Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Βρε Αει στο....

Μόλις βρεις τα σκούρα μας πιπιλάς την καραμέλα ότι θα φύγεις. Στο καλό, εμείς θα μείνουμε εδώ.
Εμείς είμαστε ΑΕΛ ποτέ δε κατάλαβες τι πραγματικά σημαίνει αυτό.
Μπορεί να πάτησες στην καψούρα μας, μπορεί να καταχράστηκες χρήματα από το ταμείο της ομάδας, μπορεί προσωρινά να μας ξεγέλασες, ή να αφήσαμε τον εαυτό μας να πιστέψουμε σε εσένα μετά τα πέτρινα χρόνια αλλά το να μας απειλείς κάθε τρεις και λίγο ότι θα φύγεις και να μη το κάνεις είναι ακόμη ένας αναξιόπιστος λόγος σου.

Να κονομήσεις ήρθες τα κατάφερες άντε στο.. ξέρεις εσύ τώρα...
Έλεγες θα αφήσεις καθαρή την ομάδα ή έστω όπως την βρήκες το κάνεις?
Έλεγες ότι το τίμημα για το γήπεδο είναι συμβολικό, θα μας πεις πόσο είναι?
Έλεγες ότι τα χρήματα από τα εισιτήρια που δε δηλώνεις και ουσιαστικά κλέβεις θα τα βάζεις στην ομάδα και θα φέρνεις παίχτες, θα κάνεις την τρέλα σου βρε αδελφέ, θα μας πεις που πηγαίνουν μέχρι και σήμερα αυτά τα χρήματα?
Θα μας μιλήσεις για τα 2,5-3 εκατομμύρια που όπως φαίνεται από τον ισολογισμό (μούφα) που κατέθεσες ότι η ΠΑΕ σου έκανε ταμειακή διευκόλυνση και τα έβαλες στη τσέπη σου πότε θα τα επιστρέψεις?
Θα μας πεις πόσα δίνεις στην ερασιτεχνική για το οικόπεδο φιλέτο που σου παραχώρησε για να κάνεις το γήπεδο?
Μας έπρηξες τα @ρχιδι@ με το ΦΠΑ και για όποια λουμπινιά έχεις κάνει σε όποια σου εταιρεία αυτό αναφέρεις!
Μήπως κλείνοντας μας πεις γιατί δεν έδωσες μέχρι σήμερα τα τιμολόγια κατασκευής του γηπέδου ώστε να γίνει έλεγχος του κράτους για να σου τον επιστρέψει αυτόν τον ΦΠΑ?
Και τέλος θα μας πεις αυτές τις 548 χιλιάδες που δήθεν έβαλες φέτος τι έχεις πληρώσει με αυτά μέχρι σήμερα?
Κλείνοντας θα σου κάνω μια πρόταση, είσαι καθαρός? έχεις επιχειρήματα να μας αποστομώσεις  έλα λοιπόν στο γήπεδο οργάνωσε ανοιχτή συνέντευξη τύπου  και μίλα ανοιχτά, μίλα σε κόσμο, μπορείς???/
Δε σου λέω να μας κοιτάξεις στα μάτια, γιατί θεωρώ πως το θράσος σου δεν έχει όρια, είναι δεδομένο. Έλα όμως αν νομίζεις ότι μπορείς.
Εύχομαι αν η ομάδα καταλήξει πρωτοδικείο  εφόσον είναι δυνατόν να πάει Γ εθνική να πρωσοποποιηθούν  τα χρέη του και να ξεκινήσει από την αρχή την πορεία της προς την κορυφή.
Εμείς τον δρόμο αυτό τον έχουμε βαδίζει ξανά και ο βρεγμένος την βροχή δε την φοβάται.  



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: