Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Ο Κόμπος στο Χτένι..

Ξεγελώντας τον εαυτό μας ρίχνοντας  χρυσόσκονη πάνω σε αποκαΐδια το μόνο που καταφέρνουμε είναι να γινόμαστε κατ εξακολούθηση συνένοχοι στο έγκλημα που χρόνια τώρα συντελείται από τον μοναδικό υπεύθυνο της κατρακύλας, τον απόντα και μονίμως εξαφανισθέντα μεγαλομέτοχο της ομάδας.

Όχι προσωπικά δεν είμαι υπέρ της βίας και των ντου οπαδών εντός του αγωνιστικού χώρου, αλλά ο κόμπος έφτασε στο χτένι, τα νεύρα όλων μας στην εποχή και την συγκυρία που ζούμε έχουν γίνει κρόσσια και έτσι πλέον είναι πολύ εύκολο αν και όχι θεμιτό η κατάσταση να ξεφύγει.
Δε ξέρω πως θα αλλάξει η κατάσταση αλλά πρέπει να αλλάξει.
Όσο η διαχείριση της ομάδας συνεχίζει να γίνεται από ανθρώπους που δεν είναι ικανοί να σηκώσουν επάξια το βάρος τούτης της φανέλας και του κόσμου που κουβαλάει, όσο η διεκπεραίωση των θεμάτων της γίνεται από ανθρώπους με βάση τα προσωπικά τους συμφέροντα και όχι το καλό της ΑΕΛ η ομάδα δε πρόκειται να πάει μπροστά.
Σε τελική είναι προτιμότερο να πέσουμε στη Γ από που σύμφωνα με την τελευταία νομική (στικη) τροπολογία η ομάδα θα πάψει να έχει χρέη ενώ τα παλιά θα βαραίνουν τον μέχρι σήμερα μεγαλομέτοχο της  ξεκινώντας έτσι από την αρχή, παρά να σερνόμαστε αγωνιστικά κάθε χρονιά προσπαθώντας να πείσουμε τους εαυτούς μας ότι κάτι θα αλλάξει χωρίς τελικά να αλλάζει τίποτα.
Προτιμότερο να γίνει Format πάρα επανεκκίνηση από το σημείο που κάθε χρόνο ξεκινάμε και καταλήγουμε συνεχώς στο ίδιο.
Πιστεύω στην άνοδο, όσο και αν αυτό ακούγεται οξύμωρο, αλλά ακόμη και να ανεβούμε πως θα πορευτούμε στη συνέχεια? Με ποιον πρόεδρο? Με τον ίδιο ιδιοκτήτη?? Με τι προϋποθέσεις και τι στόχους?
Αυτός δεν είναι που τα 999 τα πολλαπλασιάζει δυστυχώς αντί να τα αφαιρεί??




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: