Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Τραγική(οι)

Δυστυχώς ακούγοντας την μετάδοση του πρώτου αγώνα της χρονιάς, ή έστω τις διαφημίσεις και κάπου κάπου τον αγώνα,  μου δόθηκε η εντύπωση πως η ΑΕΛ ξεκινάει την χρονιά της από εκεί που είχε σταματήσει πέρσι.
Δυστυχώς ο γολγοθάς των σαράντα εφετινών αγωνιστικών δεν δείχνει να ναι διαφορετικός από όσα τα προηγούμενα δύο χρόνια ζήσαμε και ήδη η εβδομάδα μας ξεκινάει με τις χειρότερες προϋποθέσεις
.
Καμιά σύνδεση των γραμμών, κανένας αυτοματισμός, τραγική (οι) στην άμυνα και με "ήρωα" που έμεινε χαμηλά το σκορ τον Σέρεμετ!!
Προσπάθησα να αρχίσω  "γούρια" και να μη γράψω πριν το ματς, πιστεύοντας πως κάτι θα χει αλλάξει φέτος και θα δούμε κάτι διαφορετικό.
Δυστυχώς το ματς θύμισε σε όλους μας ότι για να γίνεις ομάδα χρειάζονται πολλά πράγματα και εμείς δυστυχώς στην παρούσα φάση δε τα έχουμε.
Το μόνο που απέμεινε από αυτό το ματς είναι η απόδειξη για μια ακόμη φορά πως ναι μεν δε καταλαβαίνει τίποτα κάνοντας ότι θέλει στις προπονήσεις και στα αποδυτήρια, αλλά είναι ο μόνος παίχτης που έχει αυτή τη στιγμή η ΑΕΛ και μπορεί να κάνει τη ζημιά, ο μόνος που ξέρει μπάλα όσο όλοι οι άλλοι μαζί.

Για την ιστορία Πανσεραικός - ΑΕΛ 1-0
46 Μπανκουρά
49 χαμένο πέναλτι από Νεμπεγλέρα.

Ας το αφήσουμε το συντομότερο δυνατό πίσω γιατί την Τετάρτη έχει παιχνίδι! 



Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τι λες ρε κουρσάρε ?? Λάθος κάνεις !!! Αυτόχειρας όχι τραγική ήταν η ομάδα !!! Αλλώστε αυτό το αναφέρει κι ο crimson "δημοσιογράφος". Αναφορά μόνο στις ευκαιρίες και το πέναλτι που χάσαμε και κουβέντα για τον "Άγιο Ντίνο Σέρεμετ" και τα γκολ που έσωσε από τους Πανσερραϊκούς. Ψιλά γράμματα θα μου πεις. Στο ραδιόφωνο θα μας πει ότι αδικηθήκαμε κι από τη διαιτησία