Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Μόνο Υπομονή Τώρα...

Για ένα είμαι σίγουρος.
Αν υπάρχει έστω και η παραμικρή πιθανότητα τα σέρρας να πάρουν το παιχνίδι  στα χαρτιά θα το κάνουν με τα χίλια και αυτό γιατί ο "περούκας" είναι ορκισμένος εχθρός της ΑΕΛ.
Η κόντρα με τα σέρρας κρατάει χρόνια, από κει και το απόσπασμα στο youtube που υπάρχει στον τίτλο της ανάρτησης.

Στην νεότερη ιστορία μας όμως αυτή της νέας πηλαδακικής εποχής, η κόντρα ξεκινάει από την παρουσία Πηλαδάκη στην ομάδα, καθώς ο Θεοδωρίδης ήταν ένας εκ των υποψήφιων αγοραστών της ομάδας από τον Σωτηρούλη.
Έπειτα τόσο πέρσι στο εκτός έδρας μας παιχνίδι όσο και στο εντός ( τότε με το ξέσπασμα του πιο ήρεμου ανθρώπου του ποδοσφαίρου), γίναν πολλά και όλα αυτά παίζουν το ρόλο τους.
Κλείνοντας μη παραβλέψει κανείς το γεγονός ότι ο "περούκας" θεωρεί την ομάδα μας υπεύθυνη για τον υποβιβασμό του καθώς όπου σταθεί λέει πως αν δεν ήταν ο Πηλαδάκης θα ίσχυαν οι πρωτόδικες αποφάσεις για Βόλο - Καβάλα και θα σωζόταν.
Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε στην παρούσα φάση είναι λίγο υπομονή, λίγη υπομονή ακόμα και σε λίγες (σχετικά), ώρες θα ξέρουμε αν θα ξεκινήσουμε κανονικά, με αφαίρεση βαθμών ή με μη ορισμού του παιχνιδιού.
Λίγες ώρες για να δούμε αν μια ομάδα με "προβλήματα" σαν τα δικά μας αντιμετωπίσει μια ομάδα που έχει άδεια υπό αίρεση από την ΕΕΑ. 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: