Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Να Τραβάς τα.....

Και ενώ υπάρχει ο αγώνας της Κυριακής, ο οποίος εκτός των άλλων είναι και κρισιμότατο  μέχρι τον επόμενο, σωρεία δηλώσεων και ενεργειών λαμβάνουν χώρα στο ελλαδιστάν και ιδιαίτερα στο χώρο του ποδοσφαίρου τα οποία αν δε τα δεις στη πλάκα και εμβαθύνεις το μόνο που θα καταφέρεις θα ναι να σπάσουν τα νεύρα σου στην καλύτερη και εξηγούμε...
Πρώτον: Έφτασε το αεκάκι και οι διοικούντες της, οι οποίοι την κατάντησαν πόρνη να αμφισβητούν ακόμη και το τιμιότερο πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Το πρωτάθλημα στο οποίο η καλύτερη ομάδα της δεκαετίες επισφράγισε με κούπα. Πρωτάθλημα που ως μεγάλη ομάδα που είμαστε έκανε σε όλους τους νομούς της Ελλάδας φιλάθλους της ΑΕΛ. Φίλαθλοι οι οποίοι ακόμη και τώρα στηρίζουν αυτήν την ομάδα. 
Εν συνεχεία σήμερα και μετά τον επικοινωνιακό Αρμαγεδδών  που εξαπέλυσαν τα ΜΜΕ (φιλικά και μη προς αυτή)  υπέρ της αεκ ήρθε και η δήλωση Καράογλου, του υπουργίσκου Μακεδονίας Θράκης όπου βγάζοντας την οπαδική του ταυτότητα προς χάριν ψήφων, ζήτησε από τον νέο ιδιοκτήτη (που κάνει δουλειές με το κράτος),  του παοκ που ανοίγει τράπεζες την Κυριακή, να βοηθήσει την γριά να ανέβει κατηγορία!!! 
Τον ηρακλή ντε, που έγινε αε ποντίων και έχει αφμ Κατερίνης,  τον οποίο έχωσε στην κατηγορία με το έτσι θέλω ο καζινάκιας! 
Είναι μετά να μη τραβάς τα μαλλιά σου, για να μη γράψω τι πραγματικά πρέπει να τραβάς... 
Όλοι γήπεδο την Κυριακή, τι κι αν οι διοικούντες δεν αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα των στιγμών και να βάλουν γενική είσοδο 5 ευρώ, όπως κάνουν όλες οι ομάδες όταν παίζουν με εμάς, εμείς πρέπει να είμαστε εκεί και να στηρίξουμε την προσπάθεια, έτσι ώστε στο τέλος να γελάσει επιτέλους το δικό μας χείλι...

ΥΓ: Πάντως μπράβο στην ΠΑΕ για την ανακοίνωση - υπενθύμιση προς την αεκούλα, πολύ καλή. 



Share

1 σχόλιο:

skatzoxoiros είπε...

βαλτε ρε γενικη εισοδο 5 ευρω να εχουμε 17000 κοσμο.. το φωναζουμε ολη την εβδομαδα...