Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Ξεροκέφαλος??? Και Όχι Μόνο....

Κόντρα στο δημόσιο αίσθημα, κόντρα στους συνεπείς και πολλούς χορηγούς της ομάδας (τους μόνους) ο μεγαλομέτοχος έριξε τον κύβο και μας είπε πως στις 9 Μαίου 2013 τέσσερις μέρες μετά την "επέτειο" κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδος το 2007 η έδρα της ομάδας μας, χάριν κάποιον εσόδων θα παραχωρηθεί σε  αλλόθρησκους οπαδούς να φωνάζουν συνθήματα υπέρ των ομάδων τους!

Φαίνεται πως κάποιοι εκεί στην αραπιά (χωρίς διάθεση ρατσισμού εκ μέρος μου), επειδή πουλάν εύκολα καθρεφτάκια στους ιθαγενείς θεωρούν πως επικοινωνιακά θα κάνουν το ίδιο και με τους οπαδούς της ομάδας. Αυτούς που παρόλο χρόνια τώρα τους διαιρεί δια του δύο για να τους δηλώσει ότι παραβρέθηκαν στο γήπεδο, μειώνοντας έτσι και το brand name (που θα έλεγε και αυτός) και κατά συνέπεια την δύναμη της ομάδας, χωρίς φυσικά να μας λέει που πάνε τα έσοδα από τα εισιτήρια τα οποία εξαφανίζονται μυστηριωδώς, αυτούς που τους διαίρει χρόνια τώρα για να ¨"βασιλεύει" εκείνος.
Ώρα είναι να μας πει πως η ομάδα έπεσε γιατί δεν ήρθε ο Δερμιτζάκης, ο στρατιώτης του μπάοκ...
Τελικά όσο και να θέλεις να τον δικαιολογήσεις η στάση του για μια ακόμη φορά μας δείχνει πως δεν έχει καταλάβει που βρίσκεται και ποια ομάδα διοικεί, έστω και στα χαρτιά.
Την κασέτα που έβαλε λοιπόν για ακόμη μια φορά την έχουμε ξανακούσει χιλιάδες. Έπαψε να μας συγκινεί έπαψε να μας διχάζει... 



Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

φλωρε Κωστακη παρε τον πουλο .