Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Από Μακριά και....

Πως το πε ο μεγαλομέτοχος όταν τον ρώτησαν για τους φετινούς στόχους?? Καλά θυμάστε!! Έτσι ακριβώς "ποιοι στόχοι εδώ καιγόμαστε"!!
Οι παίχτες ζουν και αναπνέουν στην πόλη και δυστυχώς για εκείνον, αλλά περισσότερο για εμάς ίσως ο ορισμός των στόχων από τον μεγαλομέτοχο της ομάδος τους προσγείωσαν στην πραγματικότητα.

Δυστυχώς και εκείνοι διαβάζουν, ενημερώνονται και κουβεντιάζουν όπως εμείς για το μέλλον της ομάδας που μόνο ομάδα δεν θυμίζουν τα αποδυτήρια από όσα αρχίζουν να διαρρέουν.
Όταν λοιπόν όλοι την εβδομάδα και μάλιστα την εβδομάδα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος ακούγονται, λέγονται και γράφονται τόσα εξωαγωνιστηκά είναι ποτέ δυνατό οι παίχτες να χουν το μυαλό τους εκεί που πρέπει?
Ναι ξέρω τα ξεχνάν όλα μόλις μπουν στο γήπεδο, αγωνίζονται μόνο για την νίκη ή και για την ισοπαλία, αλλά πάλι όταν το παιχνίδι δε τους βγαίνει το μπινελίκωμα μεταξύ τους(!!!) πάει σύννεφο!!
Αυτό συμβαίνει γιατί οι ποδοσφαιριστές όλο το προηγούμενο διάστημα δεν είχαν την ηρεμία που χρειάζονται.
Αγνοούνται τα αυτονόητα και καλό είναι να μη "φορτώνονται" σε κάθε επίσκεψη του.
Ας μείνει λοιπόν στην πρωτεύουσα και ας συνεχίσει να "διοικεί" όπως το έκανε τόσο καιρό. Από μακριά! Αγαπημένοι έτσι και αλλιώς σταματήσαμε να είμαστε.
Εμείς απο Τετάρτη πρέπει να μαστε εκεί, στο πλευρό τους, αυτούς έχουμε, αυτούς θα στηρίξουμε, με αυτούς θα νικήσουμε. 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: