Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Με πιο Ψύχραιμη Ματιά....

Ας ξεκινήσουμε με τα απλά και με δικά του λόγια.
Μόνιμος στο στόμα του είναι η φράση : "με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω".
Σήμερα δε μας το ξανά είπε και να αφορά τους άλλους, αλλά κατάμουτρα το έκανε πράξη με τα λόγια του.

Μας είπε ότι ξενιτεύτηκε για να ταΐσει την οικογένεια του... τελικά πρέπει να μας περνάει για πολύ μαλάκες!! Δεν εξηγείται αλλιώς!! Τριάντα μέρες διακοπές στην Μύκονο έκανε, και βρείτε μου έναν από εμάς που να χε αυτή τη δυνατότητα!!
Απλά ο κόσμος πήρε γραμμή τι γίνεται δε τα έσκασε φέτος για τα διαρκείας και αυτός "θύμωσε" και την κάνει!!
Μας μίλησε για τον νόμο και πως αυτός πρέπει να τηρείται!! Ποίος εκείνος ο οποίος πήρε την ΠΑΕ καθαρή και θα την παραδώσει (δεν ξέρουμε ακόμη το που) κατά χρεωμένη και μάλιστα απειλώντας πως δική του είναι και κάνει ότι θέλει!!!
Μας ανέφερε για το άρθρο προπτωχευτικού κώδικα ότι ο μεγαλύτερος πιστωτής της ομάδας είναι εκείνος!!! Δηλαδή η ομάδα χρωστάει σε εκείνον τα περισσότερα!! Θα μας τρελάνει τελείως!!
Θεώρησε τον ισολογισμό μείζονος σημασίας χωρίς να μας λέει πως εκεί φαίνεται ότι η ΠΑΕ πληρώνει ενοίκιο στο γήπεδο, ενώ άλλα μας είπε σε συνέντευξη του!!
Καθ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης μονίμως φταίγαν οι άλλοι!! Εκείνος τα έκανε  όλα σωστά??
Και κλείνοντας για να τελειώνει και η καραμέλα με τον ΦΠΑ πλέον είναι γνωστό ότι για να πάρεις πίσω τον ΦΠΑ πρέπει να γίνει ΈΛΕΓΧΟΣ στα παραστατικά και στα βιβλία κάτι το οποίο ΔΕΝ δέχτηκε να γίνει και όπως είναι φυσικό το κράτος δε θα του δώσει κανένα ΦΠΑ πίσω χωρίς έλεγχο! Τι ήθελε δηλαδή να του επιστρέψουν χρήματα έτσι? με λόγια και τιμολόγια του αέρα??

ΥΓ: Όταν θα γίνει η δίκη για την ΕΡΓΟ3 θα χει πολύ γέλιο η υπόθεση, εδώ είμαστε και να το θυμάστε! 



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: