β εθνικής για το θέμα των "τριών αποκατασταθέντων"),   στη ραδιοφωνική εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη,  έκανε αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 και μάλιστα με βάση τα όσα ειπώθηκαν, είναι ο μόνος τρόπος σωτηρίας της.
Θέλοντας όμως να το πάω και λίγο παραπέρα, ελπίζω η φήμη η οποία εντέχνως διαρρέετε, ότι τα χρέη της στην αίτηση ανέρχονται στα δεκαοχτώ (!!!!!) εκατομμύρια euro, να μην ισχύει.
To "ρεζουμε" του άρθρου 99 :
Το άρθρο 99 του νέου πτωχευτικού κώδικα, προβλέπει τη διαδικασία συνδιαλλαγής µε τους πιστωτές για τις επιχειρήσεις που αδυνατούν να ανταποκριθούν στις οικονοµικές τους υποχρεώσεις. Ουσιαστικά είναι µια… ανάσα πριν από την πτώχευση, η έσχατη επιλογή πριν να πέσουν οι «τίτλοι τέλους», αν πειστεί το δικαστήριο να δώσει αυτή την τελευταία ευκαιρία.
Και εδώ για όσους έχουν το κουράγιο να το διαβάσουν όλο. http://acploes.com/%CF%85%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82/diaxirishxreous/%CF%80%CF%84%CF%89%CF%87%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%82/

Όσον αφορά τώρα το όνομα "Ψαρογιώργος" που πολλοί θα αναρωτηθούν ποιος είναι και τι ρόλο παίζει, προσωπικά δε γνωρίζω τι ρόλο θέλει να ξανά παίξει.. Ωστόσο στο άκουσμα του ονόματος του  "μνήμες" ήρθαν στο μυαλό και έτσι ήταν απλό να βρω το που το χα ξανά ακούσει αυτό το όνομα : http://www.monsters-larissa.gr/istories/361-mia-agorapolisia-ael-monsters



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: