Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Ακόμη Αυτό να Γίνει!!!!

Κάθε φορά που πηγαίνω ή περνάω από το Arena βλέποντας την εικαστική παρέμβαση με το "άλογο" (ο θεός να το κάνει), να μην έχει ολοκληρωθεί και το "σχοινί" όπου θα τοποθετούνταν η μπάλα που θα ολοκλήρωνε το έργο, λέω δε μπορεί, κάποιον θα χουν σκοπό να κρεμάσουν από αυτό γι αυτό το αφήνουν ακόμη έτσι.
Γιατί τα γράφω αυτά?  Πολύ απλά οι εξελίξεις τρέχουν και τα προβλήματα σκάνε το ένα μετά το άλλο.
Δεν είναι μόνο ο λόγος της αναδιάρθρωσης που κάνει την Β εθνική να μην έχει προγραμματίσει το  πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα.
Είναι και άλλη λόγοι και δυστυχώς σε αυτούς περιλαμβανόμαστε και εμείς. 
Υπήρχε σχετικό ρεποτράζ σήμερα στην εφημερίδα "η γάτα" αλλά διαβάζοντας το πρωί λόγο της αναξιοπιστίας των όσων κατά καιρούς έχει γράψει μικρή σημασία έδωσα. 
Εδώ όμως το πράγμα χοντραίνει και γίνεται ανυπόφορο.
Από το  http://dikisports.blogspot.gr λοιπόν διαβάζουμε : 
-Nίκη Bόλου: Υπάρχουν προσφυγές παικτών και κινδυνεύει να μην αγωνιστεί αν δεν τις εξοφλήσει.
-Λάρισα: Έχει ζητήσει προθεσμία 10 ημερών για πληρωμή τελεσίδικων αποφάσεων και ηδη απορρίφθηκε. Πιθανόν να ξεκινήσει με μείον βαθμούς.
-Καβάλα: Δεν είναι ΠΑΕ και δεν έχει πάρει ΦΕΚ . Ετσι δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τους νέους παικτες παρά μόνον αυτούς που εκανε επαγγελματιες απο την ομαδα νέων που υπήρχαν απο πέρσι.
-Γιαννιτσά: Το μετοχικό κεφάλαιο είναι 250.000 αντί του κατώτερου 500.000 ευρώ και δεν έχει κάνει αύξηση του απο το περασμένο Μάη, όταν είχε πάρει αμετάκλητη ημερομηνία.
-Γάζωρος: Δεν είναι ΠΑΕ αλλά ΤΑΚ και πρέπει εντός μηνός να ολοκληρώσει τις ενέργειες του και να καταθέσει μέχρι την Τετάρτη απόδειξη ίπαρξης των χρημάτων του μετοχικού κεφαλαίου.
-Θρασύβουλος: Έχει προσφυγές σε βάρος του και κατάπτωση εγγυητικής.
- Βύζας: Δεν έχει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα για να ισχύουν μεταγραφές και έκδοση εισιτηρίων.
-Ηρακλής: Έχει μπλοκάρισμα από τους παίκτες της πρώην ΠΑΕ για χρέη της.


 Θα μας απαντήσει κάτι περί αυτού ο μεγαλομέτοχος ή θα κάνει την κότα ακόμη μια φορά και τώρα απλά δεν θα ξανά τολμήσει να πατήσει το πόδι του στην Λάρισα?  
Πάντως αν έχουν (που δυστυχώς έχουν) βάση τα όσα γράφονται τότε τα πράγματα είναι σοβαρότερα από όσο φανταζόμαστε. 





Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: